Lielākus meļus par Kivičiem neatrast! Ja arī viņi viņi izlien ārā, tad tas ir pateicoties stv. Bez stv tur nekā nebūtu. Bagātnieku tēlo ne reizi nav izbraukuši kaut kur/ kaut ko redzējuši bez izdinģēšanas. Viss pateicoties stv! Ilgi kā dēles piesūkušies būs. Andri, var jau dirst, bet ne tik ļoti... 😁amoreamore @ 11.12.2022 16:52Kirpiči atkal kaut kur izlīduši no sava Imantas midzeņa. Kirpiči, kad jūs pēdējo reizi esat paši par kaut ko maksājuši, lai TAAAA plātītos?
Sen jau tā. Skaidrs, ka ne bez iemesla.MeltedCheese @ 11.12.2022 17:50Man izskatās, ka Mia no Lienes bēg. Visu laiku gar Andri. ?
MeltedCheese @ 11.12.2022 17:50Man izskatās, ka Mia no Lienes bēg. Visu laiku gar Andri. ?
Nu jā, viņi jau var mēģināt sūkties klāt, bet kādēļ lai televīzija nepateiktu - viss, vairs nebūs?MeltedCheese @ 11.12.2022 19:16Lielākus meļus par Kivičiem neatrast! Ja arī viņi viņi izlien ārā, tad tas ir pateicoties stv. Bez stv tur nekā nebūtu. Bagātnieku tēlo ne reizi nav izbraukuši kaut kur/ kaut ko redzējuši bez izdinģēšanas. Viss pateicoties stv! Ilgi kā dēles piesūkušies būs. Andri, var jau dirst, bet ne tik ļoti... ?
MeltedCheese @ 11.12.2022 17:50Man izskatās, ka Mia no Lienes bēg. Visu laiku gar Andri. ?
Oi lieņuks ienāca papļūtīt!😂Tā paņēmusi uz krūts,ka laika izjūta zudusi!Nu neļauj tev tā Madara mierīgi dzīvot?😂😂😂Maija5555 @ 12.12.2022 12:53Kur tad Madaras podkaasts palicis ? ? viena epizode tik iznaaca , taa reklameeja , bet nu jau paaris nedeeljas klusums.?
kuranavliene @ 12.12.2022 13:26Oi lieņuks ienāca papļūtīt!?Tā paņēmusi uz krūts,ka laika izjūta zudusi!Nu neļauj tev tā Madara mierīgi dzīvot????
vai tad vins nav jaunaks?Tusnelda @ 12.12.2022 14:35
Skaidrs, ka neļauj - beloved hazbends vairs Lienei klitoru nemeklē, pat Dž.Dž. intervijā pusi laika par Madaru vēkšķ. Nešaubos, ka mājās tāpat. Kad Liene līž bučoties, hazbends griežas prom pat tad, kad kamera filmē. Un, (kas nav mazsvarīgi) - Kivičs pēdējā laikā izskatās jaunāks par Lieni!!
Hi hi hīīī, Liene!!!
Tusnelda @ 12.12.2022 14:35
Skaidrs, ka neļauj - beloved hazbends vairs Lienei klitoru nemeklē, pat Dž.Dž. intervijā pusi laika par Madaru vēkšķ. Nešaubos, ka mājās tāpat. Kad Liene līž bučoties, hazbends griežas prom pat tad, kad kamera filmē. Un, (kas nav mazsvarīgi) - Kivičs pēdējā laikā izskatās jaunāks par Lieni!!
Hi hi hīīī, Liene!!!
Rumblerx @ 12.12.2022 17:41Oi, pardon, sajaucu ?
Rumblerx @ 12.12.2022 17:38Gribas uzdot jautājumu, kāds ir kaut viens iemesls Royal Body samaksāt 97? eiro par kaut kādu sūda komplektu, lai “ iedot organismam atslodzi, samazinat porciju lielumu un pārmērīgu ēšanas daudzumu, ieviest vairāk labos paradumus, atgādināt vajadzību organismam par ūdens nepieciešamību” ? Ja uzskaitīto var izdarīt nevis iztērējot gandriz 100eur, bet gan nerīt un vēl ieekonomēt peso. Bet bail, ka bites nobloķēs ?
EsFreija @ 12.12.2022 19:44Sasmējos.
https://vm.tiktok.com/ZMFphETPU/
es nē @ 12.12.2022 19:48
Iestudēts. Ja par pārējiem ticu, ka pofig un interesantāk ir telefonā skatīties, tad šunelim ar mēli ārā bija jāklausās Andra uzruna. Ja ne, tad mājā var ar krēslu dabūt.