kad pirkās veikalā aukstai zupai produktus, aliņus gan paķēra priekš sevis.Mathilde @ 27.01.2023 02:50Es no kirpiču seriāla pāris sērijas vai pat fragmentus esmu redzējusi. Bet atceros, ka tad, kad viņi izrādīja savu dzīvokli, kur atrādīja gulēšanas pozas un ko tur vēl, nekur neredzēju ne bērna gultu, ne bērna stūrīti, ne mantiņas, ne bērnu skapi, par leļļu ratiem vai virtuvīti vispār varēja nedomāt. Tas lielais zaķis vai kas tur, ko Lenka tur rokās vai stūrī pat neskaitās, tas ir no meitām palicis.
Nu tā, ka tur tas bērns vispār nebūtu.
Un tā dz.d. parodija. Atceros- te bija ielikta. Video, kur virtuvē pie ledusskapja nomesti 3 baloni un iedeba paostīt kūkas gabalu plastikātā. Un bez dāvanas! Un tas viss ap 23 vakarā, jo bērns visu dienu gulējis.Un tūlīt saskries māmules, kuras stāstīs, ka tas ir pavisam pierasta lieta, tā parasti svin bērnam svētkus, un tas, ka bērni guļvisu dienu, bet pamostas savā dzimšanas dienā ap pusnakti, ir baigi norma
Tad vēl- pirmā šūpošanās bērnam bija pēc 2 g vecuma jūrmalā. Kurš ir uzaudzis bez zirdziņa, šūpolēm, hophopa utt? Un, spēļu laukumi? tabu.
Vai tam bērnam ir nez ragavas?
Tad vēl atmiņā palicis- tanī amērikā bērns cauru dienu tveicē, un reāli kliboja, un tad tie ntie pārlidojumi!!!!
Jā jā, tas ir norma, tūlīt teiks- jo tā ir lētāk un kas tad tur 4 vai 5 lidostas pārlidojumiem… bet ne ar mazu bērnu! Tad lido bez bērna, noorganizē aukli!
Un aukstā zupa tanī TV. Pirms tam veikalā neko, pilnīgi neko nenopērkot bērnam ēst. Un mājās arī- 2 šķīvji ar auksto zupu un bērnam nekas.
Un tāpēc es domāju, ka tur ir vēl trakāk kā tajos IG video- ne tur aprūpe, ne ēdiens, nekas.
Bērns laikam nekad nav ēdis frikadeļu zupiņu, kartupeļu biezeni vai vistas kotletītes.
Mathilde @ 27.01.2023 02:50Es no kirpiču seriāla pāris sērijas vai pat fragmentus esmu redzējusi. Bet atceros, ka tad, kad viņi izrādīja savu dzīvokli, kur atrādīja gulēšanas pozas un ko tur vēl, nekur neredzēju ne bērna gultu, ne bērna stūrīti, ne mantiņas, ne bērnu skapi, par leļļu ratiem vai virtuvīti vispār varēja nedomāt. Tas lielais zaķis vai kas tur, ko Lenka tur rokās vai stūrī pat neskaitās, tas ir no meitām palicis.
Un tā dz.d. parodija. Atceros- te bija ielikta. Video, kur virtuvē pie ledusskapja nomesti 3 baloni un iedeba paostīt kūkas gabalu plastikātā. Un bez dāvanas! Un tas viss ap 23 vakarā, jo bērns visu dienu gulējis.Un tūlīt saskries māmules, kuras stāstīs, ka tas ir pavisam pierasta lieta, tā parasti svin bērnam svētkus, un tas, ka bērni guļvisu dienu, bet pamostas savā dzimšanas dienā ap pusnakti, ir baigi norma
Tad vēl- pirmā šūpošanās bērnam bija pēc 2 g vecuma jūrmalā. Kurš ir uzaudzis bez zirdziņa, šūpolēm, hophopa utt? Un, spēļu laukumi? tabu.
Tad vēl atmiņā palicis- tanī amērikā bērns cauru dienu tveicē, un reāli kliboja, un tad tie ntie pārlidojumi!!!!
Jā jā, tas ir norma, tūlīt teiks- jo tā ir lētāk un kas tad tur 4 vai 5 lidostas pārlidojumiem… bet ne ar mazu bērnu! Tad lido bez bērna, noorganizē aukli!
Un aukstā zupa tanī TV. Pirms tam veikalā neko, pilnīgi neko nenopērkot bērnam ēst. Un mājās arī- 2 šķīvji ar auksto zupu un bērnam nekas.
Un tāpēc es domāju, ka tur ir vēl trakāk kā tajos IG video- ne tur aprūpe, ne ēdiens, nekas.
Bērns laikam nekad nav ēdis frikadeļu zupiņu, kartupeļu biezeni vai vistas kotletītes.
