Liene laikam pat nevar iedomāties, ka dažas sievietes pelna pašas un PAŠAS var nopirkt sev gan telefonu, gan drēbes, gan visu citu!ZapeNape @ 28.01.2023 14:28Beidzot, beidzot kivis kaut ko uzdāvināja. Tā kā pašas saprotiet, ka viss, ko viņa tur iepriekš stāstīja bija tīrākā melošana. Liene tik pārlaimīga, it kā mašīnu no salona būtu saņēmusi. Tāds brīnums! Iedomājieties, šis kolosālais vīrietis, laikam domāts kivičs, ir uzdāvinājis telefonu, iedomājieties - TELEFONU. Nu kaut kas nedzirdēts! Eh, jūs nelaimīgās, kam skauž Lienes laimīgā dzīve, Jums telefonus nedāvina?. Man ļoti skauž, jo man visus telefonus ir nopircis vīrs. Ak, es, nelaimīgā. Tikmēr kosālais, dāsnais vīrietis ar alus bundžu no rīta. Vot tā ir romantika, tā ir īsta mīlestība!
Ha, vecā grabaža arī sacerējās tik blakus skaistajai Madarai viesnīcas ig 😂isiite007 @ 28.01.2023 14:11Tikko paskatījos ig to Siguldas viesnīcu. Tur pat Madaras bildes saliktas ? Vecā žurka ir APSĒSTA ar Madaru!!!
Es nekad neizvēlētos tādu viesnīcu, bet šie no Imantas nesās uz Siguldu speciāli. Vecā gnīda!
un krietni inteligentaks. piedevam rupejas par saviem berniem. Kivics ar savu fb postu ir izracis sev tik milzigu bedri, no kuras ara neizkaps.Hubabuba @ 28.01.2023 14:08Resnim atkal uzmanības deficīts, ja jau jāpiesienas Jolantai un Denisam.
Andri, tač labāk pievērsies savam svaram, tavas kārtējās sievas “resnais ex”, sen jau uz tava fona izskatās krietni tievāks un smukāks.
ZapeNape @ 28.01.2023 14:28Beidzot, beidzot kivis kaut ko uzdāvināja. Tā kā pašas saprotiet, ka viss, ko viņa tur iepriekš stāstīja bija tīrākā melošana. Liene tik pārlaimīga, it kā mašīnu no salona būtu saņēmusi. Tāds brīnums! Iedomājieties, šis kolosālais vīrietis, laikam domāts kivičs, ir uzdāvinājis telefonu, iedomājieties - TELEFONU. Nu kaut kas nedzirdēts! Eh, jūs nelaimīgās, kam skauž Lienes laimīgā dzīve, Jums telefonus nedāvina?. Man ļoti skauž, jo man visus telefonus ir nopircis vīrs. Ak, es, nelaimīgā. Tikmēr kosālais, dāsnais vīrietis ar alus bundžu no rīta. Vot tā ir romantika, tā ir īsta mīlestība!
vivii @ 28.01.2023 14:43
Man vairāk iekrita acīs Kiviča alus bundža nekā jaunais telefons! ?
Bet man, laikam, skauž ???
Interesanti, kāpēc Liene neatrādija kā noņem plēvīti no ekrāna, vai tad tā nedara visas kārtīgas influenceres, kuras grib padižoties ar jaunu telefonu?
kuranavliene @ 28.01.2023 14:57Tās atbildes gan ātri beidzās!
nemaku iekopet, ta lai varu ielikt te.Marfa @ 28.01.2023 15:21Kirpica plikais dibens fb regojas :D
Marfa @ 28.01.2023 15:21Kirpica plikais dibens fb regojas :D
Cilda @ 28.01.2023 14:49
Droši vien lombardā pa lēto ieķēris,tāpēc arī plēvītes nav ko noņemt ???
qwe @ 28.01.2023 15:34Un vēl ielicis to video savā FB,laikam lepojas tomēr ar savu muskuļoto Karlsona vēderiņu ?
vai ari ar nodomu.Minelūše @ 28.01.2023 15:31
Priekšu atrādījis, tagad jāparāda arī pakaļa. Un kad beigās pagriežas, tas tauku blāķis uz vēdera?Fuj, cik pretīgs var būt viens vecis! Viņu kā vīrieti varētu gribēt tikai tā, kura galīgi nav pie pilna prāta?