Kurpīte @ 26.01.2023 21:13Varbūt Kivis piedalīsies balss maskā? ?
Plātijās taču, ka būs jauns raidijums viņam.
Cik saprotu tad vanno reti,jo Kivičs ta tajā kristīšanas sērijā klārēja ka Miai nepatīk ūdens un mazgāties.Bet ja bērnam nepatiktu ūdens,tad pie jūras diez vai viņu dabūtu.Protams ja bērnu mazgā pusgadā reizi,tad noteikti būs tracis.Un ja nedo dies mazajam tiks acīs šampūns,tās būs šausmas un ilgi.Muguras glaudītājs nav tas kas bērnu vannos,bet Liene gan lielā mazgātāja.Cik ir filmēts vannas istabā? Kāds ir redzējis bērnam paredzētus šampūnus?Domāju neviens,jo tādu nav!LabaDabaDa @ 26.01.2023 16:58
Man, starp citu, radās cits jautājums: cik bieži Liene vanno pati savu vienīgo palikušo bērnu? Par to nez kāpēc vispār nekad nekas nav dzirdēts.
Mūžīgi tikai citiem "kauliņus pārmazgāt"...
MermaidAlice @ 26.01.2023 22:40
Andris Mias kristībās jau pateica, ka bērnam nepatīk ūdens un mazgāties. Tālākie secinājumi mums pašām
reina @ 26.01.2023 23:33Pasaule laikam tiešām iet uz galu. Ļenkai tak reālas sadarbības parādījušās! Nav vairs gluži aļika auskari...
Varēs tagad kā kārtējais reklāmas stabs staigāt. Bet es brīnos. Tomēr augstākās domās laikam biju par uzņēmējiem - kaut arī kādiem mazajiem. Ka saprot un izvērtē, ar ko sasaistās. Jeb mūsdienās jebkāda reklāma tiešām nu jau ir reklāma??...
kuranavliene @ 26.01.2023 23:00Cik saprotu tad vanno reti,jo Kivičs ta tajā kristīšanas sērijā klārēja ka Miai nepatīk ūdens un mazgāties.Bet ja bērnam nepatiktu ūdens,tad pie jūras diez vai viņu dabūtu.Protams ja bērnu mazgā pusgadā reizi,tad noteikti būs tracis.Un ja nedo dies mazajam tiks acīs šampūns,tās būs šausmas un ilgi.Muguras glaudītājs nav tas kas bērnu vannos,bet Liene gan lielā mazgātāja.Cik ir filmēts vannas istabā? Kāds ir redzējis bērnam paredzētus šampūnus?Domāju neviens,jo tādu nav!
Incognito @ 26.01.2023 23:37
Es arī brīnos, ka, piemēram, plānotāja sūtītāji pat nav iedziļinājušies, ka sūta plānotāju reālai dienas zaglei/bezdarbniecei. Bet pardon, nē, viņa taču organizēs Zeskārs koncertu, tur tak visas lapas būs pierakstītas
reina @ 26.01.2023 23:33Pasaule laikam tiešām iet uz galu. Ļenkai tak reālas sadarbības parādījušās! Nav vairs gluži aļika auskari...
Varēs tagad kā kārtējais reklāmas stabs staigāt. Bet es brīnos. Tomēr augstākās domās laikam biju par uzņēmējiem - kaut arī kādiem mazajiem. Ka saprot un izvērtē, ar ko sasaistās. Jeb mūsdienās jebkāda reklāma tiešām nu jau ir reklāma??...
😂👌Krizdole @ 26.01.2023 14:24Tajā kamzoļu mērīšanā liekas, ka pat var dzirdēt Lienes klusu nopūtu ? viss tā patīk, nu tā patīk, bet ir jau nike botas, kamzolis vairs nespīd
Knabsab @ 26.01.2023 21:23Oooo, Lienīte atgriežas storijos ? neesot bijis laiks līdz šim, nu ja, jo tad bija TV zvaigzne ?
Nu viss kā caur putekļu sūcēju filmēts viņai - kamera miglaina, rokas dreb filmējot, tie akmeņi izskatās katastrofāli viņas video, gredzena un rokassprādzes krāsas ir dažādas un šī ar savām pudeļbirstēm uz acīm nav spējīga pat to pamanīt. Nu tāds satura veidotājs no viņas, ka smiekli nāk. Būs jautri meičukiņi, influencere is back ?
vivii @ 26.01.2023 23:38
Bet viņiem vispār ir vanna tajā mazajā dzīvoklītī? Man liekas, ka tur bija tikai duša. Un cik redzēts, visa izlietnes virsma ir nokrauta ar visiem Lienes grabuļiem un sminķiem, tur jau grūti pamanīt, kas kur stāv ??
Un nē, nē, es neaizstāvu Kivičus, nu tas tā, lai neviena nepārprot ?
Mercury6 @ 27.01.2023 00:39Kurš vispār instagramā atrāda, kā mazgā savu bērnu? Un kāpēc lai tie paši Kiviči to darītu?
Knabsab @ 26.01.2023 21:23Oooo, Lienīte atgriežas storijos ? neesot bijis laiks līdz šim, nu ja, jo tad bija TV zvaigzne ?
Nu viss kā caur putekļu sūcēju filmēts viņai - kamera miglaina, rokas dreb filmējot, tie akmeņi izskatās katastrofāli viņas video, gredzena un rokassprādzes krāsas ir dažādas un šī ar savām pudeļbirstēm uz acīm nav spējīga pat to pamanīt. Nu tāds satura veidotājs no viņas, ka smiekli nāk. Būs jautri meičukiņi, influencere is back ?
Kurpīte @ 27.01.2023 00:58
Bet vispār viņai taču k-kāda augstākā izglītība grafiskajā dizainā un vēl tak k-ko no mākslas absolvējusi. Tur tiem video vajadzèja būt ja ne Kashera līmenī, tad Nīmanes noteikti. Bet Sanāca kā Jautrītei no Preiļiem ?