Gardenia @ 23.01.2023 10:19Es tā saprotu, ka Mia nerunā vēl joprojām?
Tas ir kāds vēl cits teikums vai domāts bija šis? : Tāpēc mani neviena gnīda nespēs mazināt manu prieku, ja kādai ir nelaimīga laulība vai attiecības. Man jau pretīgi palika no šī😳kuranavliene @ 23.01.2023 10:34Vakarnakt ilgi nevarēju aizmigt un ienācu te palasīties.Izlasiju par Lienes izpausmēm un iegāju IG lai apskatītu,nu pretīgi lai neteiktu vairāk! Bet man šorīt ļoti žēl ka neuztaisīju skrīņu,jo viens storijs ir pazudis,par to Siguldu.Tur bija viens teikums,kuru pārlasīju vairākas reizes bet jēga palika tā pati.Liene raksta--MANU PRIEKU NESPĒS MAZINĀT NEKAS,PAR TO KA KĀDS JŪTAS SLIKTI! varbūt kāda ir uztaisijusi skrīnšotu ,tad varētu pašas paskatīties,bet man šis teikums ļoti iekrita acīs un negāja kopā ne ar pārējo rakstīto.
Nu īsti normāli tas nav. Iespējams pat kāda aizture ja dzīvo visu laiku blakus alkaholam.Berry5 @ 23.01.2023 10:41
Jā, nu vismaz kamerā tikai spiedz. Nav pat lalināšana
Es zinu cilvēkus kas nav bijuši ārzemēs.un neplānovivii @ 23.01.2023 10:32Man tā Lienes “lielīšanās” asociējas ar 00’ gadiem, kad cilvēki tikko sāka braukt ceļojumos uz visādām Ēģiptēm,Turcijām utt. Tad tiešām daudziem tie bija pirmie ceļojumi un citiem likās wow, kaut kur aizceļot. Bet tagad, mūsdienās, manuprāt, ceļot uz tuvākām un tālākām vietām, vispār nav nekas tāds, lai to tik ļoti uzsvērtu.
Liene ar katru “plosīšanos ig” tikai pierāda to, cik ļoti nelaimīga ir patiesībā.
Jā,jā lūk pareizais.Es no rīta īsti atcerēties nevarēju un bija jau izdzēsts.Gardenia @ 23.01.2023 10:47Tas ir kāds vēl cits teikums vai domāts bija šis? : Tāpēc mani neviena gnīda nespēs mazināt manu prieku, ja kādai ir nelaimīga laulība vai attiecības. Man jau pretīgi palika no šī?
TOPS @ 23.01.2023 11:12Es zinu cilvēkus kas nav bijuši ārzemēs.un neplāno
Neinteresē. Kad sāku vismaz pie kaimiņiem taču aizbraucat. Tallinā, Viļņā ne riebjotoes. Zinu citus kas strādā bet nevar atļauties braukāt pa pasauli. Te divi bezdarbnieki būtībā daudzas reizes gadā kur ceļo. Vēsā mierā. Pie tam var darīt to kad grib, nav jāplāno kad būs brīvs vai kad beidzot tiksi atvaļinājumā. Un ir taču tam lidzekli.
P. S. Es zinu ka te visas miljonāres, kam biļetes un viesnīca 300 eu ir tīrie centi arī šoziem. Tikai tā nav visiem.
nu nu jā, nu jā. Saskries tādas kā Lienīte sāks lielīties. Ar frāziti es jau neko, nekas ipass, biju 25 ceļojumos biju 5,man tā tāda lēta ikdienaKnabsab @ 23.01.2023 11:50
Nezinu vai 1x gadā kur aizbraukt skaitās "daudz ceļot". Norgē Pivičs strādāja, tas nebija nekāds ceļojums. Ok, bija uz ASV uz 6 dienām (ieskaitot lidošanu?) - tas ir daudz ceļot?
Es pagājušogad biju 5os ārzemju braucienos, tuvākos gan, bet dažādās valstīs. Neuzskatu, ka daudz ceļoju.
TOPS @ 23.01.2023 12:13nu nu jā, nu jā. Saskries tādas kā Lienīte sāks lielīties. Ar frāziti es jau neko, nekas ipass, biju 25 ceļojumos biju 5,man tā tāda lēta ikdiena