Nu ja par biļetēm uz operu nevar atļauties 90eur,60 eur labākajās vietās ir pat lētākas uz diviem ja jau pelna tādas štukas,tad man nav ko teikt.teberebe @ 23.01.2023 14:03Tādi kultūras fani, pelna 4k mēnesī, bet uz operu nopērk vislētākās biļetes kaut kur aiz kolonnām ?
Danuta @ 23.01.2023 14:56Gaidiet jaunumus turpmākajās nedēļās, īstais cirks tikai sāksies.. ?
A par Mias attīstību audzinātājas sapņu pārim neko nesaka? Vakardienas ievietotajos storijos viss redzams kā uz delnas. Saprotu, ka viņiem pohuj par Miu, bet ņemot vērā to, ka par meiteni varētu vecāku dēļ ņirgāties vienaudži, bišķi varētu bērnam attīstīt veselību.. Dainas omei arī pohuj?
Kāds tad vēl cirks var sākties? Vai tad nav visu atrādijuši?😁Danuta @ 23.01.2023 14:56Gaidiet jaunumus turpmākajās nedēļās, īstais cirks tikai sāksies.. ?
A par Mias attīstību audzinātājas sapņu pārim neko nesaka? Vakardienas ievietotajos storijos viss redzams kā uz delnas. Saprotu, ka viņiem pohuj par Miu, bet ņemot vērā to, ka par meiteni varētu vecāku dēļ ņirgāties vienaudži, bišķi varētu bērnam attīstīt veselību.. Dainas omei arī pohuj?
Rumblerx @ 23.01.2023 16:00Pèc tàs zscars dziesmas maurośanas man radàs jautàjums, kurś no bijuśajiem grupas dalíbniekiem vispar parakstītos uz megakoncertu?? Vinś tak vairs pat nejèdz daudz maz tīri tàs notis noturèt... Jèzin.. par bernu vispar neizteikšos..Varbut nerunà, ko làgà nedzird? ?
Danuta @ 23.01.2023 14:56Gaidiet jaunumus turpmākajās nedēļās, īstais cirks tikai sāksies.. ?
Nav_vispar @ 23.01.2023 16:05
Starp citu pilnīgi iespējams, ka nerunā dzirdes traucējumu dēļ. Ko var gribēt - bērns no mazām dienām tādā troksnī.
Minelūše @ 23.01.2023 14:56Ārprāts, tas storijs. Kivičs auro Miai pie pašas auss, rīb bungas, tāds skaļums. Vēl lepni paziņot, ka viņa rokmūzikā no 2,5 gadiem, mīļo Dieviņ... Tas bērns ar laiku taču kļūs puskurls!
es nē @ 23.01.2023 08:23Tās nabaga ceļojumu bildes, no kurām pie Lielā kanjona izskatās pirms padsmit gadiem...2 bildes no norvēģijas. Nu tāda ceļotāja, afigeķ. Minhauzens nelaimīgais.
Danuta @ 23.01.2023 16:20Lai jau dižie maxlinieki paši padomā, kas sīkajam nav kārtībā bet viņiem nav tik daudz smadzeņu šūnu priekš tā, tad jautājums, kāpēc Dainas ome ir uzlikusi mīksto uz šo jautājumu?
iespejams vins pats ari, kad ar kadu runa, tad censas kliegt vienmerqwe @ 23.01.2023 16:12Iespējams tas bērns arī ir puskurls,tāpēc arī neatsaucas uz vārdu un prot vienīgi kliegt, spiegt un izdvest kkadas skaņas
Danuta @ 23.01.2023 16:20Lai jau dižie maxlinieki paši padomā, kas sīkajam nav kārtībā bet viņiem nav tik daudz smadzeņu šūnu priekš tā, tad jautājums, kāpēc Dainas ome ir uzlikusi mīksto uz šo jautājumu?
Tas nabaga bērns ir pieradis pie tādas vides 🙂 Es nebrīnos,ka tieši klusa vide viņu biedē 😄 Mēs visi bērnība esam piedzīvojusi vecāku ballītes utt,gulējuši vecākiem klēpjos un zaļumballes laikā ratos! Bet te tomēr savādāk-tā nav ballīte-tas ir tēta darbs🤷🏻♀️ Un es saviem bērnu mācu,ka nedrīkst traucēt ,kad tētis sēž pie datora utt! Ok ,ej un klīsti ap pasākumu,kamēr tētis “strāda” bet nu palaist bērnu tētis klēpī,kamēr vins uzstājās apmaksāta pasākuma,man gan šķiet nepareizi! Ja vēl būtu kādi ģimenes svētki vai kaut kas savādāks! Bet tā ir 100 neciena no Lienes puses “māksliniekam” Kivim,māksliniekiem ,kas spēle instrumentus,pasākuma apmeklētājiem un organizētajiem ! Es ar drosi vien brauktu līdzi cik jau nu iespējams,vet es paliktu numuriņa,vai ietu ar mazo ekskursija pa apkārtni utt,bet nu nejau līst ar to mazo bērnu katra pasākuma 🤷🏻♀️Kurpīte @ 23.01.2023 16:25
Iespējams, ka jau ir problēmas ar dzirdi. Jo pievērsu uzmanību tam, ka tas bērns vispār nenoraustijās no tā vepra kliegšanas. Teorētiski divgadniekam ir visādas bailes no lieliem trokšņiem, kam izteiktāk, kam nē. Bet nu tā, ka vispār bez emocijām, nebija redzēts.