Tak labu laiku atpakaļ viņa baigi lielijās ka filmējusies slavenā krievu seriālā. Nu es speciāli meklēju,skatījos un voļā😂 Filmējās veselas 5 vai pat mazāk min.Izkāpa no mašīnas un pastāvēja ar stulbu sejas izteiksmi,beigās knapi izdvesa 3 vārdus. Atradusi ar ko plātīties!Minelūše @ 22.01.2023 13:29
Aktrise arī vēl??Oj es nevaru, viņa ir jāraksta Ginesa rekordu grāmatā kā cilvēks ar visvairāk profesijām. Nekas tāds pasaules vēsturē vēl nav redzēts.
Pinky winky @ 22.01.2023 14:01Nesapratu Ļenas story ar Miu točā….?♀️vnk jāuzfilmē, viņasprāt, da jebkas, arī pods un duškabīne, lai visi zinātu, ka viņa tur bija?
Es tūlīt dabūšu gūzmu ar tekstiem-bāc, kā tu tā vari, par bērniem tā nesaka utt., bet nu Mia tiešām nav mīlīgs meitēns, tāds dusmu kamols acīs vnm, lai gan ko var gribēt ar tādiem vecākiem jau laimīgs nestaigāsi….
Anīle līne @ 22.01.2023 15:01Tas jau sen redzams, ka Miai ir kādas veselības problēmas vai arī sekas tam, ka ar bērnu vecāki nedarbojas. Kaut vai tas, ka viņa neko nerunā. Nu nav tas normāli 2.5gadus vecam bērnam. Citi tādā vecumā kaut ko runā, runā vairāk vai mazāk, bet runā. Mia nav dzirdēta ne sakām mamma, tētis, kaķis, bumba utt. Stulbie vecāki to izliekas nemanām un bērnam paliks arvien grūtāk.
Minelūše @ 22.01.2023 15:25Kāpēc viņiem to bērnu vajadzēja, velns viņu zina. Lai Liene varētu piesiet Kiviču? Kāds tur rezons. Viņa taču savām acīm redzējusi, ka Kivičam bērni nav iemesls palikt ģimenē.
Pinky winky @ 22.01.2023 16:08Saldū izrādās tautas pa pilnam -nabaga slavenībām autogrāfus un selfijus prasa fanu pūļi ik uz stūra??
ZapeNape @ 22.01.2023 13:54Nopietni? Liene atkal pa ateju dzīvo. Atkal kukū. Ei, es tikai tagad sapratu, kāpēc viņa visu laiku kūko. Nu dzeguze taču! Un es visu laiku to kūkošanu nesapratu. Labi, ka gaisma atausa, citādi domāju, nu tiešām Lienei kukū .???
Anīle līne @ 22.01.2023 15:01Tas jau sen redzams, ka Miai ir kādas veselības problēmas vai arī sekas tam, ka ar bērnu vecāki nedarbojas. Kaut vai tas, ka viņa neko nerunā. Nu nav tas normāli 2.5gadus vecam bērnam. Citi tādā vecumā kaut ko runā, runā vairāk vai mazāk, bet runā. Mia nav dzirdēta ne sakām mamma, tētis, kaķis, bumba utt. Stulbie vecāki to izliekas nemanām un bērnam paliks arvien grūtāk.
ka tad ar vegetu? :D nu jap, labak izzut ka zavetai vistai :DAlady @ 22.01.2023 18:43Lienite intervijaa par dietam tikusi -https://www.1188.lv/padomi/liene-kivica-iesaka-mazak-dzert-udeni-un-nelietot-garsvielas/12755
Alady @ 22.01.2023 18:43Lienite intervijaa par dietam tikusi -https://www.1188.lv/padomi/liene-kivica-iesaka-mazak-dzert-udeni-un-nelietot-garsvielas/12755