Mathilde @ 31.01.2023 14:51
Nu, sāks kauties ar TO sievieti, kura tiklajam kirpičam virsū lien. Es neapskaužu to veceni ( pardon), kura būs pēc Lienes. Madara no viņas tiks vaļā, bet es domāju, ka tai nepaveiksies, tur būs kas smagāks- skābe, matu izplūkāšana vai nezinu kas…
Mathilde @ 31.01.2023 14:57Es vakar skatījos savu seriālu un tur kā reiz bija par aukli ar Minhauzena sindromu. Aukle baroja bērnu ar medikamentiem, lai bērns būtu visu laiku slims un slikti justos, jo tad viņa bērnam būs ļoti vajadzīga, vairāk kā vecāki. Un meli nonstopā pa vidu.
Lenka jau arī sadzer ar kirpiču nonstopā, jo pēc tam ir pohas, atkal nožēla par dzērumā izdarīto, un Lenka ir tik vajadzīga un noderīga, ka pa citu nevar padomāt. Un tad atkal viss no sākuma- koncerts, nauda, dzeršana, ālēšanās, pohas, nožēla un atkal koncerts, nauda, …
Žēl tā bērna
HaileyBerry @ 31.01.2023 15:11Vispār varētu likt likmes, kā šis viss izvērtīsies. Precīzākajai pareģei varētu pasniegt rozā lezbiešu foruma godalgu?
Es domāju, ka ne pārāk tālā nākotnē ziņu portāli būs pilni ar rakstu sērijām par šiem abiem.
Piemēram " kādēļ cilvēkiem ar mentālās veselības problēmām netiek laikus sniegta palīdzība".
"Atklājas jaunas detaļas par bēdīgi slaveno Kiviču kopdzīvi"
"Andris pavisam atklāt-Lieni nekad neesmu mīlējis, man viņas bija žēl, tādēļ paliku".
"Ekskluzīva intervija no Tvaika ielas-hihihi"
HaileyBerry @ 31.01.2023 15:11Vispār varētu likt likmes, kā šis viss izvērtīsies. Precīzākajai pareģei varētu pasniegt rozā lezbiešu foruma godalgu?
Es domāju, ka ne pārāk tālā nākotnē ziņu portāli būs pilni ar rakstu sērijām par šiem abiem.
Piemēram " kādēļ cilvēkiem ar mentālās veselības problēmām netiek laikus sniegta palīdzība".
"Atklājas jaunas detaļas par bēdīgi slaveno Kiviču kopdzīvi"
"Andris pavisam atklāt-Lieni nekad neesmu mīlējis, man viņas bija žēl, tādēļ paliku".
"Ekskluzīva intervija no Tvaika ielas-hihihi"
GrabuļLiene @ 31.01.2023 15:19
Labojums,
Andris palika ar Lieni, jo visu laiku turēja reibumā, lai nespētu viņš aiziet un uzsākt jaunu dzīvi ???
Nav_vispar @ 31.01.2023 15:43Mana versija par nākotni.
Virsraksts "Andris Kivičs: Mīlestība pārvērtās murgā"
"Mūsu attiecības sākās skaisti, tomēr, ar laiku arvien vairāk sāku pamanīt, ka mīlestība sāk līdzināties cietumam. Liene mani uzmanīja ik uz soli, devās visur līdzi. Ikdienā bieži iedzēra, kam sekoja lieli skandāli, pārsvarā par manu bijušo sievu Madaru. Papildus visam tam, Liene sirgst ar kaut kādu šizofrēnijas paveidu, jo viņas dīvaino rīcību citādi nespēju izskaidrot.
Arvien biežāk gribēju pazust no mājām. Un tad liktenis bija lēmis man satikt viņu (te katra var izdomāt vārdu :D). Šobrīd esmu laimīgs, tā mīlējis neesmu nekad, bet Liene mūs vajā. Pat nezinu kā tas beigsies, jo Liene jau kļūst bīstama." Portālam Kasjauns pauž Andris un ir noraizējies par savas mīļotās un savu drošību.
