Cik labi @ 29.01.2023 00:15https://failiem.lv/f/twcpudhj4
Meitenes, es pilnībā nesaprotu, ko Liene gribēja te pateikt... ?
Sajūta, ka kautkāds teksts automātiski pārtulkots caur google translate ?
Berry5 @ 29.01.2023 09:49Lienei tiešām ir mentālas dabas problēmas. Narcistiskas iezīmes vai kas tāds. Paškritika 0. Vai arī tā dzīve ir tik sūdīga, ka uzbūrusi sev iedomu pasauli..
Mati reāli salmi, pleķiem, saknes pa kilometru... Ar ko viņa kopĵ? Pliks Lidl šampūns? Balzāms, maskas ir tikai mārketings? Paskaties savas vecās bildes varbūt.
Actiņas arī ar grumbiņām, melnās ēnas laikam krāso, lai neredz.
Viesnīcā šiko? Nopietni? Lienes mērķauditorija ir kas? Dziļākie Krievu lauki?
Skaistie ceļojumi..
Vīrs slavenība..
Chempions Rafaels @ 29.01.2023 09:57Viņa tak ir galīg slima vecene. Kur var tik zemu nolaisties. Viņa ir sevi vismaz vienu reizi redzejusi spoguli bez filtriem?! Pārbalinats, no 2001.gada izkāpis putnu biedēklis. Es ļoti ceru, ka arī Keitija vairs ar šiem netusēs, jo nedod Dievs tāda veca švabra tik ļoti nolikti manu mammu. Dzeguzes mīļākie teicieni ir - bezkauņa, neliete. Tad zini, ka tu švabra esi vislielākā neliete kāda redzēta. Pilnīgi uzšaut gribas pa to pakulu maisu uz viņas tukšās galvas
Jo nākotnes viņai nav, to pat viņa saprot. Kamēr ir vecis, tikmēr turēsies bikšu stērbelē. Darbu viņai nedabūt, jo neko neprot un negrib. Atliek tik sapņot par vecajiem, labajiem laikiem...be.beta @ 29.01.2023 10:21lienīte tik sapņo par pagātni - par ceļojumiem, skaistumkonkursiem, sporta dejām, tenisu, panākumiem... par visām izvēlēm, ko dzīvē ir sačakarējusi
Ha, es arī noskatījos un uzspiedu like😁 Kà Madarai ir paveicies, ka vecà birste aizvilka prom no gimenes prastu, rupju alkoholiki. Un tiešàm visu cienu Jànim.MŪSU meitenes. Arī resnajam teftelim varèja būt MŪSU 5 meitenes..Bet nav.Un nebūs. Un labi, ka tà.Skaistsceļš @ 29.01.2023 10:10Paldies Ļenkai! Izlasot storiju par to Madaras un Jāņa podkāstu,nolēmu noskatīties kas tur tik šausmīgs? Skatijos un pieķēru sevi smaidot.Draudzīgas,nepiespiestas sarunas bez alkohola,dzerot tēju.Un patika kā Jānis viegli pateica--"Mūsu meitenēm ir tik un tik gadu.Mums jau visiem te ir bērni?) Var just ka viņś patiešām mīl Kimu un Keitiju.To nevar notēlot.Vecajai planckai vienkārśi ir skaudība,ka Madara samērā ātri ir dabuja sev foršu,jaunu,sportisku ćali. Sāpe ka viņai dzīve rit purvā,kamēr Madarai diezgan veiksmīga.Un kad Jānis uzvelk pieguļośākas bikses var redzēt ka ar vīrieśa lepnumu viņam viss kārtībā,tur tak Lieņukam vispār jumtu rauj nost,ka viņa pat atrast savam veprim diez vai vairs var.?????
MĒS esam šovbiznesā! 😁😁😁Cik labi @ 29.01.2023 00:15https://failiem.lv/f/twcpudhj4
Meitenes, es pilnībā nesaprotu, ko Liene gribēja te pateikt... ?
Sajūta, ka kautkāds teksts automātiski pārtulkots caur google translate ?
Kiviks 🤷🏻♀️ Vilku barā dzīvo ,par vilku pārvērtiesMinelūše @ 29.01.2023 11:25Reāli, kas Lieni ir audzinājis? Viņa taču tāda nepiedzima, mēs neviens nepiedzimstam ļauni. Tātad kam ir dzīvē jānotiek, lai cilvēks kļūtu par tik naidīgu indesmaisu kā Liene? Tīri intereses pēc. Ja man būtu tāda meita, es aiz kauna zemē ielīstu un justos pilnīgi izgāzusies kā māte.
Lienes apsēstībai ar Madaru ir viens liels iemesls - skaudība. Skauž, ka Madara ir jaunāka un skaistāka. Skauž, ka Madarai ir divas smukas meitiņas, kuras nekaunās, ka Madara ir viņu mamma. Skauž, ka Madarai ir glīts, gādīgs vīrietis, kurš neizskatās pēc landwhale. Skauž, ka kompānijas ar Madaru vēlas sadarboties, bet ar Lieni nē. Un nevar ciest, ka Madara viņai nepievērš uzmanību.