Kurpīte @ 02.01.2023 15:56
Liene, tu uz ģiņtermuižu pati brauksi pie stūres vai ar vilcienu?
Bez biļetēm ar,pret ziedojumiem 😀😀😀Rumblerx @ 02.01.2023 18:31Izglītotà sieviete taču atbildēja - Mès neko NEPÀRDODAM!!! Izglītotai magistra gradua ieguvusai inteligences parstavei ta ka butu jasaprot, ka pardot var ne tikai spalvu auskarus un mežezeru, bet arí pakalpojumu,t.i, tefteła aurośanu, oi, pardon, màkslinieka koncertu.. Z- skars koncerts ari tiks organizets bez čekiem? ?
kuranavliene @ 02.01.2023 17:56Un arī ja sadomās kāzas,tad droši vien iekrās naudiņu,lai būtu skaists pasākums!Nevis skraidīs un kļančīs visu. Pēc tam kāzu naktī pielikuši mutes, sēdēs tiešraidē halātos,raudās un lamāsies!
LaikamGarlaicigi @ 02.01.2023 18:39LOL. Lieņuks atnāca ar lezbēm parunāt. Tik vientuļi imantas ielā laikam. Šoreiz man tik tiešām liekas - tas ir Lieņuks. Vai vismaz Lieņuks ar Kivi backgroundā.
Bet kas tāds noticis, ka nevar iztikt ar delīrija Q&A, FB live neslēdzās iekšā, FB postu siena nerakstās bijušās virzienā...?
Un nafig Lienei deg, ka Madarai tur kaut kāds čābīgais daudz neskatīts podkāsts Youtūbā stāv. OK, Madaras podkāsts, sadarbības utt. ir 100x vairāk darbs nekā Lieņukam, bet priekš kam skauž kaut kāds 1000 skatījumu podkāsts...
Rumblerx @ 02.01.2023 19:30Nè nu Kiviča bildinajumu nr kuru tur, nu pagaidàm pèdèjo, neviens nespès pàrspèt, arī Janis nee. Pietempies Kivis pufaikà nometies pie savas tadas paśas uz kebła pietempuśàs blozgas birdina savas alkohola pàrpildītàs asaras, punkus slaucīdams līgavas cełgalos lūdz roku ???
Rumblerx @ 02.01.2023 19:30Nè nu Kiviča bildinajumu nr kuru tur, nu pagaidàm pèdèjo, neviens nespès pàrspèt, arī Janis nee. Pietempies Kivis pufaikà nometies pie savas tadas paśas uz kebła pietempuśàs blozgas birdina savas alkohola pàrpildītàs asaras, punkus slaucīdams līgavas cełgalos lūdz roku ???
MeltedCheese @ 02.01.2023 20:32Liene ir tāāāāds joks. Z-scars koncertu rīkos. ? ja pat priekš meitas netika sagatavotas zeķubikses un kurpes, ka Andrim bija no paša rīta jājož priekš kristībām.
Koncertu rīkotāja bļ* ????
Minelūše @ 02.01.2023 21:12Viņa tik nicīgi izsakās par kotlešu cepšanu, a pati vispār māk tās kotletes izcept neko nesadiršot??Kivis gan jau labprāt kādu kotleti nokostu.
Normālai sievietei un vēl ar naudu, noteikti nevajag kiviču. Ja nu vienīgi gadus 20 vecākai, ar meijām galvā.Mathilde @ 02.01.2023 21:54
a es cepju, tādas mīkstas, sulīgas vistas kotletītes un šakšuku taisu, un lazanju, pat aknu pastēti pati gatavoju, un pat tortes uz svētkiem. ?
Ir reizes, kad pasūtam labā restūzī, vai paši aizejam, bet es varu derēt, ka kirpičs pamestu Lenku, ja vien viņam trāpītos apsviedīga, naudīga, ar dzīvesvietu kotlešcepēja.
nezinkāpēc es visulaiku par vienu Lindu domāju, ka sanāktu labs pāris. Cik noprotams, pēdējā lielā love šai arī noziedējusi
Mathilde @ 02.01.2023 21:54
a es cepju, tādas mīkstas, sulīgas vistas kotletītes un šakšuku taisu, un lazanju, pat aknu pastēti pati gatavoju, un pat tortes uz svētkiem. ?
Ir reizes, kad pasūtam labā restūzī, vai paši aizejam, bet es varu derēt, ka kirpičs pamestu Lenku, ja vien viņam trāpītos apsviedīga, naudīga, ar dzīvesvietu kotlešcepēja.
nezinkāpēc es visulaiku par vienu Lindu domāju, ka sanāktu labs pāris. Cik noprotams, pēdējā lielā love šai arī noziedējusi
SantaBarbara @ 02.01.2023 22:09
Diez kur tā bagātā Nataša palika?
Mathilde @ 02.01.2023 21:54