TOPS @ 10.01.2023 17:25precīzi
Tur jebkura sviesta saietu.
tur citādi. Viņa pārāk daudz pazaudēja. Un maksā smagu cenu tikai viņa, kamēr Bulis kas medu lēja ausīs sausā tika cauri. Vēl būtu cerība ja strādātu un savā naida būtu, kaut maza, bet savā. Tikai reāli strādāt nav radusi.Mathilde @ 10.01.2023 17:30
Es nesaietu.
Neredzu neko traģisku attiecībās, kur finālā neapprecējās.
Es nesaprotu, kāpēc visi tik ļoti satraucās, ka Lenku Bulis “ uzmeta”
Lielākā daļa attiecību nebeidzās ar kāzu zvaniem, jo.. ir miljoniem iemeslu. Tāda ir dzīve.
Un par ilgo kopdzīvi Bulim ar Lenku man ir lielas šaubas,
qwe @ 10.01.2023 17:41Man arī liekas ticams variants ka palaistuve pati Buli medīja un skrēja pakaļ.... Šīm šī tur tik tā bija - ir, ir, nav-arī labi ?
da labi, tad jau pusē LV dāmu paņēmu Buli priekšā vēsā mierā.qwe @ 10.01.2023 17:41Man arī liekas ticams variants ka palaistuve pati Buli medīja un skrēja pakaļ.... Šīm šī tur tik tā bija - ir, ir, nav-arī labi ?
kas par kompāniju. Ar Dailes kolēģiem arī. Ir vēl kādas foto?LaikamGarlaicigi @ 10.01.2023 17:54Pārmaiņas pēc varam redzēt actually Laimīgu Lieņuku.
Mathilde @ 09.01.2023 18:26
zini, ka Tu neko nezini.
Esmu dzirdējusi, ka sievietei bija grūtības palikt stāvoklī, un tika izmantojusi dažādus variantus. Un, tas, ka vīrs ir aizgājis no mājām, varbūt nebija iemesls negribēt sen gribētu bērnu, ja radās labi apstākļi grūtniecībai.
Katram no mums ir savs stāsts, savas kurpes, un ne viss, ko stāsta Lenka ir tā noticis.
Un varbūt Bulis pats sagribēja uz mājām, pie sievas, pie bērniem, pie stabilitātes.
IceCream @ 10.01.2023 18:07
Vispār, mana radiniece gāja pie ārsta, kas specializējas uz mākslīgo apaugļošanu, un uzgaidāmajā telpā bija reizēm ar Ilzi vienā rindā, Bulis arī ir bijis.
Neko nezinu par diagnozēm, tikai šādu faktu.
magdalena333 @ 10.01.2023 18:30Normāli domājošai sievietei jau nu vajadzētu saprast, ka iekāpjot svešā gultā ir procentuāli vēl mazākas iespējas, ka tas beigsies ar kāzu zvaniem nekā ar brīvu vīrieti. Ok, paveicās ar Kiviču, bet vel var pastrīdēties vai to var nosaukt par paveicās?
Un tikai nevajag žēlot Lieni. Ja Liene pēc Buļļa būtu kaut cik centusies kļūt par cienījamu sievieti, tad sabiedrība pievērtu acis uz to gadījumu ar Bulli, un tas būtu aizmirsts tā pat kā Buļļa nodevība. Jo galu galā Bullis atgriezās ģimenē, lūdza publiski sievai piedošanu, cenšas būt labs virs un tēva bērniem, strādā, bet, ko Liene pa šo laiku ir izdarījusi? Ielīdusi vēl vienā gultā, šoreiz izjaukusi ģimeni, kļuvusi par apsmieklu valsts priekšā, atteikusies no bērniem dēļ klitora, nestrādā, regulāri dzer, zākā Madaru un viņas bērniem neliek mieru. Tāpēc sabiedrība ir tā noskaņota pret viņu. Es tomēr uzskatu uz doto brīdi jā, Bullis ir soli priekšā Lienei.
Mathilde @ 10.01.2023 18:06Es vēsā mierā paraudātu trīs naktis un dzīvotu tālāk. Lenkai bija trīs meitas, atsaucīga ģimene, exvīrs atbalstošs, galīgi nebija katastrofa.
Nu, nesanāca, nesanāca. Neba viņu atstāja ar ntajiem bērniem, Latgales laukos un bez elektrības.
Ja partneri nav saderīgi, tad ātri vai vēlu attiecības pārtraucās. Īpaši, ja nav bērnu.
Un jebkuram ir tiesības pārdomāt, izbeigt attiecības vai atsākt.
Ir dzirdēts, ka Lenka neforši bombardēja viņa sievu arī. Un puķes uz skatuves tiešām bija tikai ziediņi.