pusa vel kaitinosi atkartojas. es biju, man bija, es dariju, es vareju, mani pazina, utt.. nu un ko tas dod tagadne? apniciga vistas kladzinasana.LilyLady @ 19.01.2023 10:11
Atkal vecā dziesma par bijušajiem sasniegumiem.?♀️ Un? UN? Ko dod tie Kiviča sasniegumi, ja tagad NEKĀ no tā visa nav - ne grupas, ne basketbols, ne normāla sieva, ne reputācija, ne cieņa no sabiedrības, un pat paša bērni viņu negrib. Dažu gadu laikā viss pakāsts. Kivis jau vēl nav tik vecs, varēja turpināt tādu dzīvi kā Madaras laikos, bet muzikants deva priekšroku pudelei un izlaidībai, un tagad dzīvo tikai atmiņās par vecajiem, labajiem laikiem. Pajāt tādus sasniegumus, ja 45 gadu vecumā jau esi nodzēries, resns bezdarbnieks.
magdalena333 @ 19.01.2023 14:09Tak Liene visādi mēģina aizslīdēt prom no “grāmata būs”, tagad tieši tā, viņa būs tik aizņemta ar lielo koncertu rīkošanu, kā pirms tam bija aizņemta ar “visu dienu filmējam”, Norvēģijā 110m2 beržot utt! Tur tak skaidrs, ja nav rezultāts un sākas atrunas, tātad tas projektiņš jau ir norakstīts, tak pēdējā gada laikā izčabēja NL, kapsulas, batuti, filmēšanās un gan jau vēl kaut kas! Tak jau gadu atpakļ bija, grāmata jau gandrīz nobeigta, nu sorry cik ilgi var rakstīt pēdējo nodaļu! Liene, visi jau būs aizmirsuši par sarkanām mapēm?
Nu par izskatu(seju) gan nevajadzētu izteikties! Ja svaru tu vari vēl koriģēt,tad ar seju un augumu ir jādzīvo kādu dievs mums ir devis.Svars,alkoholisms,smēķēšana,sekss tas ir mūsu varā kontrolēt un izmainīt!isiite007 @ 19.01.2023 14:11Nezinu kas par fruktu tas Zutis, bet nesmuks tāpat kā Kivella ???
un vismaz interesantak, es nu absoluti neko par vinjiem nezinu, bet cerams, ka bus interesantak neka cilveki kuri nepartraukti atkartojas. Prieks par kaut ko jaunu!kuranavliene @ 19.01.2023 15:22Nu par izskatu(seju) gan nevajadzētu izteikties! Ja svaru tu vari vēl koriģēt,tad ar seju un augumu ir jādzīvo kādu dievs mums ir devis.Svars,alkoholisms,smēķēšana,sekss tas ir mūsu varā kontrolēt un izmainīt!
Parasti jau tieśām tā ir,viens samaksā par to otrs par to.Neko traku tur neredzu.Bet Kiviča nr.4 kā šķiet pat par elektrību nejēdza samaksāt,kad dzīvoja viena.Kivičs tak brēca par 400 simtu parādu,kas nabadzītei jāmaksā.Rumblerx @ 19.01.2023 14:00No kurienes tads uzskats, ka attiecíbàs, kur abi partneri ir pelnośi, visi izdevumi ir jàsedz vecim? Ne nu ja bīlovede ir tik duma un nespèjíga kà Kiviča nr 4, tad jau nav variantu.
saki ka cilvēki parastie operu neapmeklē? Tu brīnīsies, pat no laukiem brauc uz Rīgu uz teātriem. Parasti cilvēki.ZapeNape @ 19.01.2023 16:19Liene taisās uz operu. Dikti kulturāla būtne. Nu īsta sabiedrības dāma. ???
