tiesam ir svariga, man meitina 8os gados gribeja gan citu varu gan uzvardu, nevienu sliktu varu nebiju par teti teikusi, bet tas , ko tetis darija nebija pienemams jau vinjas 7os / 8os gados. Berniem galigi nav vienalga kads viniem uzvards, kada piederiba tam.Naomi* @ 06.01.2023 13:27Tajā vecumā bērnam ir svarīga piederības sajūta. Kad apprecējos, delam bija 9 gadi, vins liti pārdzīvoja, ka nav “ģimenes daļa”, caur Bāriņtiesu iztiesājam uzvārdu bērnam, viegli nav, bet izdarāms, mūsu gadījumā par labu bija tas, ka vīrs jau no viena gada vecuma audzina viņu un bioloģiskais tēvs nespēlē, nekādu lomu, bērna dzīve.
Bet nu… Bāriņtiesas pārstāvji nāk uz mājām, iet uz skolu, pie ģimenes ārsta, bērnam obligātas 10 psihologa vizītes un uz psihologa atzinuma arī, galvenokārt, balstās Bāriņtiesas lemums.
kuranavliene @ 06.01.2023 16:36Es pat nezinu kas būtu labāk,ka Kivis ieviestu savā dzīvē pārmaiņas ,atkratītos no Lienes un sakārtotu dzīvi un pārstātu būt par sabiedrības ākstu! Vai lai paliek abi kopā un turpina mērķaķoties un izlikt sevi par apsmieklu.
Minelūše @ 06.01.2023 16:46
Es neesmu droša, vai Kivičs spējīgs sakārtot dzīvi, jo tāds, kādu viņu pašreiz redzam, iespējams, ir tas, kas viņš reāli ir, kāds ir izaudzināts. Te bija viedoklis, ka viņam vajag kārtīgu sievieti blakus, bet ja vīrietim obligāti vajag sievieti, lai būtu normāls cilvēks un adekvāti uzvestos, tad tas daudz par viņu pasaka.
Un pārējo sieviešu sirdsmiera dēļ būtu labāk, ja Liene paliktu ar Kiviču, citādi atkal sāks starp precētajiem meklēties.
isiite007 @ 06.01.2023 12:24Tādā vecumā meitenēm nav svarīgs savs uzvārds. Pašai bērns tādā vecumā un viņam neinteresē kāds viņam uzvārds. Tur jau Madaras pirksts. Zinu, ka jūs visas te fanojat par Madaru, bet nu nav viņa arī nekāda svētā.
Protams, Liene un Kivis vispār zem katras kritikas. Stulbs un vēl stulbāks. Īpaši Liene kas jaucas un uzbāžas Madaras meitām un pazemo savas. Kuce.
Bet Madara arī noteikti pieliek savu ?.
LaikamGarlaicigi @ 06.01.2023 18:53Baigais klusums no pivičiem. Vēl aizvien slimo?
ZapeNape @ 06.01.2023 19:08Man gribējās kivim uzrakstīt, ka, ja grib kaut ko pamainīt, var pamainīt sievu, jo ko tur ar bārdu krāmēties, bet tad viņš mani nobloķēs un es nevarēšu palasīt viņa pērles.
Es paņēmu un uzrakstiju😂😂😂bloķēta vēl neesmu,bet komentārs izdzēsts.😁ZapeNape @ 06.01.2023 19:08Man gribējās kivim uzrakstīt, ka, ja grib kaut ko pamainīt, var pamainīt sievu, jo ko tur ar bārdu krāmēties, bet tad viņš mani nobloķēs un es nevarēšu palasīt viņa pērles.
Minelūše @ 06.01.2023 20:34Nevaru iedomāties, cik izmisušai un vientuļai jābūt sievietei, lai kaut vai teorētiski apsvērtu iespēju pīties ar Kiviču. Viņš nav skaists vīrietis un nekad nav bijis, arī ne savos sakoptajos laikos. Nav viņam tādu vaibstu un viss. Ok, izskats nav galvenais, bet arī iekšēji nekā skaista nav. Prasts mužiks ar prastu humoru, bieži vien nevietā. Izteikties nemāk, tikai par diršanu, piršanu, seksu, vafelēm un gejiem kuļās. Šarmantums tieši necik. Plus vēl alkoholisma problēma, agresijas uzplūdi un uzskats, ka sievietes sist ir pieļaujami. Nu kura sieviete pie pilna prāta gribētu ar tādu satikties?