MeltedCheese @ 10.12.2022 20:58Aiz labas dzīves Ļena tādu kleitu nepirktu. Vnk naudas nebija un bija jāpērk vislētākā kleita, ko var atrast. Pat tajā kleitas pirkšanas sērijā Kivičs bija gatavs jebkuru kleitu nopirkt, ka tikai zema cena. Ļoti uzmanīgi cenu zīmes pētīja. Nu nav nekādi 4000€ viņiem.
Pelnrukšķīte @ 10.12.2022 21:41Dāmas, man tikko izleca reklāma. Fotosesija Melngalvju namā maksā 85€/h.
LaikamGarlaicigi @ 10.12.2022 21:21
Par €4000+…
Varbūt Kivičs kaut kā baigi rēķina - katra uzsauktā fotosesija ap 100€, kempingi tur 50-100€, uzsauktā sadarbības, u.t.t. Tad STV honorārs + koncerti + sadarbību “tirgus vērtība” varētu būt stabili virs €4000.
Vai arī - centu pie centa krāj lai kaut kur aizbrauktu vai Amērikas Green Card loterijai?
Arī - It kā saka, ka baigi patīk ceļot intervijās, bet ņifiga nekur tā nebrauc, ja neuzsauc tautieši. Pa 4000€ var normāli paceļot. Pluss bērniem zem 2 gadiem daudzās lidsabiedrībās klēpī sēžot biļete par brīvu. Tas vilciens laikam gan aizgājis. Miai jau 2.5 gadi.
Bet Kivis tā plātijās,ka esot noīrējis visu Melngalvju namu! Tāds pļūtītājs!😂 +vēl tērpi,vižāsists un fotogrāfs.Viņš to pavikt nevarētu!Pelnrukšķīte @ 10.12.2022 21:41Dāmas, man tikko izleca reklāma. Fotosesija Melngalvju namā maksā 85€/h.
kuranavliene @ 11.12.2022 10:03Bet Kivis tā plātijās,ka esot noīrējis visu Melngalvju namu! Tāds pļūtītājs!? +vēl tērpi,vižāsists un fotogrāfs.Viņš to pavikt nevarētu!
vivii @ 11.12.2022 13:27Man jau liekas, ka ja Lienei iedotu 1000€, viņa tāpat saģērbtos kā putnu biedēklis - grabuļi, spīguļi, kaudze ar spalvām, košām lupatām + pamatskolnieču somām un špiļku kurpēm. Viņai no dabas ir tāda gaume, vienkārši, kad bija jaunāka, tā viņas gaume tik ļoti necirtās acīs kā tagad.
es gan domaju , ka ne jau Arens, bet vinas gimene, mamma, masa utt. Tagad nav kam klausit, jutas briva un dara ko grib. Un grib tiesi to, kas ir galigi garam. Andrim vajadzetu stilisti vinjai apmaksa, ja pasai nesanak. Vai STV vai pasai, kad sak pelnit.Incognito @ 11.12.2022 14:31
Es domāju, ka agrāk viņas stilu regulēja un turēja grožos tieši Ārens, jo paskatoties vecās bildes, intervijas, viņa ģērbās ļoti ieturēti un klasiski. Tagad nav kas to pieregulē, tāpēc kā pērtiķiene savelk visu kopā un uzreiz. Droši vien viņai pašai liekas, ka klasiskās drēbēs un rotās izskatīsies vecāka
amoreamore @ 11.12.2022 16:52Kirpiči atkal kaut kur izlīduši no sava Imantas midzeņa. Kirpiči, kad jūs pēdējo reizi esat paši par kaut ko maksājuši, lai TAAAA plātītos?
Tusnelda @ 11.12.2022 17:32
Tieši tāpēc arī plātās - viņi taču ir superstāri, viņiem ne par ko nav pašiem jāmaksā, jo viņi ir superīgākā reklāma tām vietām un pakalpojumiem, kurus šiem labpatīk apmeklēt un izmantot!
Viņi tak ir bezstila pārītis, abi divi kā raibi klauni. Anglijā tā ģērbjas ''pikeys''. Cilvēki, no ne visai labiem rajoniem.Marfa @ 11.12.2022 15:41no otras puses, ka izskatitos, ja liene sagerbtos normali , savam vecumam piemeroti, ja gados jaunakais virs sageries ka bernudarza audzeknis