Sarma1986 @ 12.01.2023 22:43
Laikam piemirsi, ka Lieni sit. Tu te tagad sludini, ka, ja tēviñš nopērk paiku un apmaksā dzīvokli, tad apmaiñā regulāri jāatraujas pa seju?
Sieviete var nestrādāt, ja vīrietis nopelna pietiekoši un neizturas pret sievieti kā pret kāju pameslu. Tas nav Lienes gadījums.
kuranavliene @ 12.01.2023 22:05Nerunās mīļā,visiem bail kaut ko teikt.Ka tik Kivelis pa sūdiem neizvazā.Pretīgi! It sevišķi kad viņš pateica,ka ar 4 bomžiem kopā dzīvojis.
Helga Andersson @ 12.01.2023 21:50https://twitter.com/karalienezin/status/1613487420686712833?s=46&t=t0J4U5HTs7tu_CGylZg6PA
Es tik gaidu, kas tie Norges letiņi beidzot sāks runāt. Laikam baigi busy, tās zupas vārot ?
LabaDabaDa @ 12.01.2023 21:38Atslodzei no neauglīgas troļļu barošanas, kas diemžēl pēdējās dienās kļuvusi par foruma centrālo asi, pārpublicēšu burvīgu ierosinājumu no twitter:
"Iedvesmojoties no raidījuma "Dziļi ar Džili",
es piedāvāju sarunu raidījumu:
"Dzer kandžu ar Andžu""
https://twitter.com/KalvisTroska/status/1613501619689213953
Minelūše @ 12.01.2023 23:49Kas par skaistu valodiņu. Man vienmēr likās, ka mākslinieki ir kulturāli un māk izteikties, bet viņa īsajā fragmentā ir vairāk maķ peremaķ nekā visā repa industrijā.
Kad tev klājas slikti, atceries, ka varētu būt sliktāk - Kivičs varētu būt tavs vīrs. Uzreiz jutīsies labāk.
Sarma1986 @ 12.01.2023 23:40Tad tiem 4 mežstrādniekiem bij jāpacieš šos 13orgasmu keršana un bērna raudāšana katru nakti?
Un tās slavenās 10tk kronas par dzīvokli tad tika dalītas uz 5 sejām? Plancka ar bērnu gan jau skaitījās ciemiñi? Vai plancka tīrīja māju īres maxas vietā? Tad tā zaru lasīšana nemaz nebij pilna slodze, ja īrēja istabu un badojās ar burkānpłurām, pusaudži Makdonaldā vairāk nopelna.
Un tad beigās notina pat to piekto dału īres nesamaksājot? ??????? Man skauž šis iekārojamais vīrietis, gribu sev tādu ?
LaikamGarlaicigi @ 13.01.2023 00:24Ok, štrunts ar tām UGF parādnieku aizstāvēm.
Bet, tas Ogres podkāsta mācītājs uztaisīja atbildes podkāstu. No sākuma pasvilina Andri, ka tas 2 dienas atpakaļ bija vairāk monologs (slēpjoties aiz "daži komentētāji teica...").
Tālāk par ievadu laikam gan neklausīšos. Šim baptistu mācītājam liekas, ka lūgšanas var izārstēt (faith healing), un ka ir arheoloģiski pierādījumi, ka cilvēki dzīvoja kopā ar dinozauriem.
?t=40
vivii @ 13.01.2023 01:13
Nu pag, tas ka mani neuztrauc, kurš kuram iedala manus nodokļus, nenozīmē, ka es aizstāvu parādniekus! Manuprāt, tāpat neiebrauci tajā, ko rakstīju. Galvenais, ka pacepties par to, ka tas uztrauc un interesē, kur paliek jūsu visi nodokļi!
Tad jautājums, ko jūs pašas, gudrītes iesakat darīt, kā plānojat atrisināt šo situāciju, lai visur - viss būtu godīgi? Dzīsiet strādāt katru parādnieku!?
Nu reāli, ja jau tā sāpe ir tik liela, kāpēc neko nedarat lietas labā? ?
šitas gribēja būt kultūras ministrs hahahahahahah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂LaikamGarlaicigi @ 12.01.2023 23:07Ielieku te to video no Karalienes tvīta. Kivičs pēc aptuveni 3 stundu metiena ar čaļiem...
LaikamGarlaicigi @ 12.01.2023 23:07Ielieku te to video no Karalienes tvīta. Kivičs pēc aptuveni 3 stundu metiena ar čaļiem...
nu bet tiesi ta jau ari ir, tiesi no tava maka, ja nu tu maksa valstij nodoklus, var jau but , ka izvairies, tad ir citadak :)vivii @ 12.01.2023 22:27
Es neaizstāvu Kivičus, man viņi nepatīk un arī nepatiks, bet mani arī neuztrauc, kur un kam aiziet nodokļi. Bet man nāk smiekli par dažu labu forumnieci, it kā no viņu makiem , pa taisno kāds dotu naudu Kivičiem. Kaut kāds pārspīlēts uztraukums par lietām, kuras mēs īsti nevaram ietekmēt.
Sapsihojās nabadzītes, ka viņām naudiņu atņem Kiviči ????
LaikamGarlaicigi @ 12.01.2023 23:07Ielieku te to video no Karalienes tvīta. Kivičs pēc aptuveni 3 stundu metiena ar čaļiem...