McSara @ 20.01.2023 12:05
Nav jau viss tikai balts un melns.
Ok, Bulis krāpa sievu, tur nu neko, pagatni neizmainīsi, fakts paliek fakts. Tomēr abi divi izskatās ir strādājuši pie attiecībām! Neesmu kaut kā dzirdējusi, ka Buļa sieva aplietu pleksti ar samazgām!? Ne katrs pāris spēj tikt pāri tik lielai attiecību krīzei kā krāpšana!
Tikmēr kirpiči savos storijos, intervijas noliek gan Madaru, gan Arenu. Nu ir atšķirība tajā visā! Tas pats Bulis, nav viņš nekad par Lieni neko ļaunu teicis, tik to, ka ir patikami, ka kāds medu lej ausis!
Nemaz nerunāsim par tam intīmām lietām ko kirpici publiski apspriež, ka Bulis nezināja, kur Lenkai ir vaveres G punkts, ka kirpiciem 13 orgasmi diena, ka Lenkai nekad nav bijis orgasms, ko Bulis vispār tur ir spējis darīt! Come on, par tādām lietām runa divatā, ne jau sociālos medijos ?
oj es to tikai sarkastiski gribeju to hihihiii , bet jau otro reizi mani parprot.Tusnelda @ 20.01.2023 14:24
Acīmredzot bāros un naktsklubos iekšā tikt daudz vieglāk. Hi hi hī, Liene!
Marfa @ 20.01.2023 14:49oj es to tikai sarkastiski gribeju to hihihiii , bet jau otro reizi mani parprot.
vivii @ 20.01.2023 14:45
Nu redz, bet nav jau arī pierādījumu tam, ka viss ir atrisināts un dzīvo to “laimīgo dzīvi”, kā forumā saka , kur pierādījumi? Publiski viņi par to nerunāju, pieļauju domu, ka arī ir kauns, it īpaši Ilzei, jo zīmogs Bulim paliks uz visu mūžu, tāpat kā Kivičiem par visiem viņu darbiem un grēkiem.
Tik atšķirība tāda, ka Bulim visus grēkus piedod, jo neviens jau vairs nav pieķēris viņu pie rokas, ka vēl būtu laidis pa kreisi (ja būtu).
Starpcitu, kopīga iezīme abiem Andriem ir tāda, ka abi publiski attaisnojas, tikai Kivim nav tāds aktiera talants nošarmēt un pataisīt sevi par balto trusīti kā tas bija Bulim.
Un mani tāpat nepamet sajūta, ka Bulis ir meistarīgi pūtis pīlītes gan vienai, gan otrai, tikai atšķirība tāda, ka sievai (kura tik ilgus gadus ir bijusi kopā ar savu vīru) vajadzēja jau nu izvērtēt un atkost, ka iespējams viņu māna. Tāpēc rodās otra teorija, ka Ilze vienkārši pievēra uz to acis un kā intervijās ir teikusi, uz to ir skatījusies “virspusēji”
Nu ko var tā pērties ap un par to Ilzi.Man tīri jocīga šķiet tā tava lielā sāpe,ka viņa paņēma to nekrietno,nešķīsto Buli atpakaļ. Bet atklāšu vienu nelielu noslēpumu---dzīvē pastāv īsta mīlestība,un reizēm ir jāprot piedot! Labāk būtu ja viņi mīlot viens otru izšķirtos,aizietu kur kurais,saietos ar citiem un padarītu nelaimīgus sevi un citus? Viņi izdarija lielu darbu,viens saprata savas kļūdas otrs spēja piedot un viss miers! Viņi nepurina savas apenes publiski,sargā savu privātumu un dzīvo.Ja tur būtu ko izvilkt tad dzeltenā prese kaut ko izķeksētu.Vienā komentārā tu rakstiji ka nespēj cienīt Ilzi,tici man Ilzei tava cieņa nemaz nav vajadzīga,galvenais ka viņa spēj cienīt sevi.Un es viņus cienu,tikai par to vien ka viņi parādija ka tomēr pastāv mīlestība un piedośana.Un pārvarēt krīzi,krāpśanu var nenomētājot citus ar dubļiem!vivii @ 20.01.2023 14:45
Nu redz, bet nav jau arī pierādījumu tam, ka viss ir atrisināts un dzīvo to “laimīgo dzīvi”, kā forumā saka , kur pierādījumi? Publiski viņi par to nerunāju, pieļauju domu, ka arī ir kauns, it īpaši Ilzei, jo zīmogs Bulim paliks uz visu mūžu, tāpat kā Kivičiem par visiem viņu darbiem un grēkiem.
Tik atšķirība tāda, ka Bulim visus grēkus piedod, jo neviens jau vairs nav pieķēris viņu pie rokas, ka vēl būtu laidis pa kreisi (ja būtu).