BellaCiao @ 31.01.2023 14:33
Nu šis ir vecs notikums. Es cerēju, ka kas svaigāks atgadījies!
LilyLady @ 31.01.2023 15:50
Es nesaku, ka tas bija TAS notikums, par kuru te tika mīklaini ierakstīts, neminot konkrētu vietu un laiku. Mans piemērs tikai ilustrē, ka Kivis nekad nav bijis uzticīgs un nebūs. Ne tikko dzimis bērns, ne 4. sieva nenosargās, ja vien nestaigās 24/7 šim biksēs ieķērusies.
Phenelopsis @ 31.01.2023 15:47
Gribu dzirdēt Lienes versiju.??
Nav_vispar @ 31.01.2023 15:56
Grūti ielīst Lienes šizo galvā, bet varētu apmēram tā:
Ar Kasjauns sazinājās arī Liene Kiviča, kura apstiprināja, ka Andris ir iesniedzis laulības šķiršanas prasību tiesā: "Jā, tā ir taisnība. Es pat zinu, kas mūsu attiecības līdz tam noveda- meklējiet Siguldas virzienā. Bet tas tā nevar palikt, jo šobrīd Andris sēž uz diviem krēsliem." Tāpat Liene atklāj neglaimojošu informāciju par savu vīru "Andris ir ļoti skops. Visā mūsu laulības laikā, vienu reizi man uzdāvināja telefonu. Un es pat zinu par ko, mocīja vainas sajūta. Mani apmānīt nevar, man kā izglītotai sievietei ir intuīcija uz tādām lietām. Esmu devusi padomus un iedevsmojusi miljoniem sievietes un zinu, ka tikšu galā arī ar šo situāciju. Nekas nav beidzies, Andris māna pats sevi un esmu droša, ka drīz agriezīsies ģimenē."
Par Andra jauno mīlestību Liene izteicās šādi: "Tā sieviete nav īsta. Tā ir aktrise no Siguldas puses."
Nav_vispar @ 31.01.2023 15:56
Grūti ielīst Lienes šizo galvā, bet varētu apmēram tā:
Ar Kasjauns sazinājās arī Liene Kiviča, kura apstiprināja, ka Andris ir iesniedzis laulības šķiršanas prasību tiesā: "Jā, tā ir taisnība. Es pat zinu, kas mūsu attiecības līdz tam noveda- meklējiet Siguldas virzienā. Bet tas tā nevar palikt, jo šobrīd Andris sēž uz diviem krēsliem." Tāpat Liene atklāj neglaimojošu informāciju par savu vīru "Andris ir ļoti skops. Visā mūsu laulības laikā, vienu reizi man uzdāvināja telefonu. Un es pat zinu par ko, mocīja vainas sajūta. Mani apmānīt nevar, man kā izglītotai sievietei ir intuīcija uz tādām lietām. Esmu devusi padomus un iedevsmojusi miljoniem sievietes un zinu, ka tikšu galā arī ar šo situāciju. Nekas nav beidzies, Andris māna pats sevi un esmu droša, ka drīz agriezīsies ģimenē."
Par Andra jauno mīlestību Liene izteicās šādi: "Tā sieviete nav īsta. Tā ir aktrise no Siguldas puses."
Pilnmēness tuvojas,tāpēc plosās 😁SantaBarbara @ 31.01.2023 08:17Skatos Liene atkal visus cietumā liek??
Šis man atgādina ,laiku kad man bija 6 gadi un katru reizi spēlējoties smilšu kastē ,kad bērni sastrīdējās savā starpā cits citam draudēja,ka pateiks vecākiem un tad vinus visus ieliks cietumā, man tā izskatās,ka šis apmēram Lienes smadzenu kapacitātes robežās!!?Tā arī Liene katru reizi ,kad kaut kas nav pa prātam,kā jau “godåjama “čekista meita draud visiem ar cietumu!
Bet vienīgā vietu kur tiešām kādām būtu jāsēž ir Liene -psihuškā…