isiite007 @ 06.01.2023 12:24Tādā vecumā meitenēm nav svarīgs savs uzvārds. Pašai bērns tādā vecumā un viņam neinteresē kāds viņam uzvārds. Tur jau Madaras pirksts. Zinu, ka jūs visas te fanojat par Madaru, bet nu nav viņa arī nekāda svētā.
Protams, Liene un Kivis vispār zem katras kritikas. Stulbs un vēl stulbāks. Īpaši Liene kas jaucas un uzbāžas Madaras meitām un pazemo savas. Kuce.
Bet Madara arī noteikti pieliek savu ?.
Scandinavian @ 06.01.2023 13:45
No kurienes ir uzskats, ka Madara (bērnu māte) ir nomainījusi uzvārdu? Publiski mēs katra varam rakstīt un saukties kā vēlamies.
JERSIKA @ 06.01.2023 13:59
Uzvārda maiņas faktu šķiet ir minējusi vairākās intervijās - varbūt vien tas,ka dokumentos ir minēts Rābe bet soc tīklos lieto Raabe
Kur teikts, ka Madara lasa viņas storijus un zin, ka tiek apspriesta?elfa* @ 06.01.2023 14:30Neesmu Madaras fane un nedomāju, ka viņa ir perfekts cilvēks vai kas vēl. Bet cienu viņu par to, ka viņa jau sen beigusi runāt par šīm tēmām. Viņa nelien tajā zaņķī un nevelk tur meitas. Dzīvo savu dzīvi ar savu mīļoto, meitām un neatbild uz katru dzērājpāra verbālo caureju netā. Tas noteikti nav viegli, jo gan jau viņai pastāsta, ka Lieņuks atkal iedirsis 5 insta storijus par viņu un apvaino viņu, komentē vienu meitu(jo otra meita acīmredzami ir pie pakaļas, vienmēr tikai vienu izceļ). Bet viņa nekad nereaģē. Vismaz neesmu manījusi. Man liekas, ka man nebūtu tāda savaldība un es Lienei pateiktu, kur viņai iet. Protams, gan jau viņa to tikai gaida, kā reakciju no Madaras. Bet es tiešām apbrīnoju viņas savaldību uz to visu nereaģēt.
Vispār, reizēm iedomājos, ko padomā tie cilvēki, ko Liene satago savās murgainajās atbildēs. Miglāne bija nesen, iepriekš Olga Kambala, Drāke, kaut kāda žurnāliste(ļauna, protams) utt. Cilvēks ieiet savā instā un ierauga paziņojumu, ka Lieņuks random ietagojis savā murgā. Neviens nav baigi reaģējis, bet vnk tas fakts, diez ko tāda Olga padomāja :D
Tieši gribēju vaicāt, kāpēc tik dīvains pieraksta veids ar diviem AA pa vidu, bet tas visu izskaidro. Acīmredzot, lai stilīgāks pieraksts.JERSIKA @ 06.01.2023 13:59
Uzvārda maiņas faktu šķiet ir minējusi vairākās intervijās - varbūt vien tas,ka dokumentos ir minēts Rābe bet soc tīklos lieto Raabe
Vai tad galvenais nav kā mīļotajai sievai patīk? Vai arī tas vairs nav svarīgi?Fortun04ka @ 06.01.2023 14:55Kivis FB prasa padomu dzīt bārdu nost vai nē. Tochna depresijā..
Fortun04ka @ 06.01.2023 14:55Kivis FB prasa padomu dzīt bārdu nost vai nē. Tochna depresijā..
Fortun04ka @ 06.01.2023 14:55Kivis FB prasa padomu dzīt bārdu nost vai nē. Tochna depresijā..
Būs kā resns bēbis :DGreensleeves @ 06.01.2023 15:16
Nodzīs bārdu, resnais mūlis izskatīsies vēl resnāks?
VissIrSlikti @ 06.01.2023 15:01Tieši gribēju vaicāt, kāpēc tik dīvains pieraksta veids ar diviem AA pa vidu, bet tas visu izskaidro. Acīmredzot, lai stilīgāks pieraksts.
LilyLady @ 06.01.2023 16:16Jā, ja Kivičs sāk runāt, ka gribas pārmaiņas, Lienītei ir pamats stresot.