kapriza__ @ 30.01.2023 08:53Jā, lūdzu. Esmu bloķēta, bet arī gribu redzēt tās pērles. ?
mayja @ 30.01.2023 08:27Nu tak ielieciet lūdzu Lienes storijus ?????
"..grims, pati veidoju sev matus - vakara un ikdienas frizūras, kā arī dejot uz 12cm augstajiem papēžiem. Katru nedēļas nogali, kad bija sacensības, cēlot pat 5 vai 6 no rīta, lai vismaz divas stundas veltītu frizūras izveidošanai un grima uzklāšanai. Tas man ir noderējis visu mūžu, katru dienu. Savulaik, kad vēl nebija matu putas, mēs meitenes, matus veidojām ar cukurūdeni. Pa virsu matu laka un aiziet! Tā kā man vienmēr bijuši ļoti biezi un smagi mati, audzēju tos līdz zināmam muguras garumam, jo sapūšot tos ar matu lakām, saspraužot ar miljons sprādzēm un matadatām, galva kļuva tik smaga, ka bija grūti to noturēt, nemaz nerunājot par tās grozīšanu dejas laikā. Dejošana man arī iemācījusi vienmēr smaidīt, jo nevienam nav jāzina cik grūti tev ir un jāapgrūtina otrs ar stāstiem par brīžiem, kad kaut kas nav tā. Tāpēc, iespējams cilvēkiem ir radies priekšstats, ka man viss dzīvē ir viegli nācis jo daudz smaidu, kaut patiesībā esmu rijusi asaras un raudājusi spilvenā. Tikai pēdējos gados esmu atļāvusies būt patiesa un smaidīt, jo jūtos laimīga un ar dzīvi apmierināta.
Pati pirmā dejošanas nometne notika Viesītē. Man bija, šķiet, 7 gadi. Nometnes vispār ir ģeniāla lieta, tās iemāca bērniem patstāvību, rēķināšanos ar citiem un atbildības uzņemšanu pašam par sevi. Disciplīnu, kas mūsdienās klibo gan bērniem, gan pieaugušajiem. Stāsts ir par ko citu. Šajā nometnē es guvu pirmās nopietnās traumas. Brīvajā laikā mēs spēlējām tautas bumbu - uz asfalta. Ja kāds nezina, tad tā ir spēle, kur spēlētāji sadalās divās komandās un met pretiniekam ar bumbu. Tas, kurš nenoķer, izstājas."
atinas @ 29.01.2023 21:49
Vai Liene maz apzinās, ka Andra meitas neieredzēs viņu, uzzinot, ko viņa par viņu mammu Madaru aiz muguras runā? Cik ļauna patiesībā ir Liene... Tā viena meita, kura vēl tiekās ar Andri, drīz arī vairs netiksies dēļ Lienes murgiem un Madaras vajāšanu. Brīnos, vai Kivičam tas nepielec? Ārprāts kait kāds, ko viena ļauna sieviete var nodarīt bērniem!! Viņa ir nenormāla, slima un tas vēl maigi teikts. Savām meitām dzīvi sabojājusi,tagad Kiviča meitām to pašu dara. Kā var nepielekt, ka viņa būs nīsta un neieredzēta no ABĀM Kiviča meitām pavisam drīz kā vēl nedaudz paaugsies, kad uzzinās visu, ko ļaunā pamāta par mammu aiz muguras raksta un runā!!Par grāmatas draudiem - sabojās dzīvi un dzīve beigsies...Ja tas par Madaru, vai viņa tiešām nesaprot, ka tas pats notiks arī Kiviča meitiņām? Ārprāts kaut kāds! Kur tas Kivič skatās?
Phenelopsis @ 30.01.2023 05:59Vispār traki,ka piespiedu ārstēšanu Lv nepraktizē. Sāpīgi uz šo visu jau skatīties. Cik var viena šizofrēniķe justies neaizskarama un pārāka par citiem.?♀️ Un neviens viņiem neko nevar izdarīt! Tiesu ignorē, apdirš visur un visus, bērns šmucīgs un nepieskatīts, nekur nestrādā, dzerās nost. Tā varētu uzvesties kaimiņu bomzis Vaņka nevis 2 "slavenibas". Šitas brīžiem jumtu rauj nost. ?♀️
ja vien es gribētu ar infantilo būtni turpināt sarakstīties instagram, es varētu noskrīnot un nosūtīt šo viņai. tikai tad viss, ko viņa pateiks, būs, ka šis nav īsts, ļaunās skauģes pašas izgudrojušas ko tādu un iemetīs man ar block. bet gramatika ir vienkārši kolosāla, kā Liene saka. diezgan smieklīgi piesieties pie manis nesaprotamajiem teikumiem, jo nav lielais sākuma burts, kamēr pati uz gramatiku ir uz kārtīgu Jūs.Minelūše @ 30.01.2023 10:46Pasen atpakaļ foruma dalībniece bija ielikusi fragmentu no Lienes topošās grāmatas, ko pārrakstīja no viņas storija. Es varu saskaitīt tik daudz gramatikas un stila kļūdu, ka dižajai valodniecei jāiet kaktā nokaunēties.
Nu ja. Ja jau pat matus savam bērnam nemāk sataisīt tad kādi vēl mēsli.Minelūše @ 30.01.2023 12:46Un kāpēc lai bērni nevarētu sakopt aiz suņa, kas ir viņu suns? Kas tur būtu tik šausmīgs? Man šķiet, ka Liene ir no tām cūkām, kas aiz sava dzīvnieka nevāktu pat, ja tas nokārtotos ielas vidū.