vivii @ 30.01.2023 20:46Nu viss, klusums, ne q&a, ne parastie story….
Vai nu Liene jož pēc mežezera, vai nu mājās skandāls.
vivii @ 30.01.2023 20:46Nu viss, klusums, ne q&a, ne parastie story….
Vai nu Liene jož pēc mežezera, vai nu mājās skandāls.
Bjork @ 30.01.2023 20:53Uj, par vēlu nāku, lai komentētu kirpiču pāra inteliģenci pie taromāta, burgera ēšanu uz soliņa, Mātes dienas tēlošanu pēcpusdienā un neskaitāmas citas izgāšanās, kamēr jau pikantākas ziņas priekšā.
Neesmu bijusi uz nevienu pasākumu, bet, kad minēju, ka būs vienā pilsētā X kādam vietējam, tad šis smējās, ka tad jau šis atkal spaidīs kādu vietējo daiļavu.
Vēl te bija video, ka jāmīl kā labākais draugs, jo jādzīvo visu mūžu. Nu, nu... Tas visu mūžu kivičam ir ļoti stiepts jēdziens.
Ļenkuc, cik tev naudas palīdzēja nopelnīt latviešu valoda? Skatos, ka neko daudz.
McSara @ 30.01.2023 20:53
Kaut kur Imantā, nezināmā virzienā, kaut kur lido ķeblis...?
isiite007 @ 30.01.2023 21:07Bet viņa pārlaboja atbildi uz jautājumu par krāpšanu. Vispirms bija kā tevi zeme nes, tagad cits. Tātad kremt , kremt ?
Ja nebūs aizdzēros un nepalaidīs garām, bloks garantēts. Man bija pēc tā kā uzrakstīju kas Tev ar to aci? Reāli šķību aci ielika!mereditagreja @ 30.01.2023 20:11es nenoturējos un uzrakstīju Lienei ? gaidām vai nu block vai uzbraucienu, ka rozā lezbes neko nesaprot un skauž viņu patiesā, skaistā mīlestība
Ne par vecu, bet degradējušos rupju veceni. Jānis izskatās savādāks. Madara sievišķīga, laba mamma un galvenais nav rupekle.Marfa @ 30.01.2023 20:40nu Jani vinai nedabut :D par vecu par vecu :D
Nu tak, žurnāliste & ginekoloģe, beigās jau viņi Latvijas mēroga Megana un Harijs. Te jau kāda iepriekš rakstīja, ka drīz atklāsies, ka Lieņuks ir karaļa Čarlza ārlaulības meita. Bet Andrītis vienlaga viņu piekrāps. Tur variantu nav, jo, cik ilgi tad šis tēlos to lielo mīlu, ga jau atkal kļūs par kiviču.isiite007 @ 30.01.2023 21:19Atkal raksta ka atklāja Meganas grūtniecību ??? meitenes, es nevaru vairs ???
isiite007 @ 30.01.2023 21:19Atkal raksta ka atklāja Meganas grūtniecību ??? meitenes, es nevaru vairs ???
Minelūše @ 30.01.2023 21:26Hallo, lielā literatūras pazinēja Liene, prinča Harija grāmata jau ir Latvijā?Jau pirms pāris nedēļām grāmatnīcā redzēju.
Un kā tieši viņa atklāja, ka Megana ir stāvoklī? Varbūt Lienīte ir slepena draudzība ar britu karaļnamu??
Ļenka piesūksies vēl stingrāk:))LaikamGarlaicigi @ 30.01.2023 21:11
Konspirācijas teorija - Liene zina, ka Kivičs 100% ir ar kādu nosūcies, kādu paspaidījis.
Kivičs kā tāds babņiks laikam atvainojās, bija dzēris, vecenes pašas kārušās kaklā, ar varu mēģinājis atvairīt, bet bija jau par vēlu...
Un ko Ļenka darīs? Pametīs, ies prom un pati pelnīs sev iztiku? Ha... šas.