Man draudzenes dēlam ir mūtisms,nezinu kā pareizi latviski būtu! Es skatos uz mazo Miu un atgādina to puisīti ,bet jaatdzist,ka draudzene arī ilgi negribēja atdzīt ,ka bērnam kaut kas nav riktīgi ,līdz aizveda pie ārsta un diagnoze ilgi nebija jāgaidaqwe @ 23.01.2023 16:12Iespējams tas bērns arī ir puskurls,tāpēc arī neatsaucas uz vārdu un prot vienīgi kliegt, spiegt un izdvest kkadas skaņas
Knabsab @ 23.01.2023 12:17
Domā, ka tikai pļēguriem Pivičiem var būt #RichLifeStyle? Iedomājies? Citi cilvēki arī mēdz kaut kur braukt, kaut ko darīt, dzīvē kaut ko sasniegt un var pat iztikt bez bērnu pamešanas!
Aizspogulia @ 23.01.2023 16:33
Iespējams, jo viņai ir antipātijas pret Lieni. Viņa pati ir nogurusi no visa šīs cirka parādes un negrib/nevar ar to cīnīties. Tad jau nav tā, ka tu aizbrauc pakaļ bērnam un aizved pie ārsta. Tur jāiestāsta vecākiem, ka vajag. Un ja vecāki neceļ ausis- tad ko tur var cīnīties pretī.
Blablablabla @ 23.01.2023 16:39Man draudzenes dēlam ir mūtisms,nezinu kā pareizi latviski būtu! Es skatos uz mazo Miu un atgādina to puisīti ,bet jaatdzist,ka draudzene arī ilgi negribēja atdzīt ,ka bērnam kaut kas nav riktīgi ,līdz aizveda pie ārsta un diagnoze ilgi nebija jāgaida
māk,bet publiski tikai bubina,arī uzvedība un kustības ļoti atbilstošas tam puikam! Un viņai bij video kur maza dzied,vārdus varēja saprast,nav tā ka viņa nerunā nekoMathilde @ 23.01.2023 18:15
mutisms ir kas cits. T.i. nerunā ar svešiem cilvēkiem piem. bd, skolās utt, bet runā ģimenē, mājās. Tur vairāk psihe, ne logopēdija, jo runāk māk.
Katzenfamilie @ 23.01.2023 17:14
Baigais jau nu vinjiem tas RichLifeStyle!!! ??? Miljonari un miliardieri parsvara dodas celojumos ar privatjet, tiek nogadati uz sleposanas kurortiem ar helikopteriem, nevis ieiet leta estuve Miami nofotografeties, nesaperkas spidosus apzeltitus pulkstenus, tiem visiem ir Rolex, Cartier un Patek Phillipe pulktenji, nestaiga viena noplesta Guess soma, bet perk Birkin, Yves Saint Laurent, Chanel somas. Un pats galvenais - nestaiga izpucejusies ka pavi, drizak gerbjas klasiski un dargi, reti kurai miljonarei ir mati tik nenormali nobalinati ka Lienei.
Berry5 @ 23.01.2023 17:07Šitik traki kāds bauro pie pašām ausīm un Mia nemēģina pasargāties un nepiesedz ausis? Izskatās, ka tiešām nedzird vairs.. ?
Minelūše @ 23.01.2023 14:56Ārprāts, tas storijs. Kivičs auro Miai pie pašas auss, rīb bungas, tāds skaļums. Vēl lepni paziņot, ka viņa rokmūzikā no 2,5 gadiem, mīļo Dieviņ... Tas bērns ar laiku taču kļūs puskurls!
ZapeNape @ 23.01.2023 19:43Ielieciet lūdzu, to kiviča ķerkšanu ar Miu klēpī. Es esmu nobloķēta. Paldies!
Mathilde @ 23.01.2023 18:22
akkkk… tās ir Katerīnas fantāzijas!
Reāli- troļļuks, īrēts lt dzīvoklītis un saplēsta soma no ntajiem gadiem.
Studiju laikā piestrādāju sl-cā. Tur vazājās tāds viens dīvainis. Viņš bija “draugs” visiem ārstiem un virtuves strādniekiem, jo nedaudz apārstēja- uzlīmēja plāksteri pārsistai pierei, iedeva paēst putru, jo nu nabadziņš/bomzītis. Un tad viņam vienmēr bija tāda rīcība- paprasīja piezvanīt. Iedeva viņam vietējo trubu ( klausuli) un viņš sāka skaļi runāt ar tā laika politiķiem. Gorbunovs, Inkēns utt itkā būtu draugi, un viņš skaļi apsprieda biznesu, lidojumus, izklaides.
Realitātē- nabadziņš, ar psih. saslimš. un runāja ar tukšumu.
LaikamGarlaicigi @ 23.01.2023 20:04
Mathilde @ 23.01.2023 20:14https://instagram.com/lenaperminova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ja nu Lenka te iegriežās, tad nav viņai nekas no skaisti, slaveni un bagāti, nu nav.
Bet šai sievietei gan ir. Un 20g laulībā un 4 bērni, un ceļo ar visiem