Vairāk tas bija tēmēts uz TOPU! Bet ja par tevi,neviens jau nav teicis ka nedrīkst apspriest citus! Mēs jau te visas nozākājam Kivičus😂vivii @ 20.01.2023 23:53
Nu ja runa ir par topu, tad varētu tā būt! ?
Ja runa ir par mani, tad es Buļa sievu apspriežu, tāpat kā citas forumnieces apspriež un nozākā, piemēram, Dzenīti, Didru, Freimani, Račko utt.
Vai, piemēram, bija reiz tāda Sintija, kura no kinderolu mantiņām taisīja kaut kādu kolāžu, to arī te forumā apsprieda, jo it kā esot bijusi “meitene uz izsaukumu”, bet pierādīt īsti neviena nevarēja (pēc foruma loģikas, laikam, kādai vīrs pie viņas piestaigāja ??)
Bet ko es gribu ar to teikt, manuprāt, jebkuram ir tiesības te kādu apspriest, patīk citām tas vai nē, pat ja nav nekādu “slēpto” aizvainojumu uz apspriežamo cilvēku.
kuranavliene @ 21.01.2023 10:19Varbūt Lienīte sajauca,un viņi slēpa tēvu??Brāli nebija ponta slēpt,neviens tak netaisījās toreiz puišus vākt! Pa ielām tak ar nevienu netvarstija.Nu jā šaudijās noteiktos punktos,ieņēma televīziju! Bet slēpt mājās brāli? Laikam esmu Liene,neko nesaprotu?
LilyLady @ 21.01.2023 00:51Protams, visiem čekistiem un viņu ģimenēm Latvijas brīvības atgūšana bija trauma. Nācās zaudēt labi iesildītas vietiņas un mest kažoku uz otru pusi.
Bet no kā suņuks slēpa savu brāli? Viņai tur šmigā pavisam sajukuši vēstures notikumi - ne viņš bija ebrejs, kas jāslēpj no geto, ne mežabrālis vai jauniesaucamais 2.pasaules kara laikā. Idiote.
Dzert vajag mazāk, Minhauzen!
ahahahahaa😂SantaBarbara @ 21.01.2023 11:48
Varbút slėpa ,jo baidijas ,ka uz barikādēm būs jaiet??
😂😂😂👍Maija5555 @ 21.01.2023 13:13?Nez ko tad Kivim no Leldes savajadzeejaas, gribeeja pajautaat kaapeec Madaru at Jaani uzaicinaaja uz kino un vinjus ar Lieni nee ? ??
Uz barikādēm nevienu ar varu nevilka.Tur nebija ko baidīties! Liene pati nesajēdz ko muld,nu vispār kā jau vienmēr!SantaBarbara @ 21.01.2023 11:48
Varbút slėpa ,jo baidijas ,ka uz barikādēm būs jaiet??
Viņa taču savulaik rīkoja gleznu izsoli, lai vāktu naudu brāļa slimajai meitiņai.Minelūše @ 21.01.2023 00:15Nemaz nezināju, ka Lienei ir brālis. Tāpat nekontaktējas ar viņu kā pārējā ģimene?
Fortun04ka @ 21.01.2023 21:14Kā vienmēr katrs stūris jāatrāda un jāraud no kolosāla skaistuma