LaikamGarlaicigi @ 31.01.2023 19:02Tāds klusums Kiviču pusē... Laikam 3dienniekam noslēgums.
GrabuļLiene @ 31.01.2023 19:15Mia vēl pie Graudiņas vai arī pohmelīgà dzīvoklī sūt?
šo lasot pilnīgi Andra balss skan galvā! 😁🥇Nav_vispar @ 31.01.2023 15:43Mana versija par nākotni.
Virsraksts "Andris Kivičs: Mīlestība pārvērtās murgā"
"Mūsu attiecības sākās skaisti, tomēr, ar laiku arvien vairāk sāku pamanīt, ka mīlestība sāk līdzināties cietumam. Liene mani uzmanīja ik uz soli, devās visur līdzi. Ikdienā bieži iedzēra, kam sekoja lieli skandāli, pārsvarā par manu bijušo sievu Madaru. Papildus visam tam, Liene sirgst ar kaut kādu šizofrēnijas paveidu, jo viņas dīvaino rīcību citādi nespēju izskaidrot.
Arvien biežāk gribēju pazust no mājām. Un tad liktenis bija lēmis man satikt viņu (te katra var izdomāt vārdu :D). Šobrīd esmu laimīgs, tā mīlējis neesmu nekad, bet Liene mūs vajā. Pat nezinu kā tas beigsies, jo Liene jau kļūst bīstama." Portālam Kasjauns pauž Andris un ir noraizējies par savas mīļotās un savu drošību.
LaikamGarlaicigi @ 31.01.2023 19:30
Mia bija ar vecākiem jau pēc Siguldas Spā vakara.
EmilijaArm @ 31.01.2023 16:35Man jau liekas, ka jūs azartā daudz ko pārspīlējat. Kivis tak entajās intervijās ir teicis, ka ja mīl, tad nekrāpj. Un ja arī lievenīšu skurbulī ir pažvankstījies ap citām dāmām, tad slimajai sievai tas tiek pasniegts kā must have šovbiznesā, tipa publikai jārāda, ka esmu brīvs un pieejams rokeris.
Cits stāsts, ja viņš tiešām savu uzraudzi vairs nemīl. Agrāk tiešām viņš soctīklos viņas virzienos dūdoja izteikti, tagoja un komplimentēja. Tagad nu jau labu laiku šī tipa rozā brilles viņam vairs nav. Bet Kiviča kā vīrieša mīlestība, kā zināms, nemēdz nobriest un izplesties vertikālē, tā ir banāli horizontāla vienmēr.
ZapeNape @ 31.01.2023 19:58Izdomāju apskatīties, ko tad Lieņuks, kā dižā žurnāliste, tai Apollo rajlkstījusi, bet neko neatradu, tikai šitāds izleca -"Vietnē "Twitter" Liene saviem sekotājiem paskaidroja, kas, viņasprāt, ir vislabākais veids, kā iesākt rītu. Ierakstā viņa neslēpa lepnumu ar savu mīļoto:
Vislabākais veids, kā iesākt dienu, ir mīlēties ar kādu, kuru no sirds mīli.Un pēc tam liela, liela, liela mīļotā gatavota balta kafija?
Liene Skulme
(@Liene_Skulme)
November 26, 2019" un ups, izrādās balta kafija, bet Liene tak dzer tikai melnu, atkal minhauzene samelojusies.
ZapeNape @ 31.01.2023 19:58Izdomāju apskatīties, ko tad Lieņuks, kā dižā žurnāliste, tai Apollo rajlkstījusi, bet neko neatradu, tikai šitāds izleca -"Vietnē "Twitter" Liene saviem sekotājiem paskaidroja, kas, viņasprāt, ir vislabākais veids, kā iesākt rītu. Ierakstā viņa neslēpa lepnumu ar savu mīļoto:
Vislabākais veids, kā iesākt dienu, ir mīlēties ar kādu, kuru no sirds mīli.Un pēc tam liela, liela, liela mīļotā gatavota balta kafija?
Liene Skulme
(@Liene_Skulme)
November 26, 2019" un ups, izrādās balta kafija, bet Liene tak dzer tikai melnu, atkal minhauzene samelojusies.
Minelūše @ 31.01.2023 20:32
https://www.apollo.lv/author/115858
Katzenfamilie @ 31.01.2023 20:12
Tas jau bija gan Maaminjdienas brokastiis redzams, gan arii, kad tikko bija atgriezusies Latvija - tur jau arii kruuze ar baltu kafiju toreiz reegojaas.
Mercury6 @ 31.01.2023 20:45
17 raksti, liekas maz. Bet viņa laikam apollo neilgi strādāja. Laikam tas vīrietis/sieviete šķērsgriezumā arī bija tikai pāris epizodes.
MelnāVārnaKrā @ 31.01.2023 21:21
Jā, bet vēl pēc tam citā sērijā Pivčš atkal taisīja un teica, ka taisa Ļenai tādu kā viņai patīk - melnu. Lienei varbūt baltā un Jekaķerinai melnā?
Bjork @ 31.01.2023 17:46Harijs ar Meghanu informēja, ka ir stavoklī 2018.gada 15.oktobrī, Arčijs piedzima 6.maijā ? t.i. aptuveni 30 nedēļas pirms dzimšanas. Vai nu šī savā delīrijā sveci turējusi vai arī ultrosonogrāfiju pašai Meghanai taisījusi.