vivii @ 10.01.2023 09:11
Man gan ir vienalga un uzskatu, ka viņa ir līdzvainīga.
Vispār neredzu par ko viņu aizstāvēt vai žēlot, jo tas viss stāsts liekas dīvains. It īpaši fakts, ka esot pašķīrusies ar vīru, palika stāvoklī.
Un es tagad nerunāju par to, ko ir stāstījusi Liene, jo Lieni arī nav par ko aizstāvēt.
Un reti kad šo saku, bet šoreiz pat ir tāda sajūta, ka te ir nolasījušās pāris Ilzes draudzenītes, kuras ar putām uz lūpām šo metas aizstāvēt! ?????
Rumblerx @ 10.01.2023 08:09Man gan jaunums bija par te pieminèto - bikses piečuràjusi Liene kàpńu telpà. Wtf. Tiešàm?
LaikamGarlaicigi @ 10.01.2023 00:13
Lieņuks jau visa sabiedrības krējuma vīrus ļoti labi bija iepazinusi pirms Kiviča. ? Tur drīzāk būtu problēma atrast, kuru Andra krējuma čomu Liene vēl nav "iepazinusi", vai vismaz mēģinājusi iepazīt.
Bet par hruščovkas mazo dzīvokli, kāpēc Lienei nav balto dīvānu un džakuzi katru dienu ar hazbenda 4+ ar nodokļiem un alimentiem neapliktajām štukām mēnesī ir baigā mistērija.
Varbūt lieņuks mūs varētu apgaismot.
Phenelopsis @ 10.01.2023 09:45
Tā bija ja??
Ber tur jau arī, nevis alkohols,bet 4 iznēsāt bērni pie vainas ? #jažematj
Te pàris lapas atpakał bija tàda informàcija. Kontekstà ar muzikanta piečiràto dīvànu. Bet kaut ká neticas. Nu tà ka tieśàm neticas. Vismaz nelietígà dzeltenà prese par to nerakstīja 😀Phenelopsis @ 10.01.2023 09:45
Tā bija ja??
Ber tur jau arī, nevis alkohols,bet 4 iznēsāt bērni pie vainas ? #jažematj
Minelūše @ 10.01.2023 10:43Nu alkoholiķiem jau gadās uz līdzenas vietas apmīzties. Ņemot vērā, cik ļoti Lienei garšo grādīgais, nav nemaz tik neticami.
Un arī Kivičam acīmredzot raksturīgi mīzt uz visām četrām debess pusēm. Nav pirmā reize.
https://www.delfi.lv/izklaide/populara-zinatne/vestures-miti/svarigakie-curasanas-skandali-latvijas-vesture.d?id=43452813&page=1
Tusnelda @ 10.01.2023 10:12
Preteklis Kivičs nez kāpēc neesot iereibušo Lieni laidis iekšā dzīvoklī, tā nu viņai gadījās...
Mathilde @ 10.01.2023 13:08
Tas bija tad, kad viņš Ļenkas dzīvoklī dzīvoja? Un nelaida iekšā?
Phenelopsis @ 10.01.2023 14:15Es nevaru saprast ,kā tas var būt, ka zinot visu,šie divi nav soc. dienestu redzeslokā? Salīdzinājumam ar Didrihsonu pāri, Džeisons tomēr ir tīrs, smuks,apčubināts,guļ savā gultiņā, netiek no dzimšanas vazāts pa dzerstiņiem. Cerams pievērsīs uzmanību arī attīstībai,aizies pie fizio un būs ok.Miai gadsimta 4 meitu māte pirms fotosesijas pat matus nevar izķemmēt. Vienmēr diezgan nevīžīgi saģērbta,pat neskatoties uz to,ka aktīvi bērni ātri nošmulējas. Nemaz nerunājot par iespējamiem (blakus nebiju,sveci neturēju)skandāliem un visu pārējo, ko viņa savā vecumā jau pieredzējusi.
BellaCiao @ 10.01.2023 14:21
Bet vai ir pierādījumi, ka sociālie pie viņiem neiet?
Tas, ka viņi to neafišē, nenozīmē, ka tas nenotiek. Didri jau arī paši to izmuldējās, citādi neviens nezinātu.
es domaju, ka tas ir vienigais par ko vini neblautu.Phenelopsis @ 10.01.2023 14:25
Fakts. ? Kaut gan zinot viņus, 100 punkti bļautu, ka ļaunā Madara vainīga, visus uzpirkusi,uzsūtījusi,jo skauž viņu dzērāju laime.?
Rumblerx @ 10.01.2023 16:51Es domàju, ka sievietei dievietei no Bula laikiem ir neàrstèta depresija, kuru apzinati vai neapzinati àrstè ar alko, filtriem, filleriem un resno pelmeni.
precīziLaikamGarlaicigi @ 10.01.2023 17:21
Kā tur var nerasties depresija.
- Izšķīrās no tā nesmukā (bet puslīdz turīgā) vīra, laikam varbūt Buļa dēļ
- Pāris gadus esi oficiāla Latvijas, iespējams, sexīgākā vīrieša mīļākā, tusē ar aktieriem pasākumos, brauc ceļojumos…
- Ģimene sāk ar vien nepacietīgāk gaidīt baznīcu zvanus, bet Bulis kā nešķiras tā nešķiras. Pluss, vēl nokrāpj Lieņuku ar pats savu sievu, kura paliek stāvoklī
- Bulis pamet Latvijas “skaistumkaralieni” un aiziet atpakaļ pie savas “pelēkās” sievas
- Lieņuku ne vairs kāds uztur, ne vairs Latvijas sekssimbols pie sāniem. Pati arī ne pirmā svaiguma meiča vairs, lai īzī pīzī tikai ar ārieni norautu kādu top aktieri, mūziķi vai miljonāru… Traki.