es nē @ 12.12.2022 19:48
Iestudēts. Ja par pārējiem ticu, ka pofig un interesantāk ir telefonā skatīties, tad šunelim ar mēli ārā bija jāklausās Andra uzruna. Ja ne, tad mājā var ar krēslu dabūt.
Arabesq @ 13.12.2022 00:16Skaidrs, ka video iestudēts. Es ilgi gan nevarēju paklausīties to diženo uzrunu, aizscrollēju tieši tad, kad dižgars teica “un tomēr vecāki mani nosauca par Andri tāpat kā….”
“vīriešus, kam iepriekš piegulējusi mana sieviņa” teikumu es pabeidzu pati savā prātā, jau skatoties nākamo video.
Kristofers jau praktiski pieaudzis. Bet nu Miai nepaveicās visvairāk. Un izskatās, ka pilnībā tiek ignorēts, ka meitenei tomēr IR problēmas. Vai bērnudārzā neko par to nesaka? Es brīnos.jenna @ 08.12.2022 16:14atkārtošos, ka Keitijai un Kimai ir paveicies ar Madaru. Jā un arī ar to Andra nīsto Sniedzānu, kas palīdz uzturēt un audzināt meitenes, Kristoferam un Miai visbēdīgāk. Bet ne Andris, ne viņa kārtējā sieva nekad nav par bērniem reāli rupējušies, viņi pat neapjauš līdz galam, ko nozīmē audzināt (arī izglītot!) un nodrošināt bērnus. Tāpēc viņi savā kunga prātā neaptver un nesapratīs, kā 50€ par jaku var būt par maz.
pernille @ 13.12.2022 13:30Kristofers jau praktiski pieaudzis. Bet nu Miai nepaveicās visvairāk. Un izskatās, ka pilnībā tiek ignorēts, ka meitenei tomēr IR problēmas. Vai bērnudārzā neko par to nesaka? Es brīnos.
Nu vienreiz pateiks,otreiz pateiks ka jāapmeklē speciālisti,un ja tad vecāki-dauņi neņems vērā tiks iesaistītas iestādes! Un tur viņi nevarēs kā uz vēstulēm nereaģet.Un ja klauni pēkšņi pametīs Latviju aizbildinoties ar kārtējām glupībām,tad būs skaidrs.Iespējams ka bērnam nav ne vainas,tikai pedogoģiski aizlaists.Ko bērniņš var mācīties no baurojoša vepra-tēva un stulbi hihinošas un kūkojošas mātes.Un pagaidiet visi,kad Kivičs atsāks koncertēt ar Z-Scars (protams JA sāks,jo viņš to sola gadus trīs) atsāksies fani,turnejas un Lienītei tad sāksies problēmas.amoreamore @ 13.12.2022 13:54
es domāju, ka saka, bet ļenka ir tiktāl savās fantāzijās, ka neņem to vērā. viņai tak nav laika pievērst savu uzmanību bērnam, vajag vaktēt sava resnā tefteļa minidesiņu, lai nemērcē citās un nedāvā tām 13 orgasmus
aja epizode , kur vins guleja gulta meklejot Lienei davanu , bernam pudelite mute, tabletins roka un , kad meginaja teikt kadu vardu, Andris teica- klusu es runaju. Ko tam nabaga bernam darit? Apklust tikai. Pieradusi acimredzot. Vinai ir tik jauka, maza meitenite.kuranavliene @ 13.12.2022 16:30Nu vienreiz pateiks,otreiz pateiks ka jāapmeklē speciālisti,un ja tad vecāki-dauņi neņems vērā tiks iesaistītas iestādes! Un tur viņi nevarēs kā uz vēstulēm nereaģet.Un ja klauni pēkšņi pametīs Latviju aizbildinoties ar kārtējām glupībām,tad būs skaidrs.Iespējams ka bērnam nav ne vainas,tikai pedogoģiski aizlaists.Ko bērniņš var mācīties no baurojoša vepra-tēva un stulbi hihinošas un kūkojošas mātes.Un pagaidiet visi,kad Kivičs atsāks koncertēt ar Z-Scars (protams JA sāks,jo viņš to sola gadus trīs) atsāksies fani,turnejas un Lienītei tad sāksies problēmas.
Mathilde @ 13.12.2022 20:51kur tās bildes var apskatīt?
Helga Andersson @ 13.12.2022 21:39
Insta. Bet nu bērņuks jauks, tikai izlaatas, ka Piviči atkal izbrauks uz haļavu, jo par tv toč nav jamaksa - tas bēbis tak satelitu pats var uzķert ? un nagus laikam apgriezuši, palasījušies te ?
SantaBarbara @ 13.12.2022 20:49Tas jaunās bildes no fotosesijas ar labās,kivim visās bildes kaut kas priekšā-lampina,disko bumba,bērns vai jaka,tāda kamuflāža resnajam runcim ??