Tā, kura Kalniņa un Facebook visos komentāros Kivičus aizstāv. Laikam vienreiz pie Stendzenieka satikās un tagad pilnīgi traka uz to kiviču. Viņu gan dzīvē pamatīgi situsi- vecākā meita lezbiete un puisītis ļoti slims, tāpēc pabrīnījos, jo tādi cilvēki parasti atšķir graudus no pelavām un nefano par tukšiem un lētiem cilvēkiem. Bet nu katram savs.Mathilde @ 03.01.2023 00:14
kas par Jolantu?
Kivis mani Instagramā nobloķēja, kad par sunīti pajautāju. Neredzu tās viņa pērles. Liene noteikti ieliks kaut ko salkanu un lētu, nu apmēram, nevar mīlēt vīrieti vairāk, mīlu vairāk kā vakar utt.LilyLady @ 03.01.2023 09:18Šodien Kivičiem 3 gadu kāzu jubileja. Bīloveds jau kaut ko izspiedis no sevis FB, bet nu tā sausi, salīdzinot ar pagājušo gadu - "Prozit un rūgts". Ne vairs gari teksti par lielo mīlu, ne vairs vemj no ilgām. Vārdsakot, vienkārši iemesls atkal pieļurbāties.
Bet suņuks gan jau pacentīsies kādu īpaši salkanu murgu uzražot, viņai tak teritorija cieši jāsargā.?
Bulis attapās, ka negrib sačakarēt savu dzīvi. Jo kā pats teica, ka viņu esot brīdinājuši, ka nevajag saistīties ar šo sievieti, bet nu saldā mēlīte laizīja dupsi, kā tagad kivičam un Bulis iekrita. Kur viņš būtu tagad, ja paliktu ar Lieni?Visticamāk, ka miskastē, tāpat kā tagad kivis, prasts un nolaidies. Liene toreiz pamatīgi sevi apkaunoja, pat meitu iesaistīja, lai puķes uz skatuves nes, apakšbikses vicināja. Bulis jau atzina, ka pamatīgi kļūdījies un nožēlo. Kivis nepaspēja.krixis3 @ 03.01.2023 00:24Kāpēc sākās Buļa un Lienes šķiršanās.? Es atceros to skandālu, bet, kāds bija iemesls? Jo Bulis jau Nebija nekāds svētais. Atceros, privātajā dzīvē bija diezgan pikantās un tuvas bildes publicētas.. Tātad zināja, ka sievu krāpj. Bet kāpēc viss pajuka? Tāpat kā ar Kivicu, Liene atklāja publiski, tikai Buli sieva atpakaļ paņēma, Kivi ne?
krixis3 @ 03.01.2023 00:24Kāpēc sākās Buļa un Lienes šķiršanās.? Es atceros to skandālu, bet, kāds bija iemesls? Jo Bulis jau Nebija nekāds svētais. Atceros, privātajā dzīvē bija diezgan pikantās un tuvas bildes publicētas.. Tātad zināja, ka sievu krāpj. Bet kāpēc viss pajuka? Tāpat kā ar Kivicu, Liene atklāja publiski, tikai Buli sieva atpakaļ paņēma, Kivi ne?
Pajuka tādēļ,ka Bulim bija veselais saprāts. Nu bija ģimenē krīze,čūska ar saldo mēli vijās riņķī! Bulis tak kādā intervijā atzina ka ģimenē juties nesaprasts un īsti nenovērtēts,un viņš pieņēmis Lienītes "palīdzīgo" roku,kura izrādijusies netīra.Arī viņa draugi,esot brīdinājuši lai viņš turas tālāk no plekstes.Bet tā Bulis ir malacis,nesāk komentēt un stāstīt .Domāju,ka viņam pašam ir milzīgs kauns,ka ielaidās ar tukšu,lētu sievišķi.krixis3 @ 03.01.2023 00:24Kāpēc sākās Buļa un Lienes šķiršanās.? Es atceros to skandālu, bet, kāds bija iemesls? Jo Bulis jau Nebija nekāds svētais. Atceros, privātajā dzīvē bija diezgan pikantās un tuvas bildes publicētas.. Tātad zināja, ka sievu krāpj. Bet kāpēc viss pajuka? Tāpat kā ar Kivicu, Liene atklāja publiski, tikai Buli sieva atpakaļ paņēma, Kivi ne?
