Nu drusku nepiekritīšu,bet iespējams kļūdos.Neatceros kur tā intervija ar Lieni bija,tur viņai jautāja par Ārenu un viņa ar maigumu runāja un teica ka abi iepazinušies kad studējuši un tā bijusi mīlestība no pirmā skatiena. Jo toreiz viņa tā fufeli nedzina.vivii @ 29.01.2023 13:16
Man arī liekas, ka viņai ir kaut kādas problēmas no bērnības, vecāki un radi to zinot, arī centās viņu turēt grožos, jo apzinājās kas būs tad, ja to nedarīs.
Un savā ziņā, gan jau laulība ar Ārenu, arī viņas radiem bija kā atvieglojums, jo viņi varēja būt droši, ka arī Ārens viņu turēs grožos un viss būs čiki piki ?
Varētu jau tā būt, ka Lienei pat nebija īsti tāda doma precēties ar Ārenu, bet gan jau vecāki, saskatot labu un drošu kandidātu, viņai piepalīdzēja izdarīt izvēli un apprecēties. Bet nu čiks no tā visa vien sanāca ???
Lieņuks tāpat nojūdzās, satika Kivi un vēl vairāk nojūdzās ?
viņai ir totāla apsēstība ar Madaru un milzu skaudība par jebkuriem panākumiemmereditagreja @ 29.01.2023 13:42meitenes, sveikas! sekoju šai sarakstei īsu brīdi, jo goda vārds, nezināju par šāda foruma esamību ? izdomāju piereģistrēties, lai padalītos ar īsu saraksti ar Lieni pie Madaras podkāsta storija. nesaprotu to cilvēku, atbilde vienkārši bezsakaraina, protams, cietums jāiesaista
https://failiem.lv/u/nxq89fqgy
tapec, ka to nav :)Berry5 @ 29.01.2023 13:31Kapēc vairs nav atskaites par o.. daudzumu ? ???
Mathilde @ 29.01.2023 14:13Grūti man izlasīt, neskaidri, bet joprojām kriminālproces!!!?
kuranavliene @ 29.01.2023 13:52Nu drusku nepiekritīšu,bet iespējams kļūdos.Neatceros kur tā intervija ar Lieni bija,tur viņai jautāja par Ārenu un viņa ar maigumu runāja un teica ka abi iepazinušies kad studējuši un tā bijusi mīlestība no pirmā skatiena. Jo toreiz viņa tā fufeli nedzina.
MelnāVārnaKrā @ 29.01.2023 12:05Kāpēc Kivičš Lieni neņem savā raidījumā? Hihihi tas būtu kolosāli, hihihi
Knabsab @ 29.01.2023 12:42Fuj fuj fuj... kad es iedomājos tos abus pārdzērušos un smirdīgos viepļus. Nabaga Mia tur fonā viņiem pa māju veģetē, visticamāk sēž visu dienu telefonā un čurā pamperī.
Tai birstei ir riktīgs "ku kū" galviņā, tā nav tikai dzeršana, viņai tiešām nav pilns rublis. Un paliek aizvien trakāk, turklāt strauji.
Nav pat jēga atspēkot viņas ņemtiņu par izglītībām un statusiem. Viņa dzīvo kaut kādà iedomātajā pasaulē kur sevi redz vēl aizvien kā sabiedrības dāmu. Taču tas viss sen ir beidzies. Sabiedrības "krējums" viņus klaji ignorē, viņi netiek aicināti nekur, kur pulcējas kaut nedaudz intelektuāli cilvēki. Ļenka toch dzīvo 15-20 gadu senā pagātnē gan vizuāli, gan mentāli.
mani nenobloķēja, vismaz ne tagad, bet par stulbu gan nosauca, jo taisnību pateicu, laikam sirsniņā iedzēlu nedaudz. aizgāja gan jau nedaudz iedzert, lai saņemtos drosmi atkal pļūtīt kaut kādu sevis izdomātu taisnību. bet es nekad nesapratīšu viņas nostāju - visi ir slikti, tikai ne viņi. visi viņas storiji par lielīšanos kaut kur aizbraucot, par telefonu saņemto ir kā manai 15 gadīgajai māsai. bet viņai ir piedodams, viņa ir pusaudze, kurai īsti ir vienalga, ko publicē, galvenais palielīties 😁Skaistsceļš @ 29.01.2023 15:39Ļoti labprāt arī viņai uzrakstītu,bet tak uzreiz nobloķēs un atkal neredzēšu viņas gara darbus. Bet šodien gan ilgi klusē.Pagājušās naktis Liene plosijās pa komentāriem, Kivičs zvanija visiem pēc kārtas Dāvidam, Grāveram,nez prezidentam nezvanija? Tagad atkal klusums.Rok un rok to bedri dziļāk, pat Frolidas fani šokā no ākstu pāra.
LaikamGarlaicigi @ 29.01.2023 15:26
Atceros to interviju. Man nolasījās, ka arī toreiz Ļenka vienkārši zināja “pareizo atbildi”. Tēloja, ka viss skaisti un kolosāli, bet toreiz vēl zināja arī citus vārdus un izteicās labāk, lai gan zemais intelekts arī tad bija jūtams.