Helga Andersson @ 09.12.2022 01:23Apskatījos vēlreiz - tās ūziņas weprim
Tiešām tik ciešas, kā zeķubikses ?? nu bože, kas viņam ir pateicis, ka izskatās visa ģēla?
Katzenfamilie @ 08.12.2022 23:41
Arprats! Vareja jau nu vismaz pirmo bildi normalu ielikt, vai tad nebija kada cita? Visuma bildes nav sliktas, teiksim ta - kleitas jau nu gan ir skaistas, Mia ari izskatas skaisti un milji, Melngalvju nama telpas protams ir briniskigas un pat Kivics uz Lienes fona izskatas skaists! Tacu Melngalvju nama interjers un tas kleitas nepiestav Lienei, nu nav vinja un nebus nekad princese un karaliene. Ridziniece nu ta ka butu, bet, ja salidzina, piemeram, ar britu karalnama parstavjiem, tad jasaka::"No competition! You can not buy class!" Pat, ja ta fotosesiju sponsore STV. Lienei, manuprat, labak piestavetu bildes kaut kur stavot kada ziedosa plava ikdieniski gerbtai.
Bjork @ 09.12.2022 10:0710 posti no viena un tā paša vakara ar to saburzīto kleitu, gandrīz tik pat daudz arī no Melngalvju nama. Tagad līdz pavasarim neko citu neliks, jo nekā jau nav ko likt ??? Interesanta dzīve šitiem esot, smiekli nāk.
Ļenka, kad tad tā grāmata būs?
sekste vel ta, bet no aizmugures tiesam otra galva veidojasMinelūše @ 09.12.2022 10:42Kivičs ar tām skinny biksēm acīmredzot cenšas parādīt, ka ja viņam resns vēders, tad vismaz kājas tieviņas?
Viņam dikti derētu pamācīties no kāda, kā vīrietim 40 gados ir jāizskatās. Superciešas bikses ir tikpat briesmīgas kā izbalināta sekste galvas vidū.
johnson @ 09.12.2022 14:22Man jau liekas, ka Ļenka cierē uz dejo ar zvaigzni 2 :D
Mathilde @ 09.12.2022 14:44
un kurā pusē viņa būtu- profesionāla dejotāja vai slavenība? Varbūt dejos solo, jo ir abi?
johnson @ 09.12.2022 14:22Man jau liekas, ka Ļenka cierē uz dejo ar zvaigzni 2 :D
Mathilde @ 09.12.2022 14:44
un kurā pusē viņa būtu- profesionāla dejotāja vai slavenība? Varbūt dejos solo, jo ir abi?
Incognito @ 09.12.2022 15:42Kā tad greizsirdīgais vīriņš palaidis vienu pašu uz dejām ar Eldaru ?? man liekas, ka Ļena to Eldaru nesmādētu, ja tik būtu tāda iespēja
vivii @ 09.12.2022 17:39Godīgi sakot, man šodien ir prieks par Lieni! Dejot viņai patīk, beidzot iziet no mājām un padara kaut ko bez Kivja un es ceru, ka viņa šo hobiju atkal nepametīs!
Pieļauju domu, ka tā dejošana varētu nākt par labu arī viņas mentālajai veselībai.