Šis bija tik trāpīgi! Liene kā tāda nāve, nobeidz visu sev ceļā.Hanah @ 03.01.2023 10:11
Jā, šogad galīgi blāvi, bet nu galvenais jau pateikts - prozit un kodiens var sākties, oi, turpināties.LaikamGarlaicigi @ 03.01.2023 10:01Baigi tāds sportiski īsais teksts šogad FB.
Kivis 2 gadus atpakaļ: “ Mums ar Liene Kiviča šodien ir kāzu jubileja.Un ko es varu teikt? Ir tik laba sajūta pamosties no rīta blakus sievietei, kuru mīli, sievietei, kura vienmēr atbalstīs un uzklausīs, un ar kuru kopā var darīt pilnīgi visu, un dalīties ar visu, kas notiek manā galvā. Kopā dzīvot, audzināt mazo, spēlēt tenisu, koncertēt, pārrunāt visu, kas notiek. Sievietei, kuru gribas lutināt un sargāt. Vienvārdsakot man ar sievu ir paveicies. Mīlu♥️Un paldies mūsu vedējiem - Eldars Salvis Ozoliņš un Aivita Dumberga , kuri uz to parakstījās un uzturēja kapitālāko jautrību visas dienas garumā? “
Kivis 2023. gadā: “ Liene Kiviča !Prozit un rūgts! 3 gadus esam vīrs un sieva, laiks skrien ātri, un sajūta ir, ka iepazināmies pirms nedēļas?Paldies Eldaram un Aivita Dumberga par to, ka piekritāt būt vedēji mums!❤️????”
TOPS @ 02.01.2023 15:03smagi maldies
Mathilde @ 02.01.2023 21:54
a es cepju, tādas mīkstas, sulīgas vistas kotletītes un šakšuku taisu, un lazanju, pat aknu pastēti pati gatavoju, un pat tortes uz svētkiem. ?
Ir reizes, kad pasūtam labā restūzī, vai paši aizejam, bet es varu derēt, ka kirpičs pamestu Lenku, ja vien viņam trāpītos apsviedīga, naudīga, ar dzīvesvietu kotlešcepēja.
nezinkāpēc es visulaiku par vienu Lindu domāju, ka sanāktu labs pāris. Cik noprotams, pēdējā lielā love šai arī noziedējusi
Paskaties labojumu vēsturi. No sākuma vispār bija tikai prozit un rūgts. Un paldies vedējiem. 😂😂😂LaikamGarlaicigi @ 03.01.2023 10:01Baigi tāds sportiski īsais teksts šogad FB.
Kivis 2 gadus atpakaļ: “ Mums ar Liene Kiviča šodien ir kāzu jubileja.Un ko es varu teikt? Ir tik laba sajūta pamosties no rīta blakus sievietei, kuru mīli, sievietei, kura vienmēr atbalstīs un uzklausīs, un ar kuru kopā var darīt pilnīgi visu, un dalīties ar visu, kas notiek manā galvā. Kopā dzīvot, audzināt mazo, spēlēt tenisu, koncertēt, pārrunāt visu, kas notiek. Sievietei, kuru gribas lutināt un sargāt. Vienvārdsakot man ar sievu ir paveicies. Mīlu♥️Un paldies mūsu vedējiem - Eldars Salvis Ozoliņš un Aivita Dumberga , kuri uz to parakstījās un uzturēja kapitālāko jautrību visas dienas garumā? “
Kivis 2023. gadā: “ Liene Kiviča !Prozit un rūgts! 3 gadus esam vīrs un sieva, laiks skrien ātri, un sajūta ir, ka iepazināmies pirms nedēļas?Paldies Eldaram un Aivita Dumberga par to, ka piekritāt būt vedēji mums!❤️????”
Jā, smieklīgi. No sākuma prozit, rūgts un paldies vedējiem, tad, ka iepazināmies tikai vakar un trešajā piegājienā - mīlu. Droši, ka Liene izlasīja un sāka ārdīties. Divi pamuļķi, kuri bez izrādīšanās nevar viens otru pat apsveikt kāzu jubilejā.kapriza__ @ 03.01.2023 12:34Paskaties labojumu vēsturi. No sākuma vispār bija tikai prozit un rūgts. Un paldies vedējiem. ???