Man ļoti patīk dejot un es iedomājos, aizeju uz kādu izklaides vietu izdejoties un tev visu laiku ir jāskatās zem kājām vai to mazo kādā mirklī nesamīdīsi.kuranavliene @ 12.01.2023 16:50Droši vien kad Kivis stingri piesaka tad rūpējas! Un organizatori aizliedza filmēt,tad jau nekas neatliek kā tikai sēdēt! Te iepriekš meitenes ar bija rakstijušas, ka bērns klīst nepieskatīts kamēr māte lec riņķī un filmē!Bija pat video,kur bērns klīst miegains un niķojas bet māte fonā zviedz! Pats Kivičs teica ka vienmēr atradīsies kāds kuram patīk bērni un paauklēs Miu! Man arī patīk mazi bērni,bet es negribu vāķīt bērnu,tad kad esmu aizgājusi patusēt,padejot un pie tam samaksājusi par ieeju! Tātad mans secinājums,ka Kivim bija stingri pateikti noteikumi.Malači organizatori!
TOPS @ 12.01.2023 17:10P. S. Jā kāda var piedāvāt darbu rakstiet Lienei. Darba laikā 9.00-17.00, un svētku dienās, brīvdienas lai brīvas. Jāpielāgo darbs Mia bd laikam.
Un ko lai tāds bezdarbnieks dara ja nekur neņem, neko nemāk?Tusnelda @ 12.01.2023 17:30
Un ko tad viņa prot darīt? Reāli, ko?? Tādu taču nevar laist pat pie plauktu krāmēšanas, viņa Kiviča kūtspakaļas koncertus nespēja samenedžēt, Andrītim bija jāgaudo internetā, lai atsaucas tie, pie kuriem paredzēts spēlēt. Protams, šī ir lielījusies, ka menedžējusi pat Saeimas darbu...(tam gan noticēja 0,0001 % tautas). ???
TOPS @ 12.01.2023 17:38Un ko lai tāds bezdarbnieks dara ja nekur neņem, neko nemāk?
LaikamGarlaicigi @ 12.01.2023 17:43
Ej tīrīt ielas, kārtot Lidla plauktus, pie galda recepcijā kādā frizētavā, staidzini suņus, u.t.t. ... kamēr iemācās kaut ko darīt pietiekami labi, lai noturētos darbā.
Nu nav valstij jāuztur dīkdieņi un viņu n-tie bērni.
LilyLady @ 12.01.2023 16:48Ak, jaukā Lienīte koncerta laikā rūpējās par Miu? Cik mīlīgi.. Tikai tāds "sīkums", ka īstenībā tik mazam bērniņam vēlā vakara stundā būtu jābūt savās mājās savā gultiņā, nevis jāiegriež tētuka kviekšanas ballīte. Normālas mātes nav vīrieša sargsuņi un nevazājas ar mazuli līdzi visur kā pielīmētas astes.
nu redzMinelūše @ 12.01.2023 17:51Nu tad lai iet par prostitūtu strādāt. Kājas paplest šī mīl, nekas jauns nebūs jādara un vēl nopelnīs kādu kapeiciņu. Reāli ko var citu ieteikt, ja cilvēks absolūti neko nemāk.
TOPS @ 12.01.2023 18:35nu redz
Lai vēl zog, un tirgo narkotikas. Mūsu sabiedriba ja cilvēks pakritis, vēl iegrūdis dziļāk bedrē. Un brīnās tad
Kairi @ 12.01.2023 19:27Šī nepārvaramā latvietes vēlme sūtīt citas sievietes strādāt?. Varētu padomāt,ka Liene vai jebkura cita,kas nestrādā “klasisko darbu”, prasa jums naudu!? Ar ko tieši jūs atšķiraties no Lienes,kas konstanti sauc Madaru par bezdarbieci? ? Laiks samierināties, nevajag visiem vīriešiem,lai sieviete rukā degradējošā darbā no rīta līdz vakaram. Un arī ne visas sievietes uzskata par savu dzīves jēgu veltīt visu savu dzīvi 8 stundu vai vēl trakāk- ilgākam- darbam. Ja viņiem naudas SAVĀM VAJADZĪBĀM pietiek, kapēc JŪS konstanti uztrauc tas vai viņa strādā vai nē? ?
Kairi @ 12.01.2023 19:27Šī nepārvaramā latvietes vēlme sūtīt citas sievietes strādāt?. Varētu padomāt,ka Liene vai jebkura cita,kas nestrādā “klasisko darbu”, prasa jums naudu!? Ar ko tieši jūs atšķiraties no Lienes,kas konstanti sauc Madaru par bezdarbieci? ? Laiks samierināties, nevajag visiem vīriešiem,lai sieviete rukā degradējošā darbā no rīta līdz vakaram. Un arī ne visas sievietes uzskata par savu dzīves jēgu veltīt visu savu dzīvi 8 stundu vai vēl trakāk- ilgākam- darbam. Ja viņiem naudas SAVĀM VAJADZĪBĀM pietiek, kapēc JŪS konstanti uztrauc tas vai viņa strādā vai nē? ?
amoreamore @ 12.01.2023 19:30
...bet viņai nepietiek naudas SAVĀM vajadzībām. Nu, kaut vai samaksāt alimentus SAVĀM meitām, vai nopirkt sev cepuri pa 7€.
Kairi @ 12.01.2023 19:35
Par alimentiem neko nekomentēšu, es vai Tu no malas nevaram zināt kādas tur bija viņu vienošanās un kādēļ netiek maksāts. Nav jau pirmā,kas nemaksā kaut vai spīta dēļ!
Par cepurēm, apenēm un zeķēm, ja kaut ko neatrāda Instagrama nenozīmē,ka tas netika iegādāts.
Un tomēr…ja viņai to visu nevajag un mierīgi dzīvo bez, ko var vienmēr uztraukties par viņas darbu? Vienkārši parastā latviete nevar samierināties,ka kāda sieviete var atļauties nevergot no rīta līdz vakaram.