MeltedCheese @ 10.01.2023 18:39Liene, tu vari to zivi izmest miskastē. Ar vegetu tu sadirsi labu zivi.
IceCream @ 10.01.2023 18:07
Vispār, mana radiniece gāja pie ārsta, kas specializējas uz mākslīgo apaugļošanu, un uzgaidāmajā telpā bija reizēm ar Ilzi vienā rindā, Bulis arī ir bijis.
Neko nezinu par diagnozēm, tikai šādu faktu.
Scandinavian @ 10.01.2023 18:36
Tas tagad kaut kad vai pirms tiem 7 gadiem?
Tas smejos par šito murguIceCream @ 10.01.2023 18:47
Tas bija 2016. gada beigas, 2017.sākums apmēram. Es tagad speciāli neskatos, kad Buļiem piedzima, bet bija ziema, kad viņa man to stāstīja.
Piesekot nenozīmē draudzību,piesekot var arī lai redzētu kā bijusī sabiedrības dāma blamējas un šļūk renstelē arvien dziļāk.Vai tad nav redzams,sekotāju Lienei ir it kā daudz,bet laiku nožēlojami maz.Scandinavian @ 10.01.2023 18:40
Es gan nezinu, cik sabiedrība ir noskaņota pret viņu (atskaitot šo forumu un vēl tur visādas trakās FB komentāros), ja bijušās draudzenes (piemēram, Ģederte) tāpat pieseko Lienei IG. Uz ballēm tur nav ko aicināt, jā, bet gan jau kaut kāda komunikācija ir.
tad sūdīgi lasīji Buli un viņa sievu un Lienes radus. Daudzie foto no dažādiem gadiem.Minelūše @ 10.01.2023 19:09Nu nebija tā, ka 3 gadus Bulis nepārtraukti nodzīvoja ar Lieni. Viņš teica, ka viņu attiecības bija periodiskas. Un jau atkal - ņemot vērā Lienes Minhauzena dabu, sliecos ticēt Bulim.
da labi, Liene vismaz gatvo. Kača pat olu nemāk uzvārīt, A Olga vispār NEKOmagdalena333 @ 10.01.2023 19:08Jā, nekādas kulināres arī viņas nav, bet gadiem lepoties ar to, ka katru ēdienu gatavo vegetā ir vairāk kā stulbi. Liene pat olu no rīta gatavojot apber ar vegetu?
TOPS @ 10.01.2023 19:04A par gatavošanu, kačai cik to bērnu vai tai kambalai Olgai, arī abas vispār neprot gatavot.
TOPS @ 10.01.2023 19:03Vot par augstprātību piekrītu. Pie tam pilnīgi nepamatotu. Laiku atpakaļ redzot ka traki iet un dzīvo pie mātes, uzrakstīju piedāvāju Lienei darbu. Pirms ig bloķēja, uzrakstīja - sakārtojiet savu dzīvi.
Man.. Viņa!!!!
smagi kļūdies, ka nemāk olu varot pat video ir. Un kā Olga piem ņemas arDamnFine @ 10.01.2023 19:12
Nu vismaz to neatrāda. Tā vien liekas, ka Liene speciāli liek dažus “šedevrus” ar domu, lai dzeltenie kaut kādu rakstu uzcepj. Tā vegeta priekšā, pakaļā gaumes lieta.
Mammas fails dāmai ir minimāls, bet viedoklis par citu sieviešu bērnkopību ir fckin varens.
da labi, miljonāra sieva kas uz super izbaudīja dzīvi ja vajag vareja iet un lepni paceltu galvu stradat. A Lienes arens nekad pat tuvu nav bijis miljonārs. Viņa nav tādu dzīvi izjutusiTusnelda @ 10.01.2023 19:12
Protams, ka bloķēja - Tu taču par viņu paņirgājies! Skaistumkaralienei un sabiedrības dāmai piedāvāji... darbu! ???
Skulmes māsa: “Divus gadus devu pajumti Lienei ar Andri”
Savukārt pašas Lienes Skulmes ģimene ir lielā neizpratnē tajos brīžos, kad presē parādās ziņas, kur Bulis apstiprina, ka ir kopā ar savu ģimeni - sievu Ilzi un dēlu Markusu.
Lienes māsa, kura jau trīs gadus noraugās, kā Andris ir lavierējis starp attiecību līkločiem ar māsu Lieni un savu sievu Ilzi, atklāj, ka viņas mērs ir pilns.
„Ar aizvien lielāku interesi sāku skatīties uz šo publisko spēli, kurā iesaistīta manas māsas Lienes un Andra ģimenes dzīve. Jāatzīst, ka nu jau iesaistīta ir arī visa mūsu ģimene, dzimta un kopīgie draugi. Nezinu, cik zemam jābūt drosmes un pašvērtējuma līmenim, lai šo absurda teātri attīstītu tik tālu. Spriežot pēc publiskajā vidē rakstītā, nākas secināt, ka manu dzīvi trīs gadu garumā ir pavadījušas vīzijas, jo medijos lasu vienu, bet ikdienā nācies redzēt pilnīgi ko citu. Acīmredzot kādam no visā šajā stāstā iesaistītajām personām ir vai nu paranoja vai vismaz personības dubultošanās - jādomā, ka tomēr ne man, jo vairāk nekā divus gadus esmu devusi pajumti māsai ar viņas trīs bērniem un arī Andrim, redzot viņus visus kopā gan ikdienā, gan dažādos pasākumos un mūsu ģimenes svētkos. Lielākā problēma ir tā, ka šajā visā stāstā ir iesaistīti bērni. Bērni no visām pusēm, gan Lienes trīs meitas, gan Andra dēls. Viņi redz šo dubultmorāli un viņiem ar to kaut kā jādzīvo tālāk,” neizpratnē par aktiera rīcību, uzturot attiecības vienlaicīgi ar divām sievietēm un divām ģimenēm, ir Skulmes māsa.