Danuta @ 30.01.2023 19:28Anglijas koncerta laikā notika šī skūšanās? Neatminos koncertu, kur Kivis būtu bijis viens bez tabora.
aizsūti šito Lienei, būs jautri 😁Saldabols69 @ 30.01.2023 18:59Sveikas meitenes, ilgi lasu šo forumu un nevarēju nepadalīties ar to ko es zinu par Andri. Neminēšu kurā tusiņā tieši tas bija, jo baidos, ka tad mani var atkost, bet stāstīšu tā- Reiz patiesībā salīdzinoši nesen, Andris bija koncertējis viens pats, Liene ar mazo bija palikusi mājās. Tad kad koncerts beidzās, Andris sāka tusēt ar pārējiem, iedzēra un viena sieviete (neko vairāk neminešu) sāka ar viņu ļoti runāt, un gorīties ar viņu, rezultātā Andris ar viņu nosūcās, kamēr Liene mājās ar mazo gaidija viņu. Vairāk neko es nevaru teikt, jo es biju tajā ballītē un man ir bail, ka mani varētu atkost.
isiite007 @ 30.01.2023 19:33aizsūti šito Lienei, būs jautri ?
teica latviešu valodas skolotāja Liene Kiviča 😂😁🍿👏mereditagreja @ 30.01.2023 19:47meitenes, ielieciet kāda pareizajā vietā komatu (pirms maksājot), lai Lieņuks atbildētu ? es nevaru, mani nobloķēs, ja atkal kaut ko piesiešos
https://failiem.lv/u/ga7gjzvzk
nē, tur pareizi, jo tur sākas salikts pakārtots teikums, bet viņai ļoti bieži gadās gramatikas šmuces, it īpaši pēc mežezera glāzes, divām, bet mēs jau nepiesienamies, saprotam, ka klaviatūra pārvēršas karuselīisiite007 @ 30.01.2023 19:49Es neesmu specs pa gramatiku, bet gadījumā viņa pati nelieto par daudz komatus? ? Man liekas ka tajā teikumā nevajadzēja komatu pirms "kur". Bet nezinu īsti. ?
Saldabols69 @ 30.01.2023 19:08Meitenes gribat ticat, gribat neticat ,ieliku to info šeit, jo man ir apnicis, ka viņi abi var iet pa dzīvi nesodīti, regulāri noliekot savus bērnus un ex
labais , paldies 😁 nu viss, Dāliju vairs neredzēsat ar Ļenkuci 😁😁😁🔐Kasis109 @ 30.01.2023 19:57
Patiesība ir vēl interesantāka ?
Vai zināt kādēļ Madara ar Dāliju vairāk nav draudzenītes?
Jo tai laikā kad Ķīvītes šķīrās, atklājās ka Dalīja nodod info ķivim par katru M soli. Un kādu laiciņu vēlāk, ķivi M atklāja ka viņai nav neviena, pat draudzenīte - tā kas zieda vārdā dēvēta, nodod M un patiesībā esot arī pāris reizes "nejauši" tā teikt ne gluži gulējuši bet mazliet pamaigojušies, šeit vēl apakšā garlaicīgs stāsts. Protams šie vārdi tika ņemti pēcāk arī atpakaļ, jo itka gribējis ieriebt, taču M atklājusi šajā visā arī likumsakarības un pierādījumus, kurus pienesa arī kāda cita persona. Tā nu draudzība čuššssss..... Taču, tagad interesanti kā veidojas draudzīga atmosfēra starp Ļenku un Dāliju.
Info pilnīgi patiess, 1000000% zinu ka šis info būs salīdzinoši drīzā nākotnē publiskots no iesaistītajām personām, arī tam ir pamats.
Kasis109 @ 30.01.2023 19:57
Patiesība ir vēl interesantāka ?
Vai zināt kādēļ Madara ar Dāliju vairāk nav draudzenītes?
Jo tai laikā kad Ķīvītes šķīrās, atklājās ka Dalīja nodod info ķivim par katru M soli. Un kādu laiciņu vēlāk, ķivi M atklāja ka viņai nav neviena, pat draudzenīte - tā kas zieda vārdā dēvēta, nodod M un patiesībā esot arī pāris reizes "nejauši" tā teikt ne gluži gulējuši bet mazliet pamaigojušies, šeit vēl apakšā garlaicīgs stāsts. Protams šie vārdi tika ņemti pēcāk arī atpakaļ, jo itka gribējis ieriebt, taču M atklājusi šajā visā arī likumsakarības un pierādījumus, kurus pienesa arī kāda cita persona. Tā nu draudzība čuššssss..... Taču, tagad interesanti kā veidojas draudzīga atmosfēra starp Ļenku un Dāliju.
Info pilnīgi patiess, 1000000% zinu ka šis info būs salīdzinoši drīzā nākotnē publiskots no iesaistītajām personām, arī tam ir pamats.
LaikamGarlaicigi @ 30.01.2023 20:02
Dālija ar Kivi pamīcījās tad, kad šie vēl bija precējušies? Vai pēc tam jau Ļenkas laikā?