Starpcitu, kopīga iezīme abiem Andriem ir tāda, ka abi publiski attaisnojas, tikai Kivim nav tāds aktiera talants nošarmēt un pataisīt sevi par balto trusīti kā tas bija Bulim.
Un mani tāpat nepamet sajūta, ka Bulis ir meistarīgi pūtis pīlītes gan vienai, gan otrai, tikai atšķirība tāda, ka sievai (kura tik ilgus gadus ir bijusi kopā ar savu vīru) vajadzēja jau nu izvērtēt un atkost, ka iespējams viņu māna. Tāpēc rodās otra teorija, ka Ilze vienkārši pievēra uz to acis un kā intervijās ir teikusi, uz to ir skatījusies “virspusēji”
TOPS @ 20.01.2023 12:35tak ko jūs par citiem.Kadas pašas te esat? Kā tēma par operu, teātrī,muzeju, grāmatām, aktīvu atpūtu 70%. Kluse, jo nav ko pateikt. Nekas. neinteresē, nekur nav bijusas.
Interesē stalkot, sēdēt interneta, un apdirst kādu. LĪMENIS
Sāksim ar to, ka Kiviča uzvārdu nav jāatvasina, tas jau pēc fakta izraisa smieklusBjork @ 19.07.2021 18:25Un par Kiviču jau mazāk atvasinājumu. ? Kirpičs, Kivis, pie tam viņa uzvardā jau vien nosaucot kādu ir apsaukāšanās ?Tomēr pasistā Dimitera dziesma ir labāka par Kiva jauno singlu.
Un ja Kivis pats bērnus izmantoja, lai uztaisītu tādu drāmu, tad viņš ir liels idiots. Bet nu, jā, abos gadījumos tikai apkārtējiem ir smagi.
Minelūše @ 20.01.2023 15:07Operas apgarotība beigusies un Lieņuks apkakā reliģiozus cilvēkus, kuri veido reitingus uz Kiviču uzvārda.
Ja man būtu savs raidījums, nemūžam neaicinātu par viesiem Kivičus. Traks tu neesi saķēpāties ar to uzvārdu.
Aizmirsi vienu nelielu faktu----vienīgā bremzētā šeit esi tikai tu.😂😂😂😂TOPS @ 20.01.2023 15:25Un vēl es brīnos kā viņai nav garlaicīgi. Darba nav, draudzeņu nav, kursos pat neiet (to var arī kā es tagad attālināti mācīties.), hobiju nav, gramatas nelasa. Brīvdienas nekur nekad nebrauc. Būtu vismaz Latviju apskatījuši. Tur tač jebkurš tā eksistejot nojūgtos. Pajautāt ar nevar viņai,uzreiz bloķē.
P. S. Man nepatīk ne bulis, ne kivic. Tas te dažai bremzētai atgādinu. Melīgi joberi, vai traki agresīvi bezdarbnieki manuprāt NAV vīrieši. Man patīk mans vīrietis.
Minelūše @ 20.01.2023 12:11Kiviča kungs reiz intervijā skaidri un gaiši pats lepni paziņoja, ka sievietei iesist viņam nesagādā nekādas problēmas. Lienei uzšāva pa feisu gan ar maku, gan ar ķebli tā, ka pienācās slimnīcā šuves likt. Radi centās Lieni no agresīvā tēviņa pasargāt, bet cāļa smadzene tik brēca, ka šausmīgi mīlot. Informāciju par šo gadījumu var atrast medijos.
Alkohols ir viņu dzīve. Mājās tāds kvantums tukšu alus skārdeņu, ka vispār nesaskaitīt. Kiviča kungs lielījās, ka 23 pudeles dienā varot izdzert. Kurš vēl tā dara, ja ne alkoholiķis? Iet uz kino - jāpaņem iedzert! Iet uz operu - jāpaņem iedzert! Liene savam dzeršanas pampumam un pohām izgudro 100 un 1 attaisnojumu - alerģijas, slimības, utt.
Tie, kuri neskatās SBF un tikai vēro Lienes glīti nofiltrētās bildes Instagramā, gūst tikai ļoti virspusēju priekšstatu par viņiem.
Scandinavian @ 20.01.2023 15:52
Visīstākā pašu ikdienas realitāte bija vērojuma tajā šovā, kas bija tikai par viņiem. Kā nu to sauca.
Tusnelda @ 20.01.2023 14:24
Acīmredzot bāros un naktsklubos iekšā tikt daudz vieglāk. Hi hi hī, Liene!
kāpēc ne 33😀 Dažas te tik agresīvas, ka grības novēlēt lai tev ar veicas dzīvē. Laimīgi cilvēki šādi nerunājasFacundo @ 20.01.2023 16:05Man domāt, ka Tops ir 2 personas.Pirmā ir Lienīte kas sevī nes baznīcu, kam 100 talanti un profesijas. Otrā ir ļaunā Jekaterina, kas ienīst visus ex un ienist Lienītes sačakarēto dzīvi.