Fortun04ka @ 08.12.2022 20:38Paskatījos bildes no fotosesijas, Liene ļoti neizdevusies.. Visur!!
Fortun04ka @ 08.12.2022 20:38Paskatījos bildes no fotosesijas, Liene ļoti neizdevusies.. Visur!!
Helga Andersson @ 08.12.2022 21:01Teftelis ielicis Melngvju Nama sesijas bildes - un jau pašā pirmajā Lienīte tik drausmīga ?
LaikamGarlaicigi @ 08.12.2022 20:57
Viena bilde man pat patīk tai fotosesijā. Bet Ir bildes, kur Ļenkas glamūrs... uz 50+.
Līdzīga problēma, kas Didrai - sejas špricēšana baigi savecina.
Andris ir ielicis bildes, kur vins vislabak izskatas.Anne Shirley @ 08.12.2022 21:23
Es reāli nobijod :D tā pirmā bilde vnk šausmas. ?? Bet visās citas bildes var redzēt, ka Lienei kakls krietni izteiktāks nekā storijos ar filtru ;D ne jau, ka tas vispār ir slikti un, ka vajag tievu un tvirtu kaklu, bet tas, ka realitāte nesakrīt ar īstenību. Ja.vina nenofilttrētos ikdienā, es neko neievērotu.
LilyLady @ 08.12.2022 23:25Uzņemam laiku, cik ātri Lienīte izlasīs šo, un aizvāks to pirmo bildi no publikas acīm??
Teftelis, kā vienmēr pārspīlēti slavē un lien dirsā katram, kas parazītiem kaut ko uzsaucis par velti - vislabākā fotosesija dzīvē, vislabākais fotogrāfs, viss vislabākais. Tas nekas, ka šunelis bildēs izskatās kā padzīvojusi kundzīte un pats kā viduslaiku āksts samta kostīmā ar zeķubiksēm kājās.?
LilyLady @ 08.12.2022 23:25Uzņemam laiku, cik ātri Lienīte izlasīs šo, un aizvāks to pirmo bildi no publikas acīm??
Teftelis, kā vienmēr pārspīlēti slavē un lien dirsā katram, kas parazītiem kaut ko uzsaucis par velti - vislabākā fotosesija dzīvē, vislabākais fotogrāfs, viss vislabākais. Tas nekas, ka šunelis bildēs izskatās kā padzīvojusi kundzīte un pats kā viduslaiku āksts samta kostīmā ar zeķubiksēm kājās.?
Katzenfamilie @ 08.12.2022 23:47
Nu nezinu, manuprat, Kivics tajas bildes uz Lienes fona izskatas pat skaists, katra gadijuma daudz labak par Lieniti. Un jaunaks ari.