TOPS @ 09.01.2023 17:00Nu kāda uzreiz sakarā ar Kivičiem? Tev maniakāli sekošanas mānija jau.
Un N A V...
Nevis NAU
beidz bļaut, darīšu ka ES gribēšu 😛 ko Ilzīt bulim atkal citā mīļākā ka te trakoKnabsab @ 09.01.2023 17:12
Tu neizdevusies filoloģe - pēdiņās varu rakstīt cik nepareizi gribu.
Un labi, ka piesējies gramatikai, Ļenkai arī to patīk darīt ?
Sēdi te un ķer kaifu no Buļa sievas aprunāšanas?
Tēma te ir par abiem alkoholiķiem un bērnu pametējiem, tāpēc liec mieru Buļa sievai.
LaikamGarlaicigi @ 09.01.2023 17:21Lieņuks atnāca uz forumu paplosīties?
Štrunts ar to jākli (Andri B.). Labāk pastāsti, kurš sunīšpozas sexbildi toreiz Madarai sūtīja. Liene vai Andris? ?
Knabsab @ 09.01.2023 17:12
Tu neizdevusies filoloģe - pēdiņās varu rakstīt cik nepareizi gribu.
Un labi, ka piesējies gramatikai, Ļenkai arī to patīk darīt ?
Sēdi te un ķer kaifu no Buļa sievas aprunāšanas?
Tēma te ir par abiem alkoholiķiem un bērnu pametējiem, tāpēc liec mieru Buļa sievai.
Minelūše @ 09.01.2023 17:19Un Buļa sievai nav nekādas vainas. Viņa ir vienkārša, neaizraujas ar kosmētiku un ģērbjas askētiski, bet noteikti nav neglīta, īpaši salīdzinājumā ar nodzerto Ļenkas purnu.
Protams, ka Ļenkai škrobe. Es kaut kur saprotu. Ja Bulis mani pasūtītu ratā, man jau arī būtu liels krenķis. Bet nu dzīvē tā mēdz notiek, Lienīte, samierinies. Bulis tev vairs nespīd, nāksies vien dzīvot ar tefteli.
Tusnelda @ 09.01.2023 17:32
Pareizi teikts, īsts teftelis viņš ir. Kad ar citām sievām dzīvoja, bija tīri tā neko puisis, pirms tām vēlēšanām ar bēdīgi slaveno iznākumu izskatījās labi un eleganti ar visu bārdu. Kā Lienei izdevās dažu gadu laikā viņu pataisīt par prastu, rupju bomziska izskata tefteli? Ja pieļaujam tādu fantāziju, ka Kivičs atkratās no Lienes, gan jau ar laiku savāktos un nācija sāktu viņu uztvert nopietni, bet tagad ripo abi renstelē.
Varbūt sabiedrība ātri piedeva,tādēļ ka Bulis nevienu neapvainoja,nerunāja cūcības ne par Lieni,ne par sievu! Sieva varbūt piedeva,ka patiesi un no sirds mīlēja.Tā ir tikai Ilzes darīšana kādēļ piedeva un tādēļ viņa nav sliktāka par citiem! Viena otra šeit tik godīga grib izlikties,bet tas nenozīmē ka pašām nav skeleti skapī! Arī Kiviču sāga sen būtu aizmirsta un piedota,ja ne šitā drausmīgā cūkošanās uz saviem bērniem un bijušajiem.Ja abi audzinātu mazo meitiņu mīlestībā un rūpēs,vismaz mēģinātu sakārtot attiecības ar tuviniekiem,viss būtu pavisam savādāk.Bet tas ka Bulis pamīcija Lieni nenozīmē ka viņš ir staigulis,esi redzējusi? Ir pierādījumi? Staigulis ir Kivičs!vivii @ 09.01.2023 15:42Un, starpcitu, tieši nesen aizdomājos par Buļa situāciju…
Nez, kāpēc viņam sabiedrība (un sieva) šo gadījumu tik viegli piedeva?
Piemēram, ja kaimiņu Dacei būtu tāds gadījums ar vīru Jāni, tad visi kā viens teiktu , lai Dace nepieņem atpakaļ tādu vīru un sevi nepazemo. Šādi stāsti ir lasīti gan te forumā, gan māmiņu forumos, cālī utt.
Un runājot Kiviča vārdiem ? 90% sieviešu nosoda šādus gadījumus un noliek tādus vīrus. Un vienīgais padoms ir tikt vaļā no tāda vīra, šķirties un nepiedot, jo staigātājs paliek staigātājs.
Tad jautājums, ar ko Bulis ir tik labs, ka viņš tā vienkārši atmazgājās sabiedrības acīs, ar pāris intervijām, ka nožēlo utt. un tas arī principā viss.
Es uzskatu, ka Bulis nav ne centu labāks par pašiem Kivičiem, viņš var spodrināt savu tēlu cik grib, bet tāpat ir un paliek jāklis!
visi kas nedomā ka tu ir KivičiLaikamGarlaicigi @ 09.01.2023 17:21Lieņuks atnāca uz forumu paplosīties?
Štrunts ar to jākli (Andri B.). Labāk pastāsti, kurš sunīšpozas sexbildi toreiz Madarai sūtīja. Liene vai Andris? ?
Mathilde @ 09.01.2023 17:05
Ha, ja vīrs pa kluso aizlaiž pa kreisi, tad ir ok, bet, ja krīzes laikā ar kādu ir sex, un par to uzzin, tad ir fui.
Paskati iepazīšanās saitus- katrs otrais precējies. Nez, kuri ir tie? ( tikai ne manējais, vaine?!?)
Laulības dzīve nav smaržīgs rožu dārzs Rundāles pilī. Iet visādi. Ir krīzes, pašķiršanās, klusuma periodi un jā, ir arī sex ar citiem, un? Katram ir sava nervu sistēma, laulības līgums, izturība, pārliecinātība par sevi utt.
Es nenosodu ne Buli, ne viņa sievu, vienīgi- Bulis varēja būt mēms, nevis pēc salabšanas ar sievu, aprunāt Lenku.
Sex ārpusē nav traģiskākais, kas var notikt ar pāri.
Tev kāds jautā kas tev Buls vai zaķis? Tavus tekstus par Buli un Madaru jau no galvas visi zina! Aizej labāk izguli dzērumu,jo lielāku jākli vēl jāpameklē.TOPS @ 09.01.2023 15:02kuranavliene teksts @ 09.01.2023 14:58[/quote Man Bulis ir pretīgs jāklis un joberis.
teftelis nav tik gudrs, vins pat noteikti noticeja, ka bildes pasas nosutijas :DLaikamGarlaicigi @ 09.01.2023 17:21Lieņuks atnāca uz forumu paplosīties?
TOPS @ 09.01.2023 17:57Lienes stalkotajas dažas ir tikpat tupas ka viņa
Ja būtu kaut mazliet smadzenes, atvērtu manu profilu un padomātu vai tādas tēmas Liene veidotu un tādu info zinātu. Pat to nevar
??