kuranavliene @ 01.01.2023 17:24Ko vecā bute tur tā zviedz? Es tur neko smieklīgu neredzu
Minelūše @ 01.01.2023 17:03Lienes viedie domugraudi?Runāt par mīlestību nenozīmē bazūnēt pa visu valsti par to, cikreiz esi sācis un cikreiz beidzis. Neviens prātā vesels cilvēks tā nedara. Kiviču kungam un kundzei dikti derētu uzmeklēt un iegaumēt vārda "privāts" nozīmi.
kuranavliene @ 01.01.2023 17:24Ko vecā bute tur tā zviedz? Es tur neko smieklīgu neredzu
Sarma1986 @ 01.01.2023 17:25Viņa pati vispār saprot, ko samurgojusi savā jaunākajā atklāsmē par "mīlestību". Šunelim taaaaada pateicība, ka vepris šo apprecēja, oi, nevaru.
Ar saprātu apveltīta būtu aizbēgusi pēc pirmās agresijas lēkmes, te vervelē par lielo mīlu ar savu n-tās reizes pārdauzīto galvu un ielauzto degunu.
Vispār jau teftels jau pirms viņas pāris bij apprecējis, tas nekā netraucēja viņam paņemt vagu.
Sarma1986 @ 01.01.2023 17:25Viņa pati vispār saprot, ko samurgojusi savā jaunākajā atklāsmē par "mīlestību". Šunelim taaaaada pateicība, ka vepris šo apprecēja, oi, nevaru.
Ar saprātu apveltīta būtu aizbēgusi pēc pirmās agresijas lēkmes, te vervelē par lielo mīlu ar savu n-tās reizes pārdauzīto galvu un ielauzto degunu.
Vispār jau teftels jau pirms viņas pāris bij apprecējis, tas nekā netraucēja viņam paņemt vagu.
LilyLady @ 01.01.2023 18:27
Tas taču ir šuneļa kārtējais smilkstiens Madaras virzienā. Cenšas iedzelt, ka SniedzānJānis nemīl, jo neprec. Jauns gads knapi sācies, bet šļurai jau atkal Madara prātā.
Starp citu, Lienīt - Kivičs Madaru apprecēja. Tad jau mīlēja patiesi un pa īstam.
Vēl es gribu pateikt, ka 4.sievai nevajadzētu baigi lepoties ar laulību faktu. Kivičam kāzas, acīmredzot, ir kā divas pirkstus apčurāt. Nav šaubu, ka tik ražīgam preciniekam būs vēl 5. un arī 6.sieva..
Tieši tā! Apšaubāmā kompānijā, ar svešiem cilvēkiem. Es noteikti savu bērnu nelaistu neko svinēt kopā ar Lieni un viņas, tā saucamajiem, draugiem.LilyLady @ 01.01.2023 20:21Kāpēc Keitijai būtu jāsvin Jaungads prom no ģimenes, mammas un māsas? Lai tētuks un šļura varētu uztaisīt pāris feikās "mīļbildītes"? Lai bērns nakts garumā skatītos, kā mīļais tētis un šļura apdzeras? Lai būtu vēl kāda aukle Miai, kamēr šļura karājas kaklā tētim?
Nē, Lienīt - ne tu, ne tavs muzikants neesat tā vērti, lai kāds no jūsu bērniem izvēlētos ar jums kopā svinēt svētkus! Miai diemžēl vēl izvēles nav..
mums šeit cilvēkiem patīk izrādīties, ar pliku pakaļu, bet galvenais, ka glamūrīgi