Mathilde @ 27.01.2023 02:50Es no kirpiču seriāla pāris sērijas vai pat fragmentus esmu redzējusi. Bet atceros, ka tad, kad viņi izrādīja savu dzīvokli, kur atrādīja gulēšanas pozas un ko tur vēl, nekur neredzēju ne bērna gultu, ne bērna stūrīti, ne mantiņas, ne bērnu skapi, par leļļu ratiem vai virtuvīti vispār varēja nedomāt. Tas lielais zaķis vai kas tur, ko Lenka tur rokās vai stūrī pat neskaitās, tas ir no meitām palicis.
Incognito @ 26.01.2023 23:39Par rotu sadarbību es vispār klusēšu, ka pamuļķā Liene aizmirsusi, ka vīrs par sotaku šai dāvanu gādājis. Tikai jau tad visiem skatītājiem bija skaidrs, ka šiem sūtīs par brīvu un vīriņš nebūs pat vienu kapeiku noziedojis sievas dāvanai
didrihsoni 😬😁Mercury6 @ 27.01.2023 00:39Kurš vispār instagramā atrāda, kā mazgā savu bērnu? Un kāpēc lai tie paši Kiviči to darītu?
kur? Par to parasti bloķē. Vispār visiem ieteiktu ne tikai mazāk atrādīt privāto dzīvi, bet bērnus svešiem vispār nekad nerādīt. Jūs taču redzat ka pat bērnus apdirš. Kur prāts tāds traka laikā visur savu bērnu rādīt?LiepaShmiepa @ 27.01.2023 09:30didrihsoni ??
Nu tā viņi dara. Vairākas reizes ir bijis bērns vannā instagramā atrādīts. Ir arī plika dibena bildes un video, ar ko ļoti lepojas (fotosesijas rezultāti). Ja kāds aizrāda vai iesaka tā nedarīt, tad var nobirdināt atkal krokodila asaru - lielāks haips un var tēlot apbižotos vecākus.War4 @ 27.01.2023 09:33kur? Par to parasti bloķē. Vispār visiem ieteiktu ne tikai mazāk atrādīt privāto dzīvi, bet bērnus svešiem vispār nekad nerādīt. Jūs taču redzat ka pat bērnus apdirš. Kur prāts tāds traka laikā visur savu bērnu rādīt?
Kas tieši tev liek domāt, ka par to ir po? Miljons reizes aprunāts un pieminēts, šausminoties par tādiem vecākiem. Agrita arī neietilpst šajā tēmā, lol, tai ir blakus tēma.War4 @ 27.01.2023 09:47Agritas bērni mazliet ar ir kā pati stāstīja ar veselības smagām problēmām. Jums tas pohuj. Ka dod ēst pulverus dzīvo bardakā, ezi nokož suns un bērni kliedz to redzot. Māte tik par nez kādiem sūdiem doma. Tur jums po. Riebjas tupums.
tikai tv tai padomei par to neraksta. Tā kā nevajag. Un pohuj ka s u na ezi nokoda, ja suni pie veta neved. Ka pirmo reizi pie zobārsta aizveda dēlu tv redzēt varēja pulkam teju 9 gadiLiepaShmiepa @ 27.01.2023 09:50Kas tieši tev liek domāt, ka par to ir po? Miljons reizes aprunāts un pieminēts, šausminoties par tādiem vecākiem. Agrita arī neietilpst šajā tēmā, lol, tai ir blakus tēma.
Paskaties vēlreiz uz šīs tēmas nosaukumu, izklausās, ka tu apmaldījiesWar4 @ 27.01.2023 09:53tikai tv tai padomei par to neraksta. Tā kā nevajag. Un pohuj ka s u na ezi nokoda, ja suni pie veta neved. Ka pirmo reizi pie zobārsta aizveda dēlu tv redzēt varēja pulkam teju 9 gadi
PIRMO REIZI
ZapeNape @ 27.01.2023 09:04Liene ielikusi bildes no Skrundas muižas. Laiks dejošanai. Skumji, ka vecāki neredz, ka bērniņam laiks gulēšanai. Nolicis galviņu, noguris, bet vecākiem pofig. Kāpēc bērns jāņem līdz uz sveša darba kolektīva pasākumu? Esmu strādājusi vairākos darba kolektīvos, bet neko tādu neesmu pieredzējusi. Parasti bērni piedalās sporta svētkos, kur ir paredzētas izdarības arī bērniem, bērniem tiek rīkoti Ziemassvētku pasākumi. Kas ir šis? Ko tur vispār dara Liene? Andris tak taisījās kļūt par masieri. Tur arī piedalīsies? Sāku domāt, ka kivim varbūt tiesības atņemtas par izvairīšanos no parāda segšanas UGF?