Skaistsceļš @ 19.01.2023 16:08Parasti jau tieśām tā ir,viens samaksā par to otrs par to.Neko traku tur neredzu.Bet Kiviča nr.4 kā šķiet pat par elektrību nejēdza samaksāt,kad dzīvoja viena.Kivičs tak brēca par 400 simtu parādu,kas nabadzītei jāmaksā.
ZapeNape @ 19.01.2023 16:19Liene taisās uz operu. Dikti kulturāla būtne. Nu īsta sabiedrības dāma. ???
kāpēc, lai es brīnītos? Varētu domāt, ka to kāds nezin, ka cilvēki brauc no laukiem uz teātri. Es pati no laukiem un teātri apmeklēju biežāk, kā draudzene, kas dzīvo Rīgā. Bet man gan prātā neienāk ar to plātīties instagramā kā ar kaut ko īpašu. Tāpēc jau iesmeju, ka sabiedrības dāmai tik svarīgs notikums. Tik smieklīga tante tā Liene, tik infantila.TOPS @ 19.01.2023 16:24saki ka cilvēki parastie operu neapmeklē? Tu brīnīsies, pat no laukiem brauc uz Rīgu uz teātriem. Parasti cilvēki.
ZapeNape @ 19.01.2023 16:19Liene taisās uz operu. Dikti kulturāla būtne. Nu īsta sabiedrības dāma. ???
Minelūše @ 19.01.2023 16:47
Viena? Kivičkungam tur varētu būt garlaicīgi. Operas māksla ir ārpus viņa maķ peremaķ intelekta uztveršanas robežām un alus pudeles zālē ienest nedrīkst. A kā lai skaidrā skatās izrādi?
reina @ 19.01.2023 15:28Mana likme, ka TOPS ir Kivis, nu 100%.
Kivis arī citās sarunās, intervijās mēdz par sevi ierēkt, cip atkārto kaut kādas sliktās nianses, ko citi par šo uzskata, un tad paturpina: "BET!... Viņš vismaz to un šito nedara, kā tie citi, un ir īsts vecis utt."
Šeit TOPS uz komentāru "nedzīvotu ne ar zuti, ne kivi" - atbild "es arī nē", cip, lai postulētu savu nepatiku pret kivi, bet tas var būt arī kā "viltīgais aizsegs", jo kivis taču, protams, ar citu veci - nevienu - kopā nedzīvotu. Viņš tak mačo!
Un par to pudeļu nodošanu - protams, TOPA uztverē (gluži kā vienam citam personāžam regulāri) Latvijā par to smejas, jo nav pietiekoši eko-šmeko sabiedrība, ne tā KĀ ĀRZEMĒS un ne tā kā apgarotie kirpiči. Lai gan patiesībā visi rēc par to ievērības cienīgo faktu veselai sērijai. Lieņuks tak nostrādājās todien noteikti, nebija laika uz vēstulītēm atbildēt, cik aizņemta filmēšana bijusi...
Uz citiem komentāriem un argumentiem, kur kivim arī nebūtu atbildes reālajā dzīvē, arī TOPS netērē laiku skaidrojoties ?
Pelnrukšķīte @ 19.01.2023 17:01
Cik veiksmīgi tiek noignorēts tavs komentārs. Hehe :D
Es gan daudzus zinu arī rīdziniekus kam operas apmeklējums vai teātra ir ipašs notikums. Un apmeklē to biežāk neka te meitenes. Par tēmu teātra izrādes tikai dažām bija ko teikt.ZapeNape @ 19.01.2023 16:43kāpēc, lai es brīnītos? Varētu domāt, ka to kāds nezin, ka cilvēki brauc no laukiem uz teātri. Es pati no laukiem un teātri apmeklēju biežāk, kā draudzene, kas dzīvo Rīgā. Bet man gan prātā neienāk ar to plātīties instagramā kā ar kaut ko īpašu. Tāpēc jau iesmeju, ka sabiedrības dāmai tik svarīgs notikums. Tik smieklīga tante tā Liene, tik infantila.