Tomér Bulis ar šo ilgi sabija, ne? Man šķiet, pāris gadus. Un, tā kā par orgasmiem viņa tolaik neko nezināja, tad nudien nav skaidrs, kas viņiem bija kopīgs 🤷🏻♀️Katzenfamilie @ 22.01.2023 17:23
Pec pedeja storija noskatisanas, kur tiek atradita duskabine un tualetes pods, tiek saukts "kuku" un kjikjinats, diez vai kadam vel ir jautajumi, kapec inteligentais Bulis vinju bijusas attiecibas nosauca par zemam un seklam...Labaka jau ari nebija ta vinju vakardienas reportaza no Skrundas muizjas, kur vienigie vardi, ko Liene ir spejiga izdvest, ir - cik smuki, cik forsi, kolosali...Lienitei paveicies, ka Kivics pats nav ipasi inteligents, to jau visi redzeja tajas prieksvelesanu debates, kur vins toreiz izgazas ka veca seta. Labi, raidijuma vaditaja lomai vins bija ok, bet kaut kam vairak, kur ir vajadzigs prats, logiska un analitiska domasana, intelekts gan ne, esmu noverojusi, ka vins parsvara atkarto jau kaut kur dzirdetas frazes. Tacu nemot vera, ka vins ir tads parasts muzjiks, vinja attistibas limenis ir augstaks par Lienes limeni.
Minelūše @ 22.01.2023 19:15
STV acīmredzot vispār nepārbauda informāciju, pirms publicēt. Ok, maz ticams, ka Ļenku kāds ņem nopietni, bet tāpat - kā var propagandēt tādas blēņas. Nepietiekama ūdens uzņemšana var novest pie tik daudzām veselības problēmām. Kā var ūdeni saukt par mārketingu?
Tēlo no sevis veselīga dzīvesveida lietpratēju, tikai Vegetu kaudzēm ber pie visa un sadirš visu, kas nonāk viņas rokās - gaļu, zivi, utt.
Ja tu, Lienīte, būtu tik prasmīga veselīga ēdiena gatavotāja, tavs vīrs nebūtu landwhale!
Knabsab @ 22.01.2023 20:18Nu plancka... filmē Saldus centrālo laukumu, ļauj divgadīgam bērnam iet kur acis rāda un pati griežas prom, lai filmētu mājas. Mia tajā brīdī var iet kur grib, kaut eglē iekšā rāpties. Es kā māte nesaprotu, kā var novērst acis no bērna, lai filmētu miglainus video.
Minelūše @ 22.01.2023 20:32
Un Kivičs ar līdzi neseko. Tā ir uzprasīšanās uz nelaimi. Man bērnībā tā notika. Biju drusku vecāka par Miu, kopā ar tēti bijām jūrmalā. Viņš uzgrieza man muguru tikai uz brīdi un es jau biju aizklīdusi. Un labi, ka viņš mani atrada. Bērniem pietiek ar momentu neuzmanības, lai notiktu kaut kas slikts.
Knabsab @ 22.01.2023 20:18Nu plancka... filmē Saldus centrālo laukumu, ļauj divgadīgam bērnam iet kur acis rāda un pati griežas prom, lai filmētu mājas. Mia tajā brīdī var iet kur grib, kaut eglē iekšā rāpties. Es kā māte nesaprotu, kā var novērst acis no bērna, lai filmētu miglainus video.
SantaBarbara @ 22.01.2023 18:43
Jā,tā lielā piere un skats caur pieri ir raksturigs kadai slimībai,es neesmu ārsts diagnozi neuzstādíšu,bet manuprāt ne es vienigā esmu šo ieverojusi!
Līdz ar to diez vai bernam ir ljauns skatiens drīzāk veselibas problemas !
Alkohola lietošana /lienes mentalas problemas / vecums var ietekemet berna genetiku …
biju palaidusi garām, ka Kivičs pīpē ikdienā, vai tas tāds dzēruma niķis?Blocked @ 22.01.2023 23:28
Tai momentā , kad Ļenka tā pēkšņi sāka filmēt ēkas , pivicš no kabatas izvilka cigareti , vismaz man tā likās , tamdēļ krasi maini'ja filmēšanas rakursu.
Nopietni caur IG prasīja Līgai lai Miu pieskata? Tas laikam tàds šaha gājiens tad nu nedrīkstēs atteikt?SantaBarbara @ 22.01.2023 23:36Un krustmāte Līga jau tiek lūgta ar Ig starpniecību pieskatīt bernu … driz varēs arī audzināt Miu zinot kivičus…
SantaBarbara @ 22.01.2023 23:36Un krustmāte Līga jau tiek lūgta ar Ig starpniecību pieskatīt bernu … driz varēs arī audzināt Miu zinot kivičus…
Gardenia @ 22.01.2023 23:40biju palaidusi garām, ka Kivičs pīpē ikdienā, vai tas tāds dzēruma niķis?
Pinky winky @ 23.01.2023 00:49Taisnība jums bija-ļenkuce dod vaļā, glāzes šķind, Madara un jau arī viņas nelietīgās draudzenes tiek noliktas. Un ja kas-heiteres ir gnīdas???
Un vispār ļenka brauks uz kanjonu??