Hanah @ 25.01.2023 09:55
Hanah @ 25.01.2023 09:58Vēl twiterī atradu šo, birste izpildījusies... nez kapēc neizdodas ielikt kā bildi
https://failiem.lv/f/a2ryg56r9
Hanah @ 25.01.2023 09:58Vēl twiterī atradu šo, birste izpildījusies... nez kapēc neizdodas ielikt kā bildi
Minelūše @ 25.01.2023 10:54
Šausmas, un tas blakus laikam ir Kivičs. Kā var tēvs atrasties tieši blakus savam bērnam un pieļaut, ka viņa var savainoties? SBF varēja novērot, ka Kiviči bieži uzgriež Miai muguru, īpaši, ja kaut kur ciemojas, sēž pie galda. Vai viņa tur spēlējas vai varbūt ir jau pa logu izkāpusi, tas visiem pofig. Tā jau vairs nav pat nelabvēlīga ģimene, tā ir ģimene, kur var draudēt briesmas Mias veselībai/dzīvībai.
Hanah @ 25.01.2023 09:55
Tajā pašā sērijā bija arī,kur Kivis rij saldējumu,var redzēt ka Miai arī ļoti gribas to gardumu,bērniņš stiepjas pat,bet muguru paijātājs pat uzmanību nepievērš.Odziņu būtu iedevis.Aprij un vēl kritizē.Un atkal šeit var redzēt bērna emocijas.2gadīga!!! Gribēja,nedeva nekādu emociju! Mani bērni ja nedabūtu nogaršot,tracis tāds būtu.Jo tas ir mazs bērniņš! Labi tomēr ka par šo bija reakcija!Minelūše @ 25.01.2023 10:54
Šausmas, un tas blakus laikam ir Kivičs. Kā var tēvs atrasties tieši blakus savam bērnam un pieļaut, ka viņa var savainoties? SBF varēja novērot, ka Kiviči bieži uzgriež Miai muguru, īpaši, ja kaut kur ciemojas, sēž pie galda. Vai viņa tur spēlējas vai varbūt ir jau pa logu izkāpusi, tas visiem pofig. Tā jau vairs nav pat nelabvēlīga ģimene, tā ir ģimene, kur var draudēt briesmas Mias veselībai/dzīvībai.
kuranavliene @ 25.01.2023 12:35Tajā pašā sērijā bija arī,kur Kivis rij saldējumu,var redzēt ka Miai arī ļoti gribas to gardumu,bērniņš stiepjas pat,bet muguru paijātājs pat uzmanību nepievērš.Odziņu būtu iedevis.Aprij un vēl kritizē.Un atkal šeit var redzēt bērna emocijas.2gadīga!!! Gribēja,nedeva nekādu emociju! Mani bērni ja nedabūtu nogaršot,tracis tāds būtu.Jo tas ir mazs bērniņš! Labi tomēr ka par šo bija reakcija!
kuranavliene @ 25.01.2023 12:35Tajā pašā sērijā bija arī,kur Kivis rij saldējumu,var redzēt ka Miai arī ļoti gribas to gardumu,bērniņš stiepjas pat,bet muguru paijātājs pat uzmanību nepievērš.Odziņu būtu iedevis.Aprij un vēl kritizē.Un atkal šeit var redzēt bērna emocijas.2gadīga!!! Gribēja,nedeva nekādu emociju! Mani bērni ja nedabūtu nogaršot,tracis tāds būtu.Jo tas ir mazs bērniņš! Labi tomēr ka par šo bija reakcija!
Minelūše @ 25.01.2023 14:00
Tas saldējuma brīdis ir nu tik nožēlojams. Ja es būtu kopā ar savu bērnu un man iedotu kaut ko garšīgu, man pirmā doma būtu piedāvāt bērnam, nevis uzreiz rīt pašai. Kā var negribēt pacienāt savu bērnu? Šitādu egoismu vēl ir jāpameklē.
johnson @ 25.01.2023 13:55
es pieļauju domu, ka nav emociju, jo Mia nemaz nezina, kas tas tāds saldējums ir, tāpat ir ar rotaļlietām.
Arī nesaprotu, kāpēc visu laiku jārunā viens un tas pats un kuram interesē tas viņas jaukas dienas novēlējums? Dīvaina sieviete!🤦♀️🤷♀️Knabsab @ 25.01.2023 13:54Tak paklusès tagad abi un tad uzradīsies Ļenka atkal ar skaistas un kolosālas dienas vēlējumiem, skaidrojot ka bija pazudusi, jo tik daudz "darbiņi un projekti", ka cerams, ka visiem iet labi un ir veselība, pastkastīte ir pilna ar vēstulēm, bet atbildēs kaut kad. Un protams tad vēl kāda Budas afirmàcija un tamlīdzīgs bullshits.