Mercury6 @ 29.01.2023 11:45Tieši ko Lienei šobrīd dzīvē dod izglītība? Varbūt savulaik deva, kad vismaz kaut ko sakarīgu darīja. Šobrīd viņa neko jēdzīgu nedara. Strādā par šoferi un blociņā pieraksta vīkendu tusiņus, pat rēķini nav jāizraksta. ?♀️ pārējai figņai, ko viņa dara, ar izglītību nav nekāda sakara - kaut ko tēlo, ka sporto un influencē. Paskatīsimies vēl, kas tur ar to grāmatu būs. Varbūt gramatiku ir augstskolā iekalusi. Varbūt. Diemžēl man šķiet, ka viņai, ja arī izdos to grāmatu, tad sliktā slava dos kādu kapeiku, jo tikai heita pēc kāds tos murgus gribēs pašķirstīt.
Cik labi @ 29.01.2023 10:18Es gaidīju - nu nevar būt, ka plušķe Q&A neuzbruks Madarai.
Un reku, šeku:
https://failiem.lv/f/p4gps535w
MelnāVārnaKrā @ 29.01.2023 12:05Kāpēc Kivičš Lieni neņem savā raidījumā? Hihihi tas būtu kolosāli, hihihi
Lienei atkal Mezezera sveetki , kaa nekaa sveetdiena ! 🎊😂Rumblerx @ 29.01.2023 09:13Būtu nu labàk svètdidnas rita baudījusi nesteidzígas kopigas gimenes brokastis ar savu milo vīru un mazo meitinu, nevis par Madaru domajusi ? Bet nu laikam bīloveds atkal pietempies smirdīgs pohu izguł. Tad nekas Lienukam neatliek kà Madaras raidíjumu youtuba skatities ? Un kàpèc man nekad vel nav izlecis nejausi śis raidījums??
qwe @ 29.01.2023 11:51Domāju,ka vaina ir nevis audzināšanā,bet tas,ka Lienei ir mentālās problēmas, iespējas,jau no dzimšanas un ar gadiem un alkohola lietošanu tas viss pastiprinās. Kādreiz viņu grožos turēja ģimene,tagad plancka ir savā vaļā un aiz bezdarbības un dzeršanas tās problēmas ir saasinājušās un izskatās drīz būs pamatīgs īssavienojums. Reāli viņa ar savām mentālajām problēmām gribēdama nevarētu pastrādāt tagad. Tur ir stipri jāārstējas,jādzer zāles, jāatmet alko,lai kļūtu par normālu sabiedrības locekli.