Jāiestāsta taču visiem, ka Madaru nekad nav mīlējis un nemīl arī tagad. Andža, diezgan slikti sanāca. 😅 Tapēc jau nav 101 storijs no lieņuka par interviju. Katru Andra kustību tak pāršhēro savos storijos. Par interviju klusums (1 storiju tik redzēju no leines). 😅LilyLady @ 28.11.2022 22:36Nebija tik traki ar to Džili, viņš nav skandālists, ir krietni melanholisks tips pēc dabas, taču ne muļķis, tāpēc ļāva Kivičam pašam sevi pazemot, muldēt monologā un putroties faktos.
Un kas visrēcīgāk - Kivičs sarunas laikā par Madaru faktiski runāja vairāk kā par savu "lielo mīlu" Lienīti. Joprojām, cik gadi pagājuši - 3 vai 4 - bet nevar nomierināties "Madara to, Madara šito"..?
LilyLady @ 28.11.2022 22:36Nebija tik traki ar to Džili, viņš nav skandālists, ir krietni melanholisks tips pēc dabas, taču ne muļķis, tāpēc ļāva Kivičam pašam sevi pazemot, muldēt monologā un putroties faktos.
Un kas visrēcīgāk - Kivičs sarunas laikā par Madaru faktiski runāja vairāk kā par savu "lielo mīlu" Lienīti. Joprojām, cik gadi pagājuši - 3 vai 4 - bet nevar nomierināties "Madara to, Madara šito"..?
Anne Shirley @ 29.11.2022 09:13
Jā, ja kāds spējīgs klausīties ilgstoši to alkāna monologu, tad Kivis tur tiešām pats ļoti labi parāda kāds muļķis ir. Paklausītos kādu laiciņu kamēr māju kārtoju un patika šis par "lauku" tēmu:
"lai es brauktu uz kaut kādu Valmieras teātri",
" cilvēkiem nevajadzētu precēties ārpus savas kastas. Jāprecas līdzīgiem. Piemēram, es esmu rīdzinieks un Liene arī ir rīdziniece"
Un, protams, viedi padomi
"Pie attiecībām nav jāstrādā, tam ir jābut vieglām. Ja jāstrādā, tad kaut kas nav kārtībā" - un to saka pa kreisi ejošs pļēgurs.
Ko lai saka, viņi abi ar Lieni ir viens otru pelnījuši. Zemāk jau vairs nav kur. Džilis vnk ierēca par to tēviņu.
hahaha, Rīdzinieki ir atsevišķa, augstāka kasta?! Tad jāsaka, ka daudzi laucinieki dzīvo labāk par šiem diviem
MeltedCheese @ 29.11.2022 04:30Tagad viņš jūtoties kā mājās. Iepriekš nekad neesot tā juties. Kas tevī rada to māju sajūtu, Andri? Tas, ka vari nodzerties kā vepris un Lienīte tev paglaudīs galviņu?!
jenna @ 29.11.2022 09:50cik neizglītotam ir jābūt, lai uzskatītu, ka aiz Rīgas robežas sākas lauki? ???
nikitinna @ 29.11.2022 10:18
Es te tā iedomājos.. "Maskačkā" dzimušie un augušie arī pieskaitāmi šai augstajai kastai? ? Es domāju tieši "Maskačkas" kriminālo daļu.
Fantasia @ 29.11.2022 10:01Man atkal patika Džilis,kad ik pa laikam izmeta replikas par Kivi. Varēja redzēt ka nepatīk,varēja noprast ka arī Džilim ir dzirdēts par to kā Kivis uzvedas laulībās,ja nav pa prātam tad skandāli,kulaki u.t.t.
No Kivja varēja saprast,ka visai Latvijai nav seksa,nav mīlestības,nevar iedzert šampi un to nedara,tapēc skauž viņu attiecības. Nu c'mon, citiem ir vēl labāk!!
Man smiekli nāk,ka viņš sevi pozicionē kā ģimenes cilvēku,ka mazāk gulējis ar sievietēm kā citi džeki,jo vienmēr bijis laulībās. Tikai nekas,ka tās laulības netraucēja afterīšos gulēt ar citām,kamēr sieva gaida otro bērnu... Tad taču vēl viss bija laulībā ok. Man vispār liekas viņš putrojas un nezin vairs dzīvē kas ir patiesība,kas mēli un nesaprot ka pats melo...
Oooo mūsu Lienīte sadzērusies drosmes ūdeni,mēğina pļūtīt😂😂😂😂Kas ta nu Kivis viens pats stūrē pa Latvijas ārēm?😅😅😅Maija5555 @ 28.11.2022 22:47sniedzaan , tas tu ? ? Jaa pirmais raidiijums , bet Ja jau Tu uz to ej un veelies to raidiijumu , tad nu pashai tomer arii ir jaaiesaistaas , ne ?
juutaas kaa maajaas, Kad visu laiku ik pa paaris meeneshiem ar koferi roka meetaajaas no vienas maajas uz otru 🤭MeltedCheese @ 29.11.2022 04:30Tagad viņš jūtoties kā mājās. Iepriekš nekad neesot tā juties. Kas tevī rada to māju sajūtu, Andri? Tas, ka vari nodzerties kā vepris un Lienīte tev paglaudīs galviņu?!
Maija5555 @ 29.11.2022 14:46juutaas kaa maajaas, Kad visu laiku ik pa paaris meeneshiem ar koferi roka meetaajaas no vienas maajas uz otru ?