Es joprojām brīnos,kā viņš sen nav atrāvies pa muti! Vai arī visi saprot,ka gar tādu bābu nav vērts rokas smērēt!Adele4 @ 01.01.2023 14:14Ble kur kivim paßam akardions? Tu dajèdz cik tàds maksà? Tur ballìtè bija 2 muzikanti- grupa Pļumpapā. To akardeonu arī paķèra un sàka ākstīties. Idiots! Piekaut tādu!
tiesi to ari es padomaju, pirmkart jau labam seksam nevajag 13 orgasmus, ja vispar atpazist, kas tas ir :D patlaban vairak izklausas pec ta, kas nenotiek vai notiek reti. Tie, kuriem viss kartiba gulta, nekad par to tada veida nerunas.Scandinavian @ 01.01.2023 13:35Kam tas akordeons pieder? Ceru, ka pašam Kivim, jo citādi liekas, ka tāda necieņa pret instrumentu. Nešaubos, ka vakara gaitā tika arī tiešām pret grīdu un sienām padauzīts.
Vēl, cik prastam jābūt, lai 40+ gados salūta laikā runātu par orgasmu? Kam viņš ar to grib ko parādīt? Tas vairāk izklausās pēc problēmās gultas dzīvē, nevis laba seksa.
es ari ieveroju, ka Mia ir aizliekusies projam pec iespejas talak no Lienes. Parasti tada vecuma berni tiesi otradi, visu laiku velas but ar mammu.Berry5 @ 01.01.2023 12:57Jā. Mia būtu jāatrāda normālam ārstam. Man vairāk izskatās, ka viņai tas jampadracis ir par daudz un nepatīk. Vairāk izskatās, ka viņa nevis mīļojas, bet slēpjas. Un atkal jau neizskatās, ka Mia ir ballīšu zvērs kā Kivičs mēģina to stāstīt. Šmigā neseko līdzi.
No vairāk kā 30 bildēm neviena(!) bilde, kur meita ir pie mātes. Kur viņi trijatā, bērns no mātes pat aizliecies prom. Ja Kivis ir aurotājs un bērns labāk iet pie viņa, tad ko māte ar to bērnu dara?
Stipri dīvaini ka fotografējas ar svešiem bērniem, svešā mājā, pie svešas egles.
Mathilde @ 01.01.2023 13:28
ielieciet pāris foto tām, kuras nespeja savlaik savus pirkstus savaldīt
Kurpīte @ 01.01.2023 13:55Parasti jau normālā situācijā, normāli vecāki izvēlas tādu svinēšanas vietu, kur bērnam būtu labi, nu piemēram, atbilstoša vecuma bērni, nav skaļa mūzika, ja saguris tik mazs bērns, tad ir vieta, kur apgulties un atpūsties. Bet te pilnīgi pie kājas, ka tik tusiņš, “labākie draugi”, “labākais jaunais gads”. Var redzēt, ka bērns pārguris, grib nolīst k-kur. Bet mātei vajag karināties riņķī, tēvam pa dzīvi interesē tikai viņš pats. Bēdīgi.
kuranavliene @ 01.01.2023 14:22Es joprojām brīnos,kā viņš sen nav atrāvies pa muti! Vai arī visi saprot,ka gar tādu bābu nav vērts rokas smērēt!
Adele4 @ 01.01.2023 17:12Kāds nolikt gulēt blakusistabā?
Tač visi esam liecinieki,kādā vērtē tur ir tas bērns un viņa vajadzības. No dažu mēnešu vecuma staipīts pa naktīm apkārt pa skaļām ballītēm.
Nu kā tur var nebūt kādi psihes/attīstības traucējumi? Tas būtu nudien brīnums!
Ko vecā bute tur tā zviedz? Es tur neko smieklīgu neredzuAnīle līne @ 01.01.2023 17:11https://twitter.com/Karalienezin/status/1609562260959019008?t=JXqJU3_8R5qri5ZTIwGWDg&s=19