isiite007 @ 31.12.2022 20:32Redzējāt Ļenkas storijos Līgas acis? Nobijos ????
es nē @ 31.12.2022 22:24
Kas tās par drausmām ??
Bet tas jau ir tas pārsteigums! Varbūt kad Kivićs bija sarakstā,neviens īpaši biļetes nepirka. Nu uztaisija kā pārsteigumu! 😂😂😂Minelūše @ 31.12.2022 22:01Neapskaužu cilvēkus, kuri izvēlējušies to pasākumu apmeklēt, nemaz nezinot, ko viņiem pienāksies klausīties. Vispār stulba mode organizētājiem taisīt tādus pārsteigumus. Es eju uz koncertu/pasākumu rēķinoties, ka dzirdēšu konkrētus māksliniekus, kuri man patīk un te pēkšņi izlien izblīdušais Kivičs, sāk elst un izbojā visu noskaņojumu.
. Veel shis tas jaapieraksta 🤭 jo Sigulda taa baidaas 🤣🤣👌MeltedCheese @ 31.12.2022 18:08Jā, Liene, kur ir grāmata? ?
nebuutu briinums , jo ljaunajai Madarai tacu ir 2 beerni no Lienes miiljotaa viira , Liene nevar atpalikt 🤣Ziiiiile @ 31.12.2022 17:56emmm... vai man vienīgajai šķiet, ka Lienei storijos ir izaudzis puncītis, kas, iespējams, arī izskaidrotu nesenos nelabumus?
Jā, šis ir smieklīgi, nu gluži kā viss, ko Liene runā. Vislabākie draugi, vislielākā mīlestība! Un likt vispārējai apskatei, cik ļoti viņa mīll svešus bērnus, kamēr savus publiski nozākā? Par kādām attiecībām ar savām meitām viņa sapņo?es nē @ 01.01.2023 09:00Lienei visi cilvēki, ko vienreiz satiek, kļūst par "labākajiem draugiem" un "mīīīīlu"...nu tur pilnīgs pašapziņas trūkums cilvēciņam, pie katra staba gatavs piesieties. Mīl jau graudiņas meitas kā savas (tad jau nemīl ?♀️?)
Mia nevis visus mīl, bet vnk pārbesījusies, kārtējo reizi ar alkonautiem-vecākiem tusējot.
toties es ieveroju, ka Andris par salutu ka par savu nebeidzamo orgasmu :D tad jau zilas tabletites liek lieta :D ja nu sita nevar beigt vien :DZapeNape @ 01.01.2023 09:56Jā, šis ir smieklīgi, nu gluži kā viss, ko Liene runā. Vislabākie draugi, vislielākā mīlestība! Un likt vispārējai apskatei, cik ļoti viņa mīll svešus bērnus, kamēr savus publiski nozākā? Par kādām attiecībām ar savām meitām viņa sapņo?
reina @ 01.01.2023 12:21Nu un, protams, klasika, divi storiji ģimenītei kopā - ar Miu, bet tekstā tikai - mīlu hazbendu 4ever.
Plus grammar nazi nav ielikusi divās vietās komatu ? laikam galīgi bija aizpillājusies.
Un, angļu speciāliste, ko nozīmē "in and out"? ? vai domāts kā "ievads" lētajam orgasmu storijam?
Berry5 @ 01.01.2023 12:57Jā. Mia būtu jāatrāda normālam ārstam. Man vairāk izskatās, ka viņai tas jampadracis ir par daudz un nepatīk. Vairāk izskatās, ka viņa nevis mīļojas, bet slēpjas. Un atkal jau neizskatās, ka Mia ir ballīšu zvērs kā Kivičs mēģina to stāstīt. Šmigā neseko līdzi.
No vairāk kā 30 bildēm neviena(!) bilde, kur meita ir pie mātes. Kur viņi trijatā, bērns no mātes pat aizliecies prom. Ja Kivis ir aurotājs un bērns labāk iet pie viņa, tad ko māte ar to bērnu dara?
Stipri dīvaini ka fotografējas ar svešiem bērniem, svešā mājā, pie svešas egles.