LilyLady @ 28.01.2023 00:59
Kivis vienmēr ir bijis ar uzmanības deficītu sirgstošs pamuļķis. Bet ex sieva šo infantilo vīriešizstrādājumu bija par cilvēku padarījusi. Kivičs gan nemitējās stulbi kvekšķēt vietā un nevietā, bet vismaz viņam nebija grūtnieces vēders, 90% tēmas par kakām, čurām, un publiska pirkstu bāšana ēdienos.
Savukārt, Lienīte bīlovedam ļauj sevi apkaunot līdz pēdējam un vēl atbalstoši hihina. Un tas pajolis domā, ka ir kruts šovstārs, kas var sākt pilnā rīklē "koncertēt" spa zonā, kur atpūšas sveši cilvēki. Viņš noteikti pat aplausus gaidīja.
Es viņu attiecībās saredzu, ka Andris ir varmācīgs narciss, un Liene tiek regulāri pakļauta varmācībai, morālai un fiziskai. Es biju diemžēl ļoti ilgu laiku attiecībās ar līdzīga tipāža cilvēku, kuram jebkura uzmanība (arī negatīva) bija patīkama, runāja, ko gribēja, visiem bija viņam jāizpatīk, sociālās normas īsti nerespektēja utt, un mani fiziski ietekmēja, ja es ar savu būtību kaut nedaudz apšaubīju viņa personības diženumu vai patraucēju viņa eksistencei... nu reāli līdz fatāli tizlam līmenim tas varēja aiziet. Tā kā tā Lienes ķiķināšana un stulbums ir visdrīzāk reāli dēļ tā, jo esot ar tādu cilvēku attiecībās tu iemācies nedomāt ar savu galvu, jo jebkurš viedoklis tiek pavērsts kā "augstākstāvošā" nicinājums, tāpēc visdrošāk ir vienkārši vienmēr smaidīt, ķiķināt un maksimāli pielāgoties jebkurai tāda vīrieša domai vai darbībai, citādāk nedod dievs viņa lielajai personībai tu patraucēsi.. un tas hroniskais stress esot tādam blakus mani patiešām padarīja stulbāku, ar laiku iemācījos vnk nedomāt.. ļoti labi atceros, ka visdrošāk bija smaidīt, piekrītoši vai daudznozīmīgi izdvest kādas skaņas, jo tad to varēja pielāgot, kā nu vajadzēja un narciss nejutās traucēts. Nedod dievs "neatbalstisi" tadu virieti un nedod dievs nedziedasi lidzi vina stabulei.Tāpēc visdrīzāk viņa arī tik tizlā veidā klūp virsū Madarai, jo vai nu tiešā vai netiešā veidā tiek mudināta vienmēr un visur atbalstīt vīra nostāju. Un no tādām attiecībām ir nenormāli grūti tikt laukā. Nenormāli.. īpaši, ja esi nolikta līdz pēdējam un jebkurš tavs mēģinājums iestāties par sevi tiek fizisiki izsists no tevis laukā.