gmm es it ka topam atbildeju :D nez kapec uzvilkies :Dkrixis3 @ 19.01.2023 18:37nu taču ZB. Te ir kiviču nodiršanas forums. Kk tu te dari. Aizstāve slavenā. Nu nepatīk nenāc un nelasi. Mēs te gribam runāt par kivičiem un runāsim. Estebtaoec arī lasu. Nevis lai te kaut kāda varenā aizstāve visu laiku savu taisnību pierādītu. Te ir forums. Kivicu aprunasanas forums. Samierinies in liecies mierā
ak jē, Lienei bruļiki un vecās lupatiņas mugurā, nu protams komentārs par šampja dārdzību, kā jau nabagiem.LaikamGarlaicigi @ 19.01.2023 19:34Re kā cūkai acis mirdz, dziriņu nopircis. "Tikai 19 eiro" - kā ta bez reportāžas par alko cenām. ;D
Minelūše @ 19.01.2023 19:30Ļoti savādi dzirdēt sakām "nāciet uz operu, uz operu jāiet baudīt vokāls" cilvēku, kurš savulaik gribēja operu slēgt. Wannabe kultūras ministrs met kažoku uz otru pusi. Līdzjūtība tiem skatītājiem, kuriem nāksies sēdēt viņiem blakus.
kuranavliene @ 19.01.2023 20:05Kiviči aizsteberēja uz operu,TOPS apklusa! Un tur nu nemaz nav saistības!?
Mathilde @ 19.01.2023 20:46
Tas būtu totāls mazohisms- lasīt un piedalīties foruma klačās. Es tomēr ceru, ka tie nav kirpiči.
Atkal sačakarējās savos tekstos, Minhauzens. Nu kā var tā muldēt? Liels Verdi cienītājs, bet neko citu kā Aīdu un Traviatu nevar nosaukt. Tagad pusgadu ar šo plātīsies.🙈LaikamGarlaicigi @ 19.01.2023 20:44Ko Kivičs lieto? Verdi fans no 15 gadu vecuma.
Iepriekš mēģinājis citās valstīs redzēt Aīdu, bet vienmēr biļetes bijušas izpirktes. Bišku vēlāk - "iepriekš redzēju Aīdu Barselonā".
Mathilde @ 19.01.2023 20:46
Tas būtu totāls mazohisms- lasīt un piedalīties foruma klačās. Es tomēr ceru, ka tie nav kirpiči.
Nav_vispar @ 19.01.2023 21:00Te laikam ir daudz jaunas lietotājas,kas neatcerās garā vājo Umku/Kubieti/Rīdzinieci. Skaidrs,ka Tops ir viņa,to var pēc rakstības stila redzēt,maļ kā veca plate.
reina @ 19.01.2023 15:28Mana likme, ka TOPS ir Kivis, nu 100%.
Kivis arī citās sarunās, intervijās mēdz par sevi ierēkt, cip atkārto kaut kādas sliktās nianses, ko citi par šo uzskata, un tad paturpina: "BET!... Viņš vismaz to un šito nedara, kā tie citi, un ir īsts vecis utt."
Šeit TOPS uz komentāru "nedzīvotu ne ar zuti, ne kivi" - atbild "es arī nē", cip, lai postulētu savu nepatiku pret kivi, bet tas var būt arī kā "viltīgais aizsegs", jo kivis taču, protams, ar citu veci - nevienu - kopā nedzīvotu. Viņš tak mačo!
Un par to pudeļu nodošanu - protams, TOPA uztverē (gluži kā vienam citam personāžam regulāri) Latvijā par to smejas, jo nav pietiekoši eko-šmeko sabiedrība, ne tā KĀ ĀRZEMĒS un ne tā kā apgarotie kirpiči. Lai gan patiesībā visi rēc par to ievērības cienīgo faktu veselai sērijai. Lieņuks tak nostrādājās todien noteikti, nebija laika uz vēstulītēm atbildēt, cik aizņemta filmēšana bijusi...
Uz citiem komentāriem un argumentiem, kur kivim arī nebūtu atbildes reālajā dzīvē, arī TOPS netērē laiku skaidrojoties ?
es nē @ 19.01.2023 21:44
Nu bet cik slims tad ir kivis - TOPS, ja savā profila bildē visu laiku lika lienes un Buļa mīlas bildes ? nu nē, nav kivis, tas jau būtu tooo much. Es lieku uz lieni, kaut kā teikumu uzbūve liekas redzēta ?