TOPS @ 09.01.2023 15:25tavs viedoklis, ir tikai tava problēma. Ja kāda neblēj bara aitām lūdzi tātad tas ir kivics? Jēzus ?
TOPS @ 09.01.2023 15:13Tā Lienes māte un māsa ar ar zemu morāli draņķes.
Liene precēta, Bulis precēts a šis izguldija pie sevis 3 garus gadus to joberu pārīti. Tad viss patika
Kā Bulis notinās, pēkšņi kivis kas apprec nepatīk. Atcerējās par morāli viņas redz. Pretīgas draņķes vairāk nekas.
tak bārs ar foto un mātes, masa intervijas ar bija. Gadiem ilgi tusēja kopā ar Lienes ģimeniMathilde @ 09.01.2023 15:30
ko nozīmē izguldīja? Un, vai visi sexa sekari beidzās “ līdz nāve mūs šķirs”? Un, kur ir tā bagātā Nataha? Ko Kirpičs ar viņu nav salaulāts?
Varbūt tomēr svētā meita nokrāpa savu vīru visupirms un tad atveda Buli.
Bulim, ja kas, tad bija pauze paņemta. Un to viņš nekad nav slēpos- ar sievu bija krīze.
Bet, vai viņš tur dzīvoja, vai tikai “ ieskrēja”, tas ir jautājums, jo zinām, cik ļoti Lenkai patīk pasakas stāstīt.
Man jau sāk likties, ka nekas vairāk par nelielu sakaru nav bijis, bet Lenka uzpūta burbuli, itkā sliktā sieva viņai pie altāra mirtes vainadziņu norāva, frizūru izjauca, un Buli aizveda mājās.
ka tad tu zini par lienes masu un mammu, ja neskaties tos abus :D sasmejosTOPS @ 09.01.2023 15:15neskatos to abus, nesekoju, nav man tādam sviestam laika.tikai es pateicu taisnību.
tev labāk zināms, jau teicu nav laika ikdienā sekot un vēl kā tev precīzi idiota citātus turēt galvā. 😀Tusnelda @ 09.01.2023 15:29
Ja kāda aita, kas taču neblēj citām līdzi, un it kā Kivičiem neseko, vairākas reizes precīzi citē Kiviču, tas jau kaut ko nozīmē!
Buli skatījos, uz teātri gāju, dzelteno presi toreiz lasīju. 😛Marfa @ 09.01.2023 15:31ka tad tu zini par lienes masu un mammu, ja neskaties tos abus :D sasmejos
TOPS @ 09.01.2023 15:30tak bārs ar foto un mātes, masa intervijas ar bija. Gadiem ilgi tusēja kopā ar Lienes ģimeni
Daudz daudz to foto ir, no dažādiem laikiem, svētkiem. Tu esi tā debila bula sieva ja?Mathilde @ 09.01.2023 15:34
aha.. tāpat kā Lenka gadiem ilgi studējusi mākslu, onkoloģiju, aviāciju, angļu filologus un visu pārējo. Tak stāstniece viņa ir.
Man arī ir fotogrāfija ar kādu slavenu futbola komandas treneri. Un? Vai tas nozīmē kko? Toties Lenkai noteikti būtu jau stāsts vai pat grāmata izdota.
TOPS @ 09.01.2023 15:39Daudz daudz to foto ir, no dažādiem laikiem, svētkiem. Tu esi tā debila bula sieva ja?
un kas tad tiesi tur bija rakstits par Lienes mammu un masu?TOPS @ 09.01.2023 15:33Buli skatījos, uz teātri gāju, dzelteno presi toreiz lasīju. ?
TOPS @ 09.01.2023 15:32tev labāk zināms, jau teicu nav laika ikdienā sekot un vēl kā tev precīzi idiota citātus turēt galvā. ?
kur tad ir par mammu un masu?TOPS @ 09.01.2023 16:00https://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/aktieri/andra-bula-greksudze-aktieris-nozelo-sansoli-ar-lieni-skulmi.d?id=48522615