nu gan jau zin ka shovaa vinjus vairs nenjems , taapeec saprot ka pakaljaa buus un jaakraamee atkal koferi 🤭amoreamore @ 15.12.2022 13:37Kirpiči atkal LV pamet?
https://twitter.com/Karalienezin/status/1603339529125076993?s=20&t=N3zjZaBX0O6CHdydbFfOtg
Madarai tacu 2 beerni no kivica, Liene nevar atpalikt 🤣MeltedCheese @ 15.12.2022 16:51? Tikai ne Liene atkal stāvoklī. Ceru, ka nav un nekad nebūs! Kaut gan nebrīnītos, ja ir, jo tak jāaizdomā jauns iegansts, lai nestrādātu.
Maija5555 @ 16.12.2022 01:26nu gan jau zin ka shovaa vinjus vairs nenjems , taapeec saprot ka pakaljaa buus un jaakraamee atkal koferi ?
Tusnelda @ 16.12.2022 08:03
Uz to pusi iet. Kā parasti pirms aizbraukšanas nogānīs visus, kvieks, ka brauc prom uz visiem laikiem, un pēc laiciņa paslepus atgriezīsies ar nolaistām astēm.
Mathilde @ 15.12.2022 22:33Es domāju, ka vajadzētu Mūrnieci Lindu šovā. Viņa vismaz kko reālu dara un māk kko radīt. Un ir nedaudz slavena ar darbiem, gan ar savu pr.dzīvi.
Un nav alimentu parādniece, bērni nav pamesti, pati pelna, tērē. Viņas vīrieši būtu odziņa šovā.
Tad vēl varētu to Stendzenieka draudzeni- Kirpiču advokāti komentāros.
Viņai nav viegla dzīve, kuru arī izliek un izkliedz FB. Tad visa LV varētu redzēt kā dzīvo un izdzīvo viens vecāks ar bērniem, pie kam viens ir smags invalīds.
Ko vēl? Biedriņi, Fiļs ar draudzeni, nu, kkādi reāli bagātie un populārie valstī.
Bet visi šie nabagi dzērāji, alimentu parādnieki varētu neaizņemt TV
Scandinavian @ 16.12.2022 08:48
Kas ir Kivju advokāte?
Tusnelda @ 16.12.2022 10:07
Iespējams, tā , kura FB ir - Jolanta Tā Kura Kalniņa.
EmilijaArm @ 16.12.2022 14:50
advokāte pēdiņās, jo pēc izglītības viņa esot maizes cepēja konditore
sen nav bijuši lemon gymā 😄😄😄 aizgāja 3x un pietika 😄Minelūše @ 16.12.2022 14:52Protams, Andrīt, picas, kebabi un frī lai paliek tavā pārziņā. Tev jau tik daudz kalorijas visvairāk vajag, vēl neesi gana resns. Neaizmirsti to visu noskalot ar litru alus un audzē savu guzu vēl lielāku.
Blocked @ 16.12.2022 15:11
Jolanta Tā Kura Kalniņa - mana kaimiņiene . Nestrādā nekur , bet siltā vietiņā iekārtojusies - padomniece kautkam Rīgas Domē . Plus sēž uz dēla invalida pabalstiem (gulošais , apm.18 g. ) Mīl bieži ieraut , orģijās piebrauc dažādi vīrieši un Domes babulienes . Mīlas priekus dzird daudzi šīs daudzstāvenes kaimiņi .
Bjork @ 16.12.2022 15:22sen nav bijuši lemon gymā ??? aizgāja 3x un pietika ?
Blocked @ 16.12.2022 15:11
Jolanta Tā Kura Kalniņa - mana kaimiņiene . Nestrādā nekur , bet siltā vietiņā iekārtojusies - padomniece kautkam Rīgas Domē . Plus sēž uz dēla invalida pabalstiem (gulošais , apm.18 g. ) Mīl bieži ieraut , orģijās piebrauc dažādi vīrieši un Domes babulienes . Mīlas priekus dzird daudzi šīs daudzstāvenes kaimiņi .
elfa* @ 16.12.2022 15:56Tas brīdis, kad Andrītis pārdevējai stāsta, ka viņa resnums visās vietās ir no lielās sportošanas un svaru cilāšanas. Noteikti.
Bet es domāju, viņus neizmetīs no šova. Viņi nav diez ko sakarīgi, bet reitingus manuprāt, viņi uzkačā vairāk nekā tā Baiba, kas beztolkā vazājas pa pasākumiem. Viņa ir daudz reiz garlaicīgāka nekā Kiviči. Un galu galā, Magone arī ar savām nesakarīgajām izdarībām jau cik sezonas noturējusies. Jo reitings.
tu arī tad iznāk dzīvo sociala domes dzīvokli?Blocked @ 16.12.2022 15:11
Cilda @ 16.12.2022 17:20
Aha,un vislaik elš un pūš ?
Liekas,ka katra kustība trennētajam Kivičam sagādā grūtības.... ?