Saldabols69 @ 30.01.2023 18:59Sveikas meitenes, ilgi lasu šo forumu un nevarēju nepadalīties ar to ko es zinu par Andri. Neminēšu kurā tusiņā tieši tas bija, jo baidos, ka tad mani var atkost, bet stāstīšu tā- Reiz patiesībā salīdzinoši nesen, Andris bija koncertējis viens pats, Liene ar mazo bija palikusi mājās. Tad kad koncerts beidzās, Andris sāka tusēt ar pārējiem, iedzēra un viena sieviete (neko vairāk neminešu) sāka ar viņu ļoti runāt, un gorīties ar viņu, rezultātā Andris ar viņu nosūcās, kamēr Liene mājās ar mazo gaidija viņu. Vairāk neko es nevaru teikt, jo es biju tajā ballītē un man ir bail, ka mani varētu atkost.
mereditagreja @ 30.01.2023 20:11es nenoturējos un uzrakstīju Lienei ? gaidām vai nu block vai uzbraucienu, ka rozā lezbes neko nesaprot un skauž viņu patiesā, skaistā mīlestība
mereditagreja @ 30.01.2023 20:11es nenoturējos un uzrakstīju Lienei ? gaidām vai nu block vai uzbraucienu, ka rozā lezbes neko nesaprot un skauž viņu patiesā, skaistā mīlestība
isiite007 @ 30.01.2023 20:30Ļenkuce neatbild uz jautājumiem. Gan jau lasa forumu. Bet es nesaprotu kāpēc lai viņa domātu ka viņu nekrāpj, ja viņa pati uzkāpa viņam virsū kad viņš arī bija precējies.
nu Jani vinai nedabut :D par vecu par vecu :DMazaa15 @ 30.01.2023 20:17Madaru krāpis, to jau kladzināja. Lienei uzticīgs un lielā mīla. Forums fantazē ?Es vispār pamanīju, ka Dālija baigi neērti jutās Kiviča jubīlī tik Ļenai pielipusi un Lienīte kūst no laimes vēl vienu drupaču savākusi no Madaras. Kas nakamais? ?
Interesanti, Lienīte dzērumā netiek nolikta vairs, kā šovā bļāva dzērumā.
isiite007 @ 30.01.2023 19:47Liene : " Komats nav ielikts kur vajag, tāpēc neatbildēšu "
Hahahaahahahahaahaha lololololllll ??????????????
Tapēc, ka visas citas viņš nav mīlējis. Lienīte ir īstā un vienīgā uz mūžu. 😅isiite007 @ 30.01.2023 20:30Ļenkuce neatbild uz jautājumiem. Gan jau lasa forumu. Bet es nesaprotu kāpēc lai viņa domātu ka viņu nekrāpj, ja viņa pati uzkāpa viņam virsū kad viņš arī bija precējies.
Marfa @ 30.01.2023 20:40nu Jani vinai nedabut :D par vecu par vecu :D
Cilda @ 30.01.2023 20:42
Neērts jautājums viņai un viegla atbilde. ?
Labāk uzd.... par komatu,nekā atbildēt.
Cerēsim,ka šai gramatikas izcilniecei visas pieturzīmes visur saliktas pareizās. ??