Phenelopsis @ 03.01.2023 21:33Kur var būt tāda skaudība?Katrā teikumā Madara.?♀️ Tak uztraucies par savām meitām ne Madaras,bet šunelis jau zin ko ēdis. Žēl tikai Mias,kas nevienam neinteresē. Nē radiem ,ne māsām. Pat vecākiem nē. Mātei ,lai noturētu veci , tēvam lai spodrinātu spalvas kā gadsimta papucis. Vaislinieks un sētas kaķene joptv.?
Phenelopsis @ 03.01.2023 22:37Atstāja suni ,jo nezināja ka būs neilgi Norvēģijā. Cik var pļūtīt, nesen vēl teica ka nekad nav plānojuši pamest Lv un aizbrauca tur pārdzīvot covidu.
Mercury6 @ 03.01.2023 23:20Viņa ir konkrēti apdzērusies. Atbildes arī paliek īpaši nesakarīgas, komati un garumzīmes filoloģei jūk.
LaikamGarlaicigi @ 03.01.2023 23:40Ak tad apslimuši Piviči. Bet svin! ; D
FB posts:
"
Paldies par apsveikumiem mūsu 3 gadu kāzu jubilejā. Super diena- mazliet apslimuši, bet svinam!????❤️
P.S.Es kkā jūtu, ka tagad it kā mīlēt nav baigi stilīgi, jo tad tu esi ievainojams, krutāk ir būt cool un tā, bet jaunajā Z- Scars albumā no 7 dziesmām 5 būs par to, kas notiek dziļi sirdī?❤️??
"
ha ha meitenes , Juus esat super. Nenosmieties! 😂Hanah @ 03.01.2023 21:09vecā birste tūdaļ pierkastīs klāt savam CV - žurnāliste/detektīve ???
jo tālāk, jo slimāk. esot pirmā žurnāliste, kas zinājusi, ka Megana Mārkla ir gaidībās.
Phenelopsis @ 03.01.2023 22:37Atstāja suni ,jo nezināja ka būs neilgi Norvēģijā. Cik var pļūtīt, nesen vēl teica ka nekad nav plānojuši pamest Lv un aizbrauca tur pārdzīvot covidu.
Mathilde @ 04.01.2023 00:19Es domāju, ka pēc Aīdas operas apmeklējuma, viņa varēs sev pierakstīt operdziedātāja un faraonu pēctece. ?
LilyLady @ 04.01.2023 00:09Plušķe raksta, ka Madarai it kā esot kauns no saviem brāļiem un māsām. Vai tad Madarai ir kāda māsa padauza vai dzeguze? Lūk, Lienes māsai un brālim gan ir par ko kaunēties.
LaikamGarlaicigi @ 03.01.2023 23:40Ak tad apslimuši Piviči. Bet svin! ; D
FB posts:
"
Paldies par apsveikumiem mūsu 3 gadu kāzu jubilejā. Super diena- mazliet apslimuši, bet svinam!????❤️
P.S.Es kkā jūtu, ka tagad it kā mīlēt nav baigi stilīgi, jo tad tu esi ievainojams, krutāk ir būt cool un tā, bet jaunajā Z- Scars albumā no 7 dziesmām 5 būs par to, kas notiek dziļi sirdī?❤️??
"
Minelūše @ 03.01.2023 23:03Liene "Es bildināju Andri, ne viņš"
Paga, paga, kas tad tas bija par tejāteri Kiviča šovā, kad šis pārpālī tupēja uz ceļiem šās priekšā un knapi izsvepstēja "tu būsi mana sieva?"???? Tas neskaitās?
Vai nu viņa reāli neatceras vai nezinu, kas šai kaiš.
Greensleeves @ 04.01.2023 08:11
Bija tāds fakts. Kivis to kaut kur minēja, ka Ļenka uz skatuves šo bildinājusi. Un pēc tam šovā bija šis pālī uz ceļiem izteiktais bildinājums no Kivja.