Tajās bildēs, kur Mia ar zilo kleitu abi ar Andri tur ir melni, netīri nagi.Mathilde @ 14.12.2022 00:57tur tos nagus bērnam gan nevar redzēt.
Bet, ja pirkt dārgas kleitas ir stulbi, tad, kāpēc fotosesija nav ar to 99 centi kleitu?
Mathilde @ 14.12.2022 00:57tur tos nagus bērnam gan nevar redzēt.
Bet, ja pirkt dārgas kleitas ir stulbi, tad, kāpēc fotosesija nav ar to 99 centi kleitu?
vivii @ 14.12.2022 01:23
Es arī neredzu garus un netīrus nagus, vairākas reizes pētiju, pietuvināju, bet vot neredzu!
Akla arī neesmu, redzi nesen biju pārbaudīt ?
Mathilde @ 10.12.2022 20:19BET! Lenka taču arī strādā par aktrisi, tāpat kā Kirpičs. Tad kvp kirpičs savāc visu naudu, un Lenkai 99 centi ir jāubago pa kabatām, lai nopirktu kleitu?!
Ok, vng, cik viņa maksā, bet no labas gribas un naudas pārpilnības viņa tādu nepirktu. Nu, neviena sieviete 40+ vecumā, kurai patīk pucēties, nepirks kautko tādu?!
Vai kāds/a var uzrakstīt patiesu info par viņu alimentu parādiem? Gribās zināt, vai abi nemaksā.
Tā arī neviens no izcilajiem
intervētājiem par šo tēmu neko nerunā. Visi apmierināti, ka par nodokļu naudu mēs uzturam viņu bērnu baru, kamēr divi tipi ēd apmaksātos grilbāros, griež valsi un taisa foto sesijas Melngavju namā. ( bet tas taču ir absurds!!!! )
Kādreiz bija pieejams tas saraksts, tagad- nav. Varbūt kādai ir pieeja?
es ir bloķēts. Parādi lūdzu foto ar tiem nagiem. Lai nav tikai tukši meli.MeltedCheese @ 14.12.2022 01:08Tajās bildēs, kur Mia ar zilo kleitu abi ar Andri tur ir melni, netīri nagi.
Es redzu. Man pat pietuvināt nevajag. Un tas, ja kāds itkā neredz nenozīmē, ka bērnam nav nagi jāapgriež.
Pati sasminķējusies nagi un ragi, bet par bērnu rupji sakot pie dirsas.
Standby @ 14.12.2022 10:22Bērnam varbūt ziemas apģērbs ir, bet Lienei stipri šaubos, ka ir brienamie zaabaki un Andrim kādas slēpošanas bikses, lai padauzītos ar bērnu.
Izskatās, ka matiņus sev pati taisījusi. Vai Andris, pa fikso. Māte uz meitiņu pat fotosesijā neskatās, kur nu matus izķemmēt, divas astītes sasiet ar smukām gumijām 😒MeltedCheese @ 14.12.2022 01:17Otrajā fotosesijā arī Mia ar izspūrušiem matiem. Abi pohujisti vismaz varēja bērnam matus izķemmēt kaut tik daudz. Tur pohujisms cauri spīd.
pernille @ 14.12.2022 13:04Izskatās, ka matiņus sev pati taisījusi. Vai Andris, pa fikso. Māte uz meitiņu pat fotosesijā neskatās, kur nu matus izķemmēt, divas astītes sasiet ar smukām gumijām ?
Un nevajag teikt, ka piesienamies, pārspīlējam... baidos, ka realitātē tur ir gan fiziska, gan emocionāla vardarbība no mātes puses.