Mathilde @ 26.12.2022 21:02Dāmas, kura tic, ka kirpičiene ( un kirpičs) maksā alimentus paši?
Fakti runā pretējo- pirms laika viņai tika atņemts dzīvoklis par milzīgu alimentu parādu, un kirpičam pirms laika Madara bija publicējusi summu, kuru viņš parādā fondam. Un tad jau tas bija tuvu 10 tkst.
Un es neticu, ka viņi ir labojušies un maksā.
Es tomēr gribētu skaidrību šajā lietā tādām slavenībām- paši malsā visiem bērniem vai UGF maksā.
terabitija @ 26.12.2022 21:28
Par ticēšanu vai neticēšanu šeit nav runas, jo ir skaidri pierādījumi. UGF parādnieku reģistrs ir publiski pieejams, Kivičas personas kods ir publiski atrodams Lursoft datu bazē, ievadot vārdu un uzvārdu, pēc tam aiziejot uz latvija.lv un sameklējot informāciju pēc personas koda, vēl pirms nedēļas tika izmesta informācija, ka "šīs personas vietā tiek maksāti līdzekļi no UFG". Par Kiviču ir tieši tāda pati info! :) Nu, var jau būt, ka nedēļas laikā viņi ir labojušies un ir veikuši gan parāda atmaksu UGF, gan uzsākuši alimentu maksāšanu saviem 6 bērniem. Hold my beer! ?
kuranavliene @ 26.12.2022 21:23Meitenes lūdzu ieliekat vismaz interesantākās Lienes atbildes.Un ja var to saraksti ar meitu.FB šoreiz nav,bet IG esmu bloķēta,tikai par ❤ ielikšanu pie viena komentāra.Bet tik intersanti????
Incognito @ 26.12.2022 21:50Man ir tāds viens jautājums, tie viņu draugi - Mias krustvecāki, dejošanas partneris, tā savulaik vedējmāte un citi tiešām lasot šo visu ārprātu (nejau pirmo reizi), neizdara kaut kādus secinājumus par to ar kādiem puvekļiem ir sasējušies?!
Anīle līne @ 26.12.2022 19:02https://twitter.com/Karalienezin/status/1607414643672387584?t=bWX8b6uXTp1kulTRzgEtDA&s=19
ha ha un kaa jautaajums pat meitaam , taa vinja uzreiz tik pat Madaras meitaam ne par savaam 🤣Minelūše @ 26.12.2022 22:40Ja jau uz Ziemassvētkiem ir tā pieļurbājusies, tad nez kādā kondīcijā sagaidīs Jauno gadu?