isiite007 @ 20.01.2023 06:49Es tādus grabuļus kā Lienei liku ap kaklu kad man bija 13 gadi
Blocked @ 20.01.2023 01:10
Vai Ļenka gadījumā neizdvesa šampim cenu , 19.00 jevriki ?! Divas glāzes tak nevar atļauties , jālok no vienas ?
isiite007 @ 20.01.2023 06:52Tas Kivičs tāds daunis ir. Ļenka savā storijā sāk runāt par operu, šis kā vienmēr pārtrauc viņu. Bļe tāds svarīgais ??? Pretīgs egoists
MeltedCheese @ 20.01.2023 09:40Andris vienmēr pātrauc un Ļenka tikai nu, jā, jā, cik brīnišķīgi. Viņai vispār nav sava viedokļa, domu. Visam piekrīt, ko alus puza pasaka.
SantaBarbara @ 19.01.2023 22:36
Ne tikai uz bula sievu,bet tagad ar tada dusmina uz Zuti ar!
Tiešām aizdomigi ?
Stalkere Jr. @ 20.01.2023 11:19Nekā personīga, nevienu neaizstāvu, bet man jautājums- no kurienes jums info, ka šis pārītis ir dzērāji un vīra kungs regulāri kundzi iekausta? Jūs tik pārliecinoši par to runājat…
Stalkere Jr. @ 20.01.2023 11:19Nekā personīga, nevienu neaizstāvu, bet man jautājums- no kurienes jums info, ka šis pārītis ir dzērāji un vīra kungs regulāri kundzi iekausta? Jūs tik pārliecinoši par to runājat…
Kornēlija @ 20.01.2023 11:48
Es arī nevienu neaizstāvu (šis vienmēr forumā jāpasaka, lai neklūp virsū pēc tam) , bet lielākoties visa šī leģenda balstās uz “viena tante teica” principa. Anonīmi profili uzdodas par Kiviču kaimiņiem, tad ir “man paziņa pačukstēja”, “Kivičs uzstājās manas māsīcas vīra brāļa sievas dzimšanas dienā un es visu redzēju”, bet reāli pierādījumi nekad nav. Ne video, ne bilžu, ne balss ierakstu. Tāpēc es arī skeptiski uztveru tos apvainojumus. Ja būs kāds normāls pierādījums, tad ticēšu. Anonīmiem komentāriem neticu. :D
Kornēlija @ 20.01.2023 11:48
Es arī nevienu neaizstāvu (šis vienmēr forumā jāpasaka, lai neklūp virsū pēc tam) , bet lielākoties visa šī leģenda balstās uz “viena tante teica” principa. Anonīmi profili uzdodas par Kiviču kaimiņiem, tad ir “man paziņa pačukstēja”, “Kivičs uzstājās manas māsīcas vīra brāļa sievas dzimšanas dienā un es visu redzēju”, bet reāli pierādījumi nekad nav. Ne video, ne bilžu, ne balss ierakstu. Tāpēc es arī skeptiski uztveru tos apvainojumus. Ja būs kāds normāls pierādījums, tad ticēšu. Anonīmiem komentāriem neticu. :D
vivii @ 19.01.2023 23:23
Šis gan ir neloģisks salīdzinājums, dalīt cilvēkus pēc tā, kurā pakāpē viņš ir nogrēkojies ?
Vai nu ir “tīrs” vai “sasmērējies, es personīgi nedalu tādās pakāpēs, kurš no viņiem ir vairāk “sasmērējies” ?
Tāpat kā zaglis paliek zaglis, neatkarīgi vai viņš ir aplaupījis vietējo bodi vai banku!
Nē,Kivičs nu nemaz nav dzērājs viņš tik tāpat tiešraidēs kopā ar Lieni piedzeras. Aiziet uz kādu interviju un publiski piedzeras,nu tāpat prikola pēc! Ka sitis iepriekšējās sievas pats ir atzinis,nu Madaru nevarēja,tad viņam viss iekšā esot salūzis.Liene arī publiskā vietā dabūja pa tauri,kādus vēl pierādījumus vajag? Kopā iedzert un foto tev aizsūtīt? Te un jebkur citur arī var ielikt tikai tās bildes un tos video,kas pieejami publiskai apskatei.Un vecis ja jau vairākas reizes ir sitis sievietei,tad arī turpinās sist.Tikai viena sitīs pretī,otra piedraudēs lai tik pamēģina ,bet trešā cietīs un klusēs!Stalkere Jr. @ 20.01.2023 11:19Nekā personīga, nevienu neaizstāvu, bet man jautājums- no kurienes jums info, ka šis pārītis ir dzērāji un vīra kungs regulāri kundzi iekausta? Jūs tik pārliecinoši par to runājat…