LaikamGarlaicigi @ 09.01.2023 20:05Nu vai nu tā tiešām ir Ļenkuce, vai kāds ļoti Lienīgs radījums.
- Visus Buļa profilus pārzin.
- Nenormāli ieciklējusies uz Buļa sievu Ilzi.
- Nezina par neauglību (kā 4 bērnu dzemdētāja Ļenka varētu arī nezināt).
- Kaut ko dirš par Lienes mammu un māsu. It kā tās būtu Lieņuku savām rokām uz Buļa stellējušas. Cemme par Lienes mammu un māsu izteikta ir Kivičam, kurš, lai gan arī esot slavens Andris, netika pieņemts Lienes ģimenē
- randomā ieslēdzās latviešu valodas teicamniecīte
- "rupekles", "stalkeres", visi šitie "jums savas dzīves vispār nav"...
Bet var jau būt, ka trollēns...
kurš tur neauglīgs? Bulis, viņa sieva, Kivičš, Liene? Pašas izfantazejat murgusLaikamGarlaicigi @ 09.01.2023 20:05Nu vai nu tā tiešām ir Ļenkuce, vai kāds ļoti Lienīgs radījums.
- Kaut ko dirš par Lienes mammu un māsu. It kā tās būtu Lieņuku savām rokām uz Buļa stellējušas. Cemme par Lienes mammu un māsu izteikta ir Kivičam, kurš, lai gan arī esot slavens Andris, netika pieņemts Lienes ģimenē
Protams ka liene,pat riešanas stils viens vienā!LaikamGarlaicigi @ 09.01.2023 20:05Nu vai nu tā tiešām ir Ļenkuce, vai kāds ļoti Lienīgs radījums.
Tas nav grūti. Babenes pavelkas uz sitiena 😘👍yay @ 09.01.2023 22:32Es esmu pārsmējusies ? Paldies!!
Vienīgā babene un pie tam aptaurēta esi vienīgi tu.Pakviec vēl,vismaz mums jautri.Izdzēst ar neko nevari.Mute arvien šķībāka paliek.😂😂😂TOPS @ 09.01.2023 22:34Tas nav grūti. Babenes pavelkas uz sitiena ??
TOPS @ 09.01.2023 22:34Tas nav grūti. Babenes pavelkas uz sitiena ??
TOPS @ 09.01.2023 22:34Tas nav grūti. Babenes pavelkas uz sitiena ??
yay @ 09.01.2023 23:35
Mēs tak neesam babenes, mēs - leZbietes no rozā foruma. Tak domā, ko raksti, joptvj
Tusnelda @ 10.01.2023 00:04Man te tāda pusnakts doma...Kivič, nu kā tas var būt, ka pret nemīlēto Madaru izturējies labāk nekā pret mīļoto Lienīti? Lienīte spiesta dzīvot prastā īrētā hruščovkā bez džakuzi...ar sabiedrības krējumu, mūziķiem un politiķiem iepazīstināta netiek. Un kad tu Lienītei uz palodzes esi nometis kaudzi naudas, ko-a?? Kāpēc tāda riebīga attieksme pret sievu Nr.4???
Scandinavian @ 09.01.2023 19:13'
Kāpēc tik bieži tiek pieminēts piemīzts dīvāns? Par apčurājušos Lieni kāpņu telpā skaidrs, bet no kurienes radies stāsts par dīvānu?
Jūras ezis @ 09.01.2023 23:57Man ļoti nepatīk,ka tiek ierauts Ilzes vārds šinī klacu foruma. Nav pelnījusi! Bet kāpēc jūs atbildat šim fake TOPS? Iespējams tie ir uz galvu sistie Kiviči. Ludzu neatbildiet un ignorējiet! Viņi prata sajuks,jo ir ignorēti.
Jūras ezis @ 09.01.2023 23:57Man ļoti nepatīk,ka tiek ierauts Ilzes vārds šinī klacu foruma. Nav pelnījusi! Bet kāpēc jūs atbildat šim fake TOPS? Iespējams tie ir uz galvu sistie Kiviči. Ludzu neatbildiet un ignorējiet! Viņi prata sajuks,jo ir ignorēti.