Berry5 @ 23.01.2023 23:02
Cerams ka viss labi tomēr un bez diagnozēm
LaikamGarlaicigi @ 24.01.2023 01:13Ļenka ļoti ātri šoreiz noņemta no trases. Tāds klusums.
ZapeNape @ 24.01.2023 07:50"Sievietēm vajadzētu atbalstīt citai citu, iedvesmoties...", raksta Liene. Kādā jautājumā tevi, Liene, atbalstīt? Tavu un Andra bērnu pazemošanā? Madaras un viņas ģimenes apsaukāšanā? Iedvesmoties no tevis? Klausīties par tavām entajām profesijām, ceļojuma aprakstiem, tavas lielās mīlas, pamatskolas līmeņa atziņām par dzīvi. Tak rimsties reiz! Audzini savu meitiņu!
elfa* @ 23.01.2023 21:39Sāku skatīties ''burku'' un tur tie Graudiņi. Var jau būt, ka viss tik kamerām, bet liekas normāla ģimene. Aprūpēti bērni, normāla māja, vide. Kur viņi sasējās ar alkašiem Kivičiem?
Berry5 @ 24.01.2023 08:32
Es arī to pašu padomāju, kad viņa rādīja kā gatavojas Jaunajam gadam. Normāla sieviete un saimniece, kapēc viņa pinas ar Lieni..
Kas tās par muļķībām, kāpēc jāaprunā bērns? 😠 Mia kā bērns ir smuka, viņa nav vainīga, ka māte dzeguze nevar ne matus saķemmēt, ne normāli izauzināt 🥺Klaviere @ 24.01.2023 09:27https://www.momjunction.com/articles/fetal-alcohol-syndrome-causes-symptoms-treatment_00788943/
Miai diemžēl un ļoti ticami ir fetālā alkohola sindroms. Varat augšā palasīt, paskatīties un salīdzināt. Diemžēl tas atstāj sekas ne tikai ārienē, bet virknē orgānu un smadzenēs un tur sekas var būt visdažādākās.
kuranavliene @ 24.01.2023 09:07Mūsu mazajam 6 gadi,bet ja vīrs iedarbina fleksi un vai citu skaļu agregātu,tad uzreiz mazais ar rociņām taisa ausis ciet. Arī mūziku,ir reizes kad bļauj ka par skaļu.Nu jā,mēs jau neradinājām no piedzimšanas brīža pie skaļas mūzikas un baurošanas.Varbūt tad savādāk? Graudiņi diez vai dēļ Kivkām tika šovā,viņiem vai tad kāda teikšana,tur tak viņi nevienu neinteresē,apnikuši līdz aubei! Pat klaunu lomai neder? Un kur tad tas raidījums ko Kivis vadīs,un pēc kura jaunā gada?
Elvīra458 @ 24.01.2023 09:51Kas tās par muļķībām, kāpēc jāaprunā bērns? ? Mia kā bērns ir smuka, viņa nav vainīga, ka māte dzeguze nevar ne matus saķemmēt, ne normāli izauzināt ?
Maza kaza @ 24.01.2023 09:38Vakar redzēju, kā abas slavenības iepērkas Rimi, Mia skraidīja nepieskatīta. Liene dzīvē izskatās ļoti sapumpēta un sapampusi, krietni vairāk kā foto. Stiklā pildītos izstrādājumus, protams, arī salādēja grozā.
Pēc tam Mia gribēja pasēdēt tanī maksas mašīnā, kas šūpojas, Liene aiztesās prom, Andris pastāvēja pie meitas. Novērojums no malas bēdīgs - Lienei Mia tiešām izskatās vienaldzīga, skatās ar savām acīm tikai uz Andri, ka tik kāda viņam pat Rimi neuzmet acis :D :D :D
amoreamore @ 24.01.2023 10:27esmu gatava paciest visa foruma zibeņus, es zinu, ka par bērniem tā nesaka, bet Mia ir viens reti neglīts bērns.
Elvīra458 @ 24.01.2023 09:51Kas tās par muļķībām, kāpēc jāaprunā bērns? ? Mia kā bērns ir smuka, viņa nav vainīga, ka māte dzeguze nevar ne matus saķemmēt, ne normāli izauzināt ?
amoreamore @ 24.01.2023 10:27esmu gatava paciest visa foruma zibeņus, es zinu, ka par bērniem tā nesaka, bet Mia ir viens reti neglīts